The Chronicles Of Гръчата! Teaser 2!
Съгласен съм със Зубро. И аз се гърчех и колабирах, неспособен да си поема въздух и изгубил чувство за ориентация поради недостига на кислород в мозъка ми, допринесъл за утрояване проявите на хроничен кретенизъм. Пък и тука рядко се среща нещо наистина смешно, което да не е проява на дебилизъм. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Тая игра съм я превъртал... Последния бос прилича на зле фокусиран кенеф. Имам някои забележки. Към края текстурите са размазани. Явно дивелъпърите са хвърлили повече старание в началото. Също така накрая управлението става много калпаво и въобще не отговаря на подадените команди. Ама какво да се прави... няма перфектни игри.
- Predator-S
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Сигурен ли си, че не си играл ''Return to castle Stobstein'' ?Phantom написа:Тая игра съм я превъртал... Последния бос прилича на зле фокусиран кенеф. Имам някои забележки. Към края текстурите са размазани. Явно дивелъпърите са хвърлили повече старание в началото. Също така накрая управлението става много калпаво и въобще не отговаря на подадените команди. Ама какво да се прави... няма перфектни игри.
На Правец 8 му трябват няколко допълнителни джаджи:Shady написа:Геймката си е супер, ама като гледам кадрите в секунда....мдам, или играта е с новия ДУУМ енджин, или компа ти е Правец 8.
Два реутана от село Драгоман,
Двигател от ЮМЗ
Една конска сила и един суджук (за коня)
Противогаз,че га нагрее,пушек се вдига.
Да знаеш,на моя правец тръгва!
Само дето звука направо кристален...
Направил съм тонколонки-кофички от
кисело мляко.
Едната съм я скрил у съседо,а другата е при мене.
Теглило сом мо една жица през двете.
Га пусна чалгата,он почне да вика:
"Де'ба ваща мамка!"-И ми озвучава играта.
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Утре аз ще се заема с трейлър. Видеото ще обхване пикантни моменти от втория чаптър , когато Кире е измамен жестоко и хвърлен из дебрите на Драгоманската гора. Но тъй като се оказва жилава твар , той се съвзема бързо, намира оръжие ( сопа ) и ви представя най-добрите агро-стелт елементи от ново поколение тип ''Сам Фишър на амфети''.Hooff_ написа:Самочетеце пусни и треилър да добиеме по ясна представа за нащата
-
----------
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
----------