Най-добрия филм на 2006-та година
-
- Цар
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Вече няколко пъти срещам мнението че Карибски пирати 2 бил по-лош от първата серия...това са пълни глупости...2-като е ТОЧНО "още от същото"...не е нито повече, нито по-малко от първата част...
Според мен е най-добрият филм за годината, просто защото всички останали са пълни боклуци (особено тези, които претендират да са "серьозни" и "интелектуални").
Излиза, че "несерьзното" приключенско кино, се прави с много повече талант и любов, отколкото "амбициозните" проекти на разни мухлясали холивудски величия...А за разни "младежки" и "екшън" филми направо не ми се говори - пълен шит и негърска инвазия.
Забравихте и една друга нелоша анимация - Ледена епоха 2. Според мен е в пъти по-яка от Колите...не че може да се сравнява с първа серия, но не беше забавна.
Според мен е най-добрият филм за годината, просто защото всички останали са пълни боклуци (особено тези, които претендират да са "серьозни" и "интелектуални").
Излиза, че "несерьзното" приключенско кино, се прави с много повече талант и любов, отколкото "амбициозните" проекти на разни мухлясали холивудски величия...А за разни "младежки" и "екшън" филми направо не ми се говори - пълен шит и негърска инвазия.
Забравихте и една друга нелоша анимация - Ледена епоха 2. Според мен е в пъти по-яка от Колите...не че може да се сравнява с първа серия, но не беше забавна.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
Disturbеd написа:The Grim Reаper написа:Най-добрия филм се казва "Ass". Има 8 награди Оскар, включително за най-добър сценарий.
This movie rocks, man!!
I like money! Do you like money?
I can't believe you like money too? Do you like sex?
rock on!!!
Доста свежо филмче, много ми хареса ^^

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
AlShu написа:Вече няколко пъти срещам мнението че Карибски пирати 2 бил по-лош от първата серия...това са пълни глупости...2-като е ТОЧНО "още от същото"...не е нито повече, нито по-малко от първата част...
Напълно съгласен! Изгледах толкова много филми тази година, но не мога да се сетя за точен пример....
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Neurotoxin
snitch написа:Lord of War !!!!!
Мда-а-а...
И The Illusionist. Силен филм, определено.
(благодаря на този, който вчера ми каза, че е добър, беше прав ^^)
The Grim Reаper написа: Най-добрия филм се казва "Ass". Има 8 награди Оскар, включително за най-добър сценарий.
Clip. ;Р
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Re: Най-добрия филм на 2006-та година
Nixon написа:Кажете кой е най-добрия филм за 2006-та година.За мен те са два-Карибски пирати 2 и Колите.
Ей,аз забравих Ледена Епоха 2.

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Карибски Пирати - пълен боклук
Борат - също
ApocalYpto - 'се така.
Maynard, не разбирам колко тъп трябва да си, за да сложиш боза като "Crank" на по-високо място от "The Departed".
Vasantasena, филма смърдеше от към реализация. Хубава идея, иначе. Но не върви да набуташ толкова доказателства пред зрителите за нещо, на което да противоречиш в края на филма.
'Секи споменал "The Departed" и "Lord of War" като най-добри да се черпи по нещо.
Борат - също
ApocalYpto - 'се така.
Maynard, не разбирам колко тъп трябва да си, за да сложиш боза като "Crank" на по-високо място от "The Departed".
Vasantasena, филма смърдеше от към реализация. Хубава идея, иначе. Но не върви да набуташ толкова доказателства пред зрителите за нещо, на което да противоречиш в края на филма.
'Секи споменал "The Departed" и "Lord of War" като най-добри да се черпи по нещо.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК