Никсон

Нещата от живота
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

^ban :roll:
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

Az sym gei! Fuck me real good!
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Dear^Devil написа:
The Chameleon написа:
Dear^Devil написа:
The Chameleon написа:
SoaP написа:Аксес яко е да постваш от два акаунта нали дриши...Никсана мое да е нуб ама ти си по голям...Ебати смешника :Д

За справка вижте скайпа на Деар^Девил ;)...И ника който използва :)

Аксеса, Никсъна и Девила са един и същи човек !!! :lol: :lol:

НОУ ШИТ.

Ти , Казим и Кире_Гръчкате сте един човек . Абе вие ташак ли си правите да ви приличам на тия ламери , ако не сте забелязали здраво съм псувал и 2-мата и ся не защитавам никсана а казвам че е яко да има някои които да псуваме и да си правим ташак на воля!!!!!!!!!А колкото до грешката със скаипа , ама ти си много прост ве ние с човека се разбрахме , виж скаипа на 2мата и сам прецени , ако бях един и същ човек с тоя педал аксес , мислиш ли , че штях да съм толкоз тъп да сложа един и същ скаип ???

Бе не ми се обяснявай ! :lol:
Знам ви аз номерата първо праскате няколко акаунта, после псувате единия си и готов, никой не би се усъмнил !! 8)

П.п. Все още пишеш "шт" за " щ " , какво викаш за скайпа ? :lol:

Ма ти си бил голям педал ве , аз те мислих за разбран човек колко пъти да ти казвам че е станао няква грешка дори човека дет го каза разбра че е згрешил , не ми пука кво мислиш , но ако някои мсили че приличам на аксекс и ли съм един и същ човек да каже

Казвам ! :twisted:

Виж си поста преди да отговориш на моя.. повече нямам какво да кажа... АКСЕСЧО !! Дори си приличате по начина на главни букви с бързо писане и грешки.. БуахАХахах... :lol: :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

ахахахахах паролата на аксес стана тоя педал каза истината за всички които не разбраха тя е 2222 хахах но не я сменяите имам инт идеи, кво да правя хахаа
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

AxXeSs написа:Az sym gei! Fuck me real good!
паралота на аксес е 2222 да знаите не я сменяите да бъде някъ общ профил хаха
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Dear^Devil написа:АА супер ххааа , хами ся наизтина аз също съм аксес аз съм аксес , немога да те та обедя че тоз ник не съм го прал аз , но мисли кот си щеш хаха голям кеф ся всички сме аксес , всеки които изка да остане анонимен ще пише чрез него хаха !!

Ама ТИ СИ баш Аксес, затова сега при тоя спор даде паролата :wink: You wasted, man!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Shady написа:
Dear^Devil написа:АА супер ххааа , хами ся наизтина аз също съм аксес аз съм аксес , немога да те та обедя че тоз ник не съм го прал аз , но мисли кот си щеш хаха голям кеф ся всички сме аксес , всеки които изка да остане анонимен ще пише чрез него хаха !!

Ама ТИ СИ баш Аксес, затова сега при тоя спор даде паролата :wink: You wasted, man!

Кво да ти кажа просто ! :lol:
Не е ли зле ? :lol: :lol: :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

:twisted: .
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

" Ще ти обгоря чарковете хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.

Niiice :lol:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Дъ форум невър гроу :) Има нови попълнения, добра новина :D

Rammstein - Mein herz brennt 8)

P.S. Очаквам в новата ПС Мания да има нещо европейско - знаменце да кажем... не че ми е притрябвало, ами не ми се купува за един проект по икономика :D
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
SZ
Обратна връзка:

Мнение от SZ »

Учим за 6 , помним за 5 , изпитват за 4 , отговаряме за 3 , пишат ни 2 . E, не са ли свине?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry за :OffTopic: :roll: :oops: :bg: :bg:
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

AcTivE написа:Дъ форум невър гроу :) Има нови попълнения, добра новина :D

Rammstein - Mein herz brennt 8)

P.S. Очаквам в новата ПС Мания да има нещо европейско - знаменце да кажем... не че ми е притрябвало, ами не ми се купува за един проект по икономика :D

Какви нови попълнения, адаше? :)
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Dear^Devil написа:
AxXeSs написа:
2D написа:Аксес, в твоя случай се получава като в поговорката: " Присмял се хърбел на щърбел. "

АБЕ АЗ НЕ СЪМ МУ СЕ СМЯЛ ВЕ КАЗВАМ ДА ХО КОМЕНТИРАТЕ ФЕ ЗНАМ ЧЕ СТЕ ПРОСТИ ЗАТВА ВЕЧЕ НЕ ПИША В ТОЯ ФОРО М , АЗ ДАЖЕ СЕ РАДВАМ НА НИКСЪНА ДЕАР^ДЕВИЛ , АКО ОщЕ ВЕДНЪЙ МА НАПСУВАш НА Л.С щЕ СЕ ОПЛАчА НА АДМИНА , КВО ДА НАПРАВЯ КАТ МА БЪРКАТ С ТЕБЕ ПОРАДИ СКАИПА АЗ ПЪРВИ СЪМ СИ ГО НАПРАВИЛ ВЕ ПЕДАЛчЕ МАЛКО

:fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers:
Не изкаш на лично а? ОК обешщавам повече няма , само публично . Д АТИ ЕБА МАИКАТАВ Цензурата В ГЪЗА В УшИТЕ ВЕ ПЕДАЛ , ДА ВИДИШ КАК МАИКАТИ УМИРА ДАНО ДА ТИ ЕБА МАИКАТА НЕЩАСНИК СМОТАН , ОБЕЩАМВАМ ТИ ЩЕ НАМЕРЯ КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯ ВЕ ЛАПЕ , МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЧЕ СИ НА 12 ИДИОТ ТИ СИ 10-ПЪТИ ПО ЗЛЕ ОТ НИКСАНА ТИ СИ ЕДНИ НИщО , ЕДИН НЕщАСНИК , СМОТАНЯК , ПЕДАЛ.
п.п Ако някои знае къде живее тъи педерме да каже !!

И ти казваш,че Никсона ни трябва,за да му се подиграваме и псуваме...погледни се бе!Така като гледам си на 14(да моите връстници наистина са много малоумни...)Такива псувни тука не допускаме.Сега ако има админ трябва да те банне незабавно.Тея индивиди с голямо самочувствие като теб,тези които са прости и гламави като теб въобще не трябва да влизат тук.Хахахаха,щял си да намериш Аксес(голям нууб също,да) и да го пребиеш..пфф...ако ти кажа адреса си ще дойдеш ли да ме пребиеш,моля ти се!!!От одавна не са ме били.А тея псувни и комплекси ги запази за вкъщи и за маика си и баща си,няма нужда да гледаме простотиите ти тук.Ако питаш мен трябва да те баннат от комютъра тебе. :lol:
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

RudeB[]x™, ти и да му говориш - то няма да те разбере. Просто няма. :)

И щом още не си разбрал - Аксеса и Девила бяха един и същи човек. Бяха. Вече Аксеса е мъртъв ( както можеш да видиш в подписа му ) . :wink:
Аватар
XaXeRa

Мнение от XaXeRa »

Dear^Devil написа:
AxXeSs написа:
2D написа:Аксес, в твоя случай се получава като в поговорката: " Присмял се хърбел на щърбел. "

АБЕ АЗ НЕ СЪМ МУ СЕ СМЯЛ ВЕ КАЗВАМ ДА ХО КОМЕНТИРАТЕ ФЕ ЗНАМ ЧЕ СТЕ ПРОСТИ ЗАТВА ВЕЧЕ НЕ ПИША В ТОЯ ФОРО М , АЗ ДАЖЕ СЕ РАДВАМ НА НИКСЪНА ДЕАР^ДЕВИЛ , АКО ОщЕ ВЕДНЪЙ МА НАПСУВАш НА Л.С щЕ СЕ ОПЛАчА НА АДМИНА , КВО ДА НАПРАВЯ КАТ МА БЪРКАТ С ТЕБЕ ПОРАДИ СКАИПА АЗ ПЪРВИ СЪМ СИ ГО НАПРАВИЛ ВЕ ПЕДАЛчЕ МАЛКО

:fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers: :fingers:
Не изкаш на лично а? ОК обешщавам повече няма , само публично . Д АТИ ЕБА МАИКАТАВ Цензурата В ГЪЗА В УшИТЕ ВЕ ПЕДАЛ , ДА ВИДИШ КАК МАИКАТИ УМИРА ДАНО ДА ТИ ЕБА МАИКАТА НЕЩАСНИК СМОТАН , ОБЕЩАМВАМ ТИ ЩЕ НАМЕРЯ КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯ ВЕ ЛАПЕ , МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЧЕ СИ НА 12 ИДИОТ ТИ СИ 10-ПЪТИ ПО ЗЛЕ ОТ НИКСАНА ТИ СИ ЕДНИ НИщО , ЕДИН НЕщАСНИК , СМОТАНЯК , ПЕДАЛ.
п.п Ако някои знае къде живее тъи педерме да каже !!
Леле колко си велик ! Ти си най-умния човек.
П.С. Просто пишлеме ... писнало ми е от вас
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

уууу педали
Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Dear^Devil написа:Ама хами ти си бил много тъпо същество ве , аксес не съм аз , и втора човек ако не си забелязал аксес 1-ви започна да ме обижда . Хамелеоне аз ги знам такива като тебе дето подбиват комплекси , и се правят на много важни пред тези които не ги познават , а в деиствителност са едни НИЩО зашото ти си точна това - НИЩО. Аз нишо не съм ти направил , а ти се заяйдаш че съм бил тоя аксес !!! Не ми се прави на интересен!!!!!!!

Ох, ох, ох.. Неразумний!! А ти откъде си чувал за " хами ", а тъпа главо ? Уви това е поредния факт, че ти беше аксеса! Ти го чу от Екзистънс в първата ти недодялана тема " Фентъзи и РПГ-та" или нещо от сорта.. Хайде хлапако, стига си ми губил времето , че наистина си много досаден. Спираш да пишеш във форума, а си правиш втори акаунт, хъх? :i_eek:

Избивам комплекси ?! Ех, хвана ме... :oops:

Аз съм НИЩО. ИИииИИбахти - затапен съм. :roll:

О, аз, ако имах за цел да се правя на интересен.. пфууу..
:lol:

Нищо не си ми направил?! Та ти си жив!! Господи !! :doh:
天皇陛下万歳。。!

Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

Аз ти гепах акаунта бе, мушмурок! :lol:

Те еба у плагиата ! Пу, пу , пу.. да ти изсъхне главата дано ! :twisted:
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Сайта на Джи Ти ВИ!
Къде е сайта на Джи Ти Ви?
У стадион Анадола,родното място на цС*ка!
Айде всички турци да го издирят!
Сайта на Джи Ти Ви!
Изображение
Аватар
AxXeSs

Мнение от AxXeSs »

Dear^Devil написа:Затапи ме :oops:
п.п- е не то е много трудно да ти кажа хами извиняваи , то затова никои неможе да се сери , само наи умните гении

РОФЛОЛОМАО ... верно, добре.. определено 'хами' е първото нещо идващо наум за асоциация с Хамелеона! :live:

Хайде, аз се оттеглям в покоите си , за да си поема малко дъх от всичкия този смях. :lol:
Публикувай отговор