Всеки ден се сблъсквам с хора, чиято цел е да ме опропастят завинаги, дори и в доста случаи да не ме познават. Всеки ден такива като форумците търсят недостатъците, срещани във високо развити държави, наричещи се "демокрация" - най-често това е САЩ. Типично българинът гледа другите и търси къде да се самоизтъкне... простотия. Това исках да кажа. Не си ли съгласен? Лично наблюдения, факт, не виждам защо да не е така.Ледник написа:Ти се бъзикаш, нали?Polivacha® написа: Прав си, конспирация в случая не е точна дума, но по принцип е точно така с нас българите - търсим кусурите на другите
[тъпи американци] 29-годишен секс маниак..
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Поливач трябваше да млъкнеш мнооого отдавна.Polivacha® написа:Всеки ден се сблъсквам с хора, чиято цел е да ме опропастят завинаги, дори и в доста случаи да не ме познават. Всеки ден такива като форумците търсят недостатъците, срещани във високо развити държави, наричещи се "демокрация" - най-често това е САЩ. Типично българинът гледа другите и търси къде да се самоизтъкне... простотия. Това исках да кажа. Не си ли съгласен? Лично наблюдения, факт, не виждам защо да не е така.Ледник написа:Ти се бъзикаш, нали?Polivacha® написа: Прав си, конспирация в случая не е точна дума, но по принцип е точно така с нас българите - търсим кусурите на другите
Ха, стана ти гадно, сори, такава е реалността.Алминатора написа:Поливач трябваше да млъкнеш мнооого отдавна.Polivacha® написа:Всеки ден се сблъсквам с хора, чиято цел е да ме опропастят завинаги, дори и в доста случаи да не ме познават. Всеки ден такива като форумците търсят недостатъците, срещани във високо развити държави, наричещи се "демокрация" - най-често това е САЩ. Типично българинът гледа другите и търси къде да се самоизтъкне... простотия. Това исках да кажа. Не си ли съгласен? Лично наблюдения, факт, не виждам защо да не е така.Ледник написа: Ти се бъзикаш, нали?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Бахти, ако говориш за мен, си мери приказките, българино!Gnumerick написа:Кажи му американец и го остави.
Бахти, ако говориш за мен, си мери приказките, българино!Gnumerick написа:Кажи му американец и го остави.
Бахти за псуня ли се счита? Само ако има "е", тогава приема такъв статус. Иначе, ок.Gnumerick написа:Първо, недей псува, тъпо е. Второ, говорех по темата.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Не,такава явно е твоята реалност.В моята реалност няма нищо от това което ти изреди.Polivacha® написа:Ха, стана ти гадно, сори, такава е реалността.Алминатора написа:Поливач трябваше да млъкнеш мнооого отдавна.Polivacha® написа: Всеки ден се сблъсквам с хора, чиято цел е да ме опропастят завинаги, дори и в доста случаи да не ме познават. Всеки ден такива като форумците търсят недостатъците, срещани във високо развити държави, наричещи се "демокрация" - най-често това е САЩ. Типично българинът гледа другите и търси къде да се самоизтъкне... простотия. Това исках да кажа. Не си ли съгласен? Лично наблюдения, факт, не виждам защо да не е така.
Тогава си жестоко манипулиран ли незрящ.Алминатора написа:Не,такава явно е твоята реалност.В моята реалност няма нищо от това което ти изреди.Polivacha® написа:Ха, стана ти гадно, сори, такава е реалността.Алминатора написа: Поливач трябваше да млъкнеш мнооого отдавна.
Поясни възклицанието си.Ледник написа:60 години комунистическа власт ражда такива мозъци като поливача!
- Бижутера
- Обратна връзка:
Re: [тъпи американци] 29-годишен секс маниак..
не се учудвайте-американците са тъп народ!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
И аз нещо такова разбрах да намеква, но къде е логиката? Не съм живял в такъв режим, не зная нищо за тоя режим и какво се разбира под "остатъци"???Firzen написа:Стрелям на сляпо, но мисля, че мнението му е:Polivacha® написа:Поясни възклицанието си.
"Мислиш на ниво общество в тоталитарен режим (или остатъците от такова)."
П.П. Аз съм прекалено демократично настроен от самия ледник и партията АТАКА, даже твърде много.
- [FFF]Flaming One