Третата световна

Нещата от живота
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Абе не ща война!Иначе искам още оригинални теми като "Най-добър морков на 2006-та".Ще пусна тема "Най-тъпа тема от форума на 2006-та година". 8)
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Nixon написа:Ще пусна тема "Най-тъпа тема от форума на 2006-та година". 8)
j
Еми ако искаш да не се излагаш по-добре не го прави
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Бръма™ написа:
j

Той се е изложил достатъчно.
:lol:
.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Бръма™ написа:
j

Just kidding! :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Победител от 3та световна война няма да има. Всички ще са загубили :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Spock
Обратна връзка:

Мнение от Spock »

Е и к'во филмите с "happy end" пък никога не са ми били интересни. :?
What Really Matters...
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Parabola

Мнение от Parabola »

е това ще бъде най-високи бюджетния филм с най-реалистични ефекти и най-много статисти-но за жалост няма да има публика, която да го гледа...
Imagine there's no heaven...
Изображение
Изображение
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

hk_vlady написа:Е и к'во филмите с "happy end" пък никога не са ми били интересни. :?

:thumbup: Много правилно, много ...
DennisEverything?
Обратна връзка:

Re: Третата световна

Мнение от DennisEverything? »

«~»DooMDeviL«~» написа:
RudeB[]x™ написа:
DarkMol написа:Според вас ако има ТСВ \е не си ли е ПСВ/ тя между кои държави ще изухне, като най вероятния сблъсък е Русия - Сащ . И според вас коя от двете ще победи , а и коя бихте искале да победи.

Maynard написа:Трета Световна война ли ???
Да не би да си мислиш, че тя ще се води като първите две?
Просто ако стане такова чудо-всички както нямат атомно оръжие така ще го извадят и половината планета ще върви по дяволите другата част ще загине бавно, но сигурно от радиацията и заедно с нея всичко без хлебарките

и България просто ще я пометат още с първата вълна така, че си избиите разните мисли за геройчни сблъсъци тип Medal of Honor или Call of Duty ще стане точно като в Defcom-който го извади по-голям той ще победи

Да,абсолютно прав си,приятелю!

А,бе,да те еба в тъпака заспал.Хората по света се чудят как да няма войни повече и как да вътворят световен мир,пък ти ми се кефиш на некви детски идиотщини.Да,има много голяма опастност от 3та Световна(Петролът).Дано никога не се случва.Разберете войната е най-гадното нещо.Но ако някога има такава война тя ще бъде Западът(ЕС и САЩ,членките на НАТО) срещу Изтокът(Русия,Тея с дръпнатите очи и талибаните).
П.П.Авторе тъп си.Сигурен съм,че тази тема си я измислил,докато си играел на войници
(тея пластмасовите за малките деца :D )

Според мен темата е много хубава , а ти си един мръсн хейтър , които нищо не харесва.

Къде си тръгнал мене да опонираш,бе!Я се погледни къф си!Как ше казваш,че темата за война е хубава.Е,да то на малките деца като теб кфо да се хареса иначе!?Да,прав си,не харесвам такива малки педерасчета като тебе!Деба,дразните ме,що не вземете да се разкарате всичките?!?
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

„Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война, но Четвъртата ще се води с тояги и камъни.“

-Алберт Айнщайн
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Ако са останали тояги и камъни, вместо да чакаме Третата Световна, да отиваме да колонизираме други планети и да гледаме отдалече когато нашата планета се превърне в Супернова (краен резултат от Третата Световна)...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

The Grim Reaper BG написа:нашата планета се превърне в Супернова (краен резултат от Третата Световна)...

може...

Иначе сигурно ще има някаква война. Но тя няма да ни хване нас. Нашето поколение ще измре от жажда преди да се измисли начин да се добива питейна вода по химически път.
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

големи сте писимисти. Имайте малко повечко вяра.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

<GLaDiaToR> написа:големи сте писимисти. Имайте малко повечко вяра.

Така е, РСмизъм господства...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

RudeB[]x™ написа:
«~»DooMDeviL«~» написа:
DarkMol написа:Според вас ако има ТСВ \е не си ли е ПСВ/ тя между кои държави ще изухне, като най вероятния сблъсък е Русия - Сащ . И според вас коя от двете ще победи , а и коя бихте искале да победи.

Просто ако стане такова чудо-всички както нямат атомно оръжие така ще го извадят и половината планета ще върви по дяволите другата част ще загине бавно, но сигурно от радиацията и заедно с нея всичко без хлебарките

и България просто ще я пометат още с първата вълна така, че си избиите разните мисли за геройчни сблъсъци тип Medal of Honor или Call of Duty ще стане точно като в Defcom-който го извади по-голям той ще победи

А,бе,да те еба в тъпака заспал.Хората по света се чудят как да няма войни повече и как да вътворят световен мир,пък ти ми се кефиш на некви детски идиотщини.Да,има много голяма опастност от 3та Световна(Петролът).Дано никога не се случва.Разберете войната е най-гадното нещо.Но ако някога има такава война тя ще бъде Западът(ЕС и САЩ,членките на НАТО) срещу Изтокът(Русия,Тея с дръпнатите очи и талибаните).
П.П.Авторе тъп си.Сигурен съм,че тази тема си я измислил,докато си играел на войници

Според мен темата е много хубава , а ти си един мръсн хейтър , които нищо не харесва.

Къде си тръгнал мене да опонираш,бе!Я се погледни къф си!Как ше казваш,че темата за война е хубава.Е,да то на малките деца като теб кфо да се хареса иначе!?Да,прав си,не харесвам такива малки педерасчета като тебе!Деба,дразните ме,що не вземете да се разкарате всичките?!?

:shock:
остарехме
_____

Мнение от _____ »

Темата е тъпа ама и ние сме тъпи,че пишеме в тая тъпа тема.Аз предлагам ако се започне ТСВ чак тогава да продължиме да пишеме в тая тема :wink:а иначе да я оставиме да потъне в бездната на забравата.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Daddy Yankee написа:хора правете любов,не война :wink:

Накратко - шибайте се, копелета.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

Трета световна война няма да избухне скоро. Дори и да избухне, няма да е между САЩ и Русия. И все пак, ако третата световна война е между ядрени страни, четвъртата ще се води с клечки и камъни.
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Аз

Мнение от Аз »

Абе вие не разбрахте ли бе - 2012
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

«~»DooMDeviL«~» написа:
RudeB[]x™ написа:
«~»DooMDeviL«~» написа:
RudeB[]x™ написа:

Диказваш думите ми ХЕИТЪР :fingers:

Немога да повярвам,че има такива недъзи като тебе на тая земя.Преди да ми кажеш нещо се научи да пишеш.
ДЕБА аз съм ХЕИТЪР
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Публикувай отговор