Това е тема за всички ЛЕВСКАРИ !!!
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
- [FFF]Flaming One
Ta eba v g1za nqma da obizda6 avtora ve eiiiiiiii ku4o toi mi e aver i k1v si ti ? kat ne ti haresva temata ne davai postove v neqGastly написа:Аз съм левскар, обаче мога да кажа само няколко неща...
1.Автора е много смешен.
2.Няма и 15 години най-вероятно...
3.Който наистина се радва на тези картинки по горе, е малоумен абориген...
Поздрави!
pisnalo mi e ot spam !
- Neurotoxin
А на мен от инфантилни педерастчета, които правилно не могат да пишат, пък се правят на много отворени.Tonito написа: Ta eba v g1za nqma da obizda6 avtora ve eiiiiiiii ku4o toi mi e aver i k1v si ti ? kat ne ti haresva temata ne davai postove v neq
pisnalo mi e ot spam !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ти да се чувства поздравена от мен.
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Поредната тъпа, повтарящата се и безсмислена тема деба....
П.П.
Поради флудърския си характер,
призовавам админът да заключи тая тема!
П.П.
Поради флудърския си характер,
призовавам админът да заключи тая тема!
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Искам да и врътнат ключетоThePower написа:НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ти кат не искаш не влизай в нея !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- [FFF]Flaming One
Зле си...
и ParaNuic и Tonito са толкова зле, че си мисля, че са един и същи човек
Като не си напсуван качествено, май си мислиш, че си първият мултиакаунтър на света. Е не си, мой човек. Нито си оригинален.
Още от каменната ера хората се правели, че са някой друг, престрували са се, че са ги обрали, че са ги провокирали.
В древен Египет жреците са получавали едно интересно явление, сякаш някой им е говорил в главата. Халюцинации, но от естествен прозиход. Хората са искали да вярват, че има и още някой, че понякога говори божественото в тях.
В древния Рим след порядъчно напиване хорицата са падали в канавките и са чували как "другото им аз" ги проклина, задето са се развалили толкова.
В древногръцката митология има много случаи на хора, престрували се, че са някой друг - Зевс е прелъстил Европа, като се превърнал в бик, какъвто очевидно преди това не е бил.
Васил Левски се престорил на рибар, за да не го хванат турците.
След тази нито особено дълга, нито особено поучителна лекция ще попиташ какъв беше смисъла?
Смисълът е там, че не можеш да си мислиш, че си открил топлата вода, като си регистрирал три акаунта и си започнал да тролиш наред.
Не си нов, не си и оригинален. Просто си жалък.
Ако правиш нещо такова, то се подготвя. Малоумно е да имаш два акаунта, регистрирани в един и същ ден, без аватар и подпис, които постват само в една тема, пусната от тебе.
Освен това плоскостта Левски - ЦСКА е толкова експлоатирана досега, че нищо ново не показа. Само една неизяснена позиция от рода на "Правя графити, ма не знам що, нито кво пише на тях.". Ако беше левскар наистина, а не се правеше на интересен, щеше да си наясно, че истинският фен не ходи да млати по стадионите тия от другия отбор. Така правят само комплексарите, дете мое.
Ако не беше толкова зле, щеше да се сетиш, че на дванайсет години трудно ще те пуснат на мач без придружител.
Ако днес си си набил първата
(абе знаеш какво имам предвид), извинявай, че ти развалих кефа. Всяко начало е трудно.
и ParaNuic и Tonito са толкова зле, че си мисля, че са един и същи човек
Като не си напсуван качествено, май си мислиш, че си първият мултиакаунтър на света. Е не си, мой човек. Нито си оригинален.
Още от каменната ера хората се правели, че са някой друг, престрували са се, че са ги обрали, че са ги провокирали.
В древен Египет жреците са получавали едно интересно явление, сякаш някой им е говорил в главата. Халюцинации, но от естествен прозиход. Хората са искали да вярват, че има и още някой, че понякога говори божественото в тях.
В древния Рим след порядъчно напиване хорицата са падали в канавките и са чували как "другото им аз" ги проклина, задето са се развалили толкова.
В древногръцката митология има много случаи на хора, престрували се, че са някой друг - Зевс е прелъстил Европа, като се превърнал в бик, какъвто очевидно преди това не е бил.
Васил Левски се престорил на рибар, за да не го хванат турците.
След тази нито особено дълга, нито особено поучителна лекция ще попиташ какъв беше смисъла?
Смисълът е там, че не можеш да си мислиш, че си открил топлата вода, като си регистрирал три акаунта и си започнал да тролиш наред.
Не си нов, не си и оригинален. Просто си жалък.
Ако правиш нещо такова, то се подготвя. Малоумно е да имаш два акаунта, регистрирани в един и същ ден, без аватар и подпис, които постват само в една тема, пусната от тебе.
Освен това плоскостта Левски - ЦСКА е толкова експлоатирана досега, че нищо ново не показа. Само една неизяснена позиция от рода на "Правя графити, ма не знам що, нито кво пише на тях.". Ако беше левскар наистина, а не се правеше на интересен, щеше да си наясно, че истинският фен не ходи да млати по стадионите тия от другия отбор. Така правят само комплексарите, дете мое.
Ако не беше толкова зле, щеше да се сетиш, че на дванайсет години трудно ще те пуснат на мач без придружител.
Ако днес си си набил първата
- Dr Zombayo
Евала !!!
Браво !!!
Уникално !!!
Е те тва е простотия
нищо де ... ето ви един цветист пример за български форум ... кой ще постне повече перверзии, обиди, клевети и прочие по посока най-омразния нему отбор ... айде сега ако искате и награди да обявим. Като гледам левскарите водят... правете си изводите ...
и още нещо ... тръгнали сме в ЕС да влизаме ... току виж освен с Азис сме се прославили и с такива ,хммм, изцепки ...
Браво !!!
Уникално !!!
Е те тва е простотия
и още нещо ... тръгнали сме в ЕС да влизаме ... току виж освен с Азис сме се прославили и с такива ,хммм, изцепки ...
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Ма темата си е юбава.Polivacha® написа:Искам да и врътнат ключетоThePower написа:НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ти кат не искаш не влизай в нея !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.И аз зех да прихващам от диалекто...диалекта на Кире Гръчата.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Алминатора
- Обратна връзка: