П.П.Нуубски въпрос ама не съм запознат с тая работа.
7600GS vs 7300GT
-
----------
Ами аз съм с 7300ГТ ДДР2 и ще кажа само 1 всяка игра която съм пробвал (Hitman blood money, medieval 2, Brothers in Arms: EiB) съм я подкарал на максимум - така че не виждам смисъл от 7600 
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
- TengaM™
- В момента играе: Каквото падне....
- Обратна връзка:
hit_man, щом не виждаш смисъл значи си кон с капаци и нищо не виждаш.
|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |
А защо не пробваш с някоя ИГРА(тежка в смисъл) като Готик 3 или Обливиън и тогава да даваш мнение?hit_man написа:Ами аз съм с 7300ГТ ДДР2 и ще кажа само 1 всяка игра която съм пробвал (Hitman blood money, medieval 2, Brothers in Arms: EiB) съм я подкарал на максимум - така че не виждам смисъл от 7600
Ееее... що не каза по-рано. А аз се изръсих за 7600 с DDR3, core: 640 Mhz, mem: 1860 Mhz и новите игри не щЪт на макс. Какво да говорим и за тъпаците, които ще избумкат $600 за двуядрени 8800...hit_man написа:Ами аз съм с 7300ГТ ДДР2 и ще кажа само 1 всяка игра която съм пробвал (Hitman blood money, medieval 2, Brothers in Arms: EiB) съм я подкарал на максимум - така че не виждам смисъл от 7600
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
8800 не са двуядрениАз написа:Ееее... що не каза по-рано. А аз се изръсих за 7600 с DDR3, core: 640 Mhz, mem: 1860 Mhz и новите игри не щЪт на макс. Какво да говорим и за тъпаците, които ще избумкат $600 за двуядрени 8800...hit_man написа:Ами аз съм с 7300ГТ ДДР2 и ще кажа само 1 всяка игра която съм пробвал (Hitman blood money, medieval 2, Brothers in Arms: EiB) съм я подкарал на максимум - така че не виждам смисъл от 7600
NeW PC - NoVeMbEr!
аз съм със 7300 ГТ ддр3 256МБ и засега съм доволен макар и да се зори много на игри като Готик3 и Дарк Месията...
нз дали 7600ГС се справя с тях но ме съмнява...
П.С.
много бързо се развиват технологиите и все повече рисурс искат новите игри...сега и с тоя директ 10 напрао нз...ако искам да играя всичко най ново аз тряя си купувам през няколко месеца нова карта направо нз
нз дали 7600ГС се справя с тях но ме съмнява...
П.С.
много бързо се развиват технологиите и все повече рисурс искат новите игри...сега и с тоя директ 10 напрао нз...ако искам да играя всичко най ново аз тряя си купувам през няколко месеца нова карта направо нз

Ами аз избирам игрите по-това дали ще са ми интересни, а не дали са тежки. Примерно готик 3 съм чул само един фр с животински комп да я подкара и той не е мн доволен от играта
Ако някой ми каже, че Medieval не е с добра графика.... иначе мнението ми е, че като цена-качество 7300 е идеална 
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!