Edit: Както казва господина ми по математика: "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!"
X или Y?
- angelvr911
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Баси, това ми напомня на един стар виц :
Отива една мутра при шефа си и го пита : "Абе, шефе, какво, да го еба, е нюанс?"
Шефът мислил, мислил и казал : " Сваляй гащите", след което на свой ред си свалил гащите и му го вкарал. След което му казал : "Видя ли, и ти си с пишка в задника, и аз съм с пишка в задника, ма има нюанс".
Та тая ваша ситуация нещо подобно ще да е..
Отива една мутра при шефа си и го пита : "Абе, шефе, какво, да го еба, е нюанс?"
Шефът мислил, мислил и казал : " Сваляй гащите", след което на свой ред си свалил гащите и му го вкарал. След което му казал : "Видя ли, и ти си с пишка в задника, и аз съм с пишка в задника, ма има нюанс".
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аахахахах, е тва е убав вицSirius написа:Баси, това ми напомня на един стар виц :
шефе, дай неко друг
джумерки
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Но за тази цел ще им е нужна помощна променлива. Разбира се, може да стане и чрез събиране или изваждане, но има опасност от препълване на типа...Readonly написа:Buttsecks :O
X е по-хомо поради ред причини, най-очевидната от които е, че си го пъха в мъжкия гъз.
Въпреки, че реално погледнато, докато Х е тоя, дето подава [мъжете подават]
Y е тоя, дето поема [жените поемат]
и Y е по-жена отколкото X.
И все пак, за мен X е по-педерасче. Y е по-скоро бисексуална мъжка курва.
Не ми обръщайте внимание, карам час по програмиране в момента.
И все пак, и двамата са хомосексуални. Но ако трябва да се избира между двамата, то Y, понеже той върши по-нетипичната му дейност.
Never save anything for the swim back!
Понякога мъжете чукат мъже в затворите, дори се е случвало това да е продиктувано от религиозни догми(говоря за езичеството в древни времена). Друг път пък мъже биват изнасилвани анално, или биват мъжки курви, като дават съгласие за акт срещу даване на пари.
Но все пак шанса и двамата да са хомосексуалисти възлиза на процент много близък до стотака.
Обаче на мен ми хареса едно изказване - "защо никой не си помисли, че Х просто ебе в гъза ... момиче ":)
Но все пак шанса и двамата да са хомосексуалисти възлиза на процент много близък до стотака.
Обаче на мен ми хареса едно изказване - "защо никой не си помисли, че Х просто ебе в гъза ... момиче ":)
- Mangalf The Black
- Местоположение: някаде таммм(ако аз не бях тук,тук щеше да е там!!)
- Обратна връзка:
Ако то е А то еБе но ако еБе то не е А.Правото най-често се отъждествява със закона,но закон и право не са едно и също нещо.
ПП:Смисълът е в безсмислието....
ТЕ ДООЖДАТ ОТ КАНАЛИЗАЦИЯТА
ПП:Смисълът е в безсмислието....
ТЕ ДООЖДАТ ОТ КАНАЛИЗАЦИЯТА
Павирани пътища плениха тревата.Каменни стени плениха вятъра.Стоманена печка плени огъня.А ний, в плен на делото на ръцете си, забравихме, че някога сме били свободни.
http://bios47.hit.bg
http://bios47.hit.bg
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Станков е гъзе, но според мен е Х, защото със сигурност (или поне почти със сигурност) го прави по свое желание, а Y може да бъде накаран по-лесно.bOtLik3 написа:Y е педал, защото за Х си е все дупка
Edit: Както казва господина ми по математика: "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!"

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: X или Y?
Ееееееееееееееее
--
На страницата е 1-вия акаунт на Аксес, дето го " хакнах "
--
Отговора е, Y ( дето го ебът ), щото му харесва и дава, пък оня дето ебе, просто му се е доебало..
--
На страницата е 1-вия акаунт на Аксес, дето го " хакнах "
--
Отговора е, Y ( дето го ебът ), щото му харесва и дава, пък оня дето ебе, просто му се е доебало..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Според мен и Firzen, и Mort са педали.
Не знам кой от вас двамата ебе и кой го ебат, но аз виждам нещата така.
Този, дето ебе му е гот, защото така е устроена оная му работа - да му е гот като е в нечия дупка. А на втория не му е по дефолт това да му е гот като го ебат. Съответно втория е по-педал.
Но не се карайте момчета, след като и двамата сте педали и се обичате, няма повод за притеснение.
Не знам кой от вас двамата ебе и кой го ебат, но аз виждам нещата така.
Този, дето ебе му е гот, защото така е устроена оная му работа - да му е гот като е в нечия дупка. А на втория не му е по дефолт това да му е гот като го ебат. Съответно втория е по-педал.
Но не се карайте момчета, след като и двамата сте педали и се обичате, няма повод за притеснение.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
С Гипо ги разбираме тея неща. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
This.The Chameleon написа:Ееееееееееееееее
a.k.a Frosty
Код за потвърждение: Избери целия код
ЙRe: X или Y?
За да чукаш мъжко дупе първо трябва да вдигнеш самолета. А вдигаш ли самолета от космат мъжки гъз с полепнали кафяви топчета по космите и стърчащи от долу тъшаци, значи си жив педал. ТОзи който го ебат, може просто да е попаднал на грешното място в грешното време.

Fuck you, buddy
От зле скалъпеното ти оправдание разбрахме кой е пасивния във връзката виMarv написа:...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )