Най-добрия филм на 2006-та година
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Вече няколко пъти срещам мнението че Карибски пирати 2 бил по-лош от първата серия...това са пълни глупости...2-като е ТОЧНО "още от същото"...не е нито повече, нито по-малко от първата част...
Според мен е най-добрият филм за годината, просто защото всички останали са пълни боклуци (особено тези, които претендират да са "серьозни" и "интелектуални").
Излиза, че "несерьзното" приключенско кино, се прави с много повече талант и любов, отколкото "амбициозните" проекти на разни мухлясали холивудски величия...А за разни "младежки" и "екшън" филми направо не ми се говори - пълен шит и негърска инвазия.
Забравихте и една друга нелоша анимация - Ледена епоха 2. Според мен е в пъти по-яка от Колите...не че може да се сравнява с първа серия, но не беше забавна.
Според мен е най-добрият филм за годината, просто защото всички останали са пълни боклуци (особено тези, които претендират да са "серьозни" и "интелектуални").
Излиза, че "несерьзното" приключенско кино, се прави с много повече талант и любов, отколкото "амбициозните" проекти на разни мухлясали холивудски величия...А за разни "младежки" и "екшън" филми направо не ми се говори - пълен шит и негърска инвазия.
Забравихте и една друга нелоша анимация - Ледена епоха 2. Според мен е в пъти по-яка от Колите...не че може да се сравнява с първа серия, но не беше забавна.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
I can't believe you like money too? Do you like sex?Disturbеd написа:This movie rocks, man!!The Grim Reаper написа:Най-добрия филм се казва "Ass". Има 8 награди Оскар, включително за най-добър сценарий.
I like money! Do you like money?
rock on!!!
Доста свежо филмче, много ми хареса ^^

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Напълно съгласен! Изгледах толкова много филми тази година, но не мога да се сетя за точен пример....AlShu написа:Вече няколко пъти срещам мнението че Карибски пирати 2 бил по-лош от първата серия...това са пълни глупости...2-като е ТОЧНО "още от същото"...не е нито повече, нито по-малко от първата част...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Neurotoxin
Мда-а-а...snitch написа:Lord of War !!!!!
И The Illusionist. Силен филм, определено.
(благодаря на този, който вчера ми каза, че е добър, беше прав ^^)
Clip. ;РThe Grim Reаper написа: Най-добрия филм се казва "Ass". Има 8 награди Оскар, включително за най-добър сценарий.
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Re: Най-добрия филм на 2006-та година
Ей,аз забравих Ледена Епоха 2.Nixon написа:Кажете кой е най-добрия филм за 2006-та година.За мен те са два-Карибски пирати 2 и Колите.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Карибски Пирати - пълен боклук
Борат - също
ApocalYpto - 'се така.
Maynard, не разбирам колко тъп трябва да си, за да сложиш боза като "Crank" на по-високо място от "The Departed".
Vasantasena, филма смърдеше от към реализация. Хубава идея, иначе. Но не върви да набуташ толкова доказателства пред зрителите за нещо, на което да противоречиш в края на филма.
'Секи споменал "The Departed" и "Lord of War" като най-добри да се черпи по нещо.
Борат - също
ApocalYpto - 'се така.
Maynard, не разбирам колко тъп трябва да си, за да сложиш боза като "Crank" на по-високо място от "The Departed".
Vasantasena, филма смърдеше от към реализация. Хубава идея, иначе. Но не върви да набуташ толкова доказателства пред зрителите за нещо, на което да противоречиш в края на филма.
'Секи споменал "The Departed" и "Lord of War" като най-добри да се черпи по нещо.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК