Edit: Както казва господина ми по математика: "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!"
Sirius написа:Баси, това ми напомня на един стар виц :
Отива една мутра при шефа си и го пита : "Абе, шефе, какво, да го еба, е нюанс?"
Шефът мислил, мислил и казал : " Сваляй гащите", след което на свой ред си свалил гащите и му го вкарал. След което му казал : "Видя ли, и ти си с пишка в задника, и аз съм с пишка в задника, ма има нюанс".
Та тая ваша ситуация нещо подобно ще да е..
Readonly написа:Buttsecks :O
X е по-хомо поради ред причини, най-очевидната от които е, че си го пъха в мъжкия гъз.
Въпреки, че реално погледнато, докато Х е тоя, дето подава [мъжете подават]
Y е тоя, дето поема [жените поемат]
и Y е по-жена отколкото X.
И все пак, за мен X е по-педерасче. Y е по-скоро бисексуална мъжка курва.
bOtLik3 написа:Y е педал, защото за Х си е все дупка
Edit: Както казва господина ми по математика: "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!"
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Ееееееееееееееее
Отговора е, Y ( дето го ебът ), щото му харесва и дава, пък оня дето ебе, просто му се е доебало..
Код за потвърждение: Избери целия код
Й
Marv написа:...