Рансинг написа:Абре момци, аз даже не снимам на макс резолюция със вга камера... ако ще е за звука, си вземи к600
Сега в моя клас има к6оо и просто не може да се мери със в550.Има и в850,но е доста голям и не ми харесва.
L7...ти чуваш ли се какво казваш, това не е телефон!Приятел има такъв, просто е много скапан - и бутоните и екранчето...Не знам дали ми се струва така, защото аз имам V3x, но L7 e много зле.Относно това, че трябва да е Sony Ericsson - W850i или K800i, съвет не мога да ти дам, защото не съм докосвал нито един от двата.Рансинг написа:Абре момци, аз даже не снимам на макс резолюция със вга камера... ако ще е за звука, си вземи к600Всъщност телефона заглушава без проблеми в550 и в800. Бих ти препоричал да си вземеш л7
, но искаш СЕ, пък и вга-то ви е много малко... По принцип л7 вади много по-силен взук от който и да е СЕ.
Да де, но човека вече си е решил..Shadow' написа:Някой прочете ли ми поста изобщоНе знам, може би е в мен грешката, ама нещата дето ги говорите ми се струват доста безмислени
Shadow' написа:Някой прочете ли ми поста изобщоНе знам, може би е в мен грешката, ама нещата дето ги говорите ми се струват доста безмислени
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Lonely ArchAngel написа:Предложения?
Слот за допълнителна памет :Memory Stick Duo PRO карта памет - до 2 GB
Рансинг написа:Shadow' написа:Някой прочете ли ми поста изобщоНе знам, може би е в мен грешката, ама нещата дето ги говорите ми се струват доста безмислени
Да, и съм съгласен само за камерата, но за мп3 например не. Имам и мп3, но откакто си взех л7 (телефона няма значение, де) мп3-то не съм го барвал. Много по-удобно ми е.
Бъди - между в3х и л7 не може да става сравнение. л7е по има шанс, но почти никакъвДисплея му ми се струва съвсем нормален, пък клавиатурата наистина не пасва на модела.
crespo написа:SE W850 върви в комплект с 1гб карта памет,така че ако ти харесва като дизайн-взимай го,няма да сгрешиш!
EDIT : Тази мемори карта,но 2 гигабайтова ще пасне ли?
В описанието на телефона пише :Слот за допълнителна памет :Memory Stick Duo PRO карта памет - до 2 GB
Съвместими ли са?