you've missed meAbdominal Pain написа:Радвам се, че ви е харесала идеята
Добавих първите никове в оригиналния пост.

И също така е добра идея да ги подредиш по азбучен ред сегашните никове, щото иначе много разбъркано става.. ама както решиш де
you've missed meAbdominal Pain написа:Радвам се, че ви е харесала идеята
Pantomime написа:you've missed meAbdominal Pain написа:Радвам се, че ви е харесала идеята
Pantomime написа:И също така е добра идея да ги подредиш по азбучен ред сегашните никове, щото иначе много разбъркано става.. ама както решиш де
\SneakyDude написа:Ринсуинд
Go-As-You-Please
Vincent
Рафа Бенитез
Scott Evil
поне само тези си спомням
SneakyDude между другото ми е най-старият ник.
Xayzer написа:Стомашна Болко, я веднага си признай кой те вдъхнови да направиш темата
Abdominal Pain написа:Днес, докато четях една тема и след един разговор по ЛС с един от юзърите (ника му започва с "Кс"), се замислихме...
Abdominal Pain написа:Важна Добавка: Темата е вдъхновена от Xayzer
[FFF]Flaming One написа:един отворко преди - a3sexomana дето се хвалеше как имал оригинален УоУ и все си мисля, че като го видя ще го попитам как е да си бършеш задника със златна тоалетна хартия.Ако е някой от тук присъстващите, може и да ми отговори на лична
Xayzer написа:Стомашна Болко, я веднага си признай кой те вдъхнови да направиш темата
Иначе моята история също е кратка:
Kayser
Xayzer
Малко офтопик: Като си говорим за никове и юзъри, какво стана с това момче d4rk1nside? Липсва ми, само с него ми беше приятно да се заяждам
SoaP написа:Xayzer написа:Като си говорим за никове и юзъри, какво стана с това момче d4rk1nside? Липсва ми, само с него ми беше приятно да се заяждам
I against I му е сегашния ник...
Разбира сеЛедник написа:SoaP написа:Xayzer написа:Като си говорим за никове и юзъри, какво стана с това момче d4rk1nside? Липсва ми, само с него ми беше приятно да се заяждам
Хах, чудех се кой така нескопосано и безпричинно хейтва, а то детето продължавало да избива комплекси.Ей, форумците не се губят никога, само се прикриват.
SoaP написа:Xayzer написа:Стомашна Болко, я веднага си признай кой те вдъхнови да направиш темата
Иначе моята история също е кратка:
Kayser
Xayzer
Малко офтопик: Като си говорим за никове и юзъри, какво стана с това момче d4rk1nside? Липсва ми, само с него ми беше приятно да се заяждам