What The Hell Is That?!
-
Алминатора
- Обратна връзка:
С теб съм пич,а ко ше каеш да убием и уродаАлминатора написа:Много ти благодаря Бъни.Сега остави неизлечима следа в живота ми.Заради тебе няма да мога да спя.Всеки път когато затворя очи виждам копитото и гадния език и изцъклените очи.Аз предлагам да намерим тоя Бъни и да го пребием.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
dell this profile
Ти значи имаш ебаси развинтеното въображение.Пък и ако си го гледал повече от 1-2 пъти така става.Неможел да спи казаАлминатора написа:Много ти благодаря Бъни.Сега остави неизлечима следа в живота ми.Заради тебе няма да мога да спя.Всеки път когато затворя очи виждам копитото и гадния език и изцъклените очи.Аз предлагам да намерим тоя Бъни и да го пребием.
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
WolfMAn написа:Отврат
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Малко ме съмняваш. Ако беше извънземно, щеше ли тъй сладко да си муца млекце (или тебеширена вода, деа знам какво бяло са му наляли) и организма му да го приема като храна? GOT MILK?
Пропорциите и кожата на уродчето също са пределно хуманоидни. Това не може да е извънземно, по-скоро е някакъв отвратителен дефект при раждането. Войни, газове, радиация, токсини, секс сос животнье, всичко може да стане.
Яд ме е че не знам как да потърся нещо повече във Wiki-то :\ Ако на някой му попадне някаква статия за добичето, нека сподели.
Пропорциите и кожата на уродчето също са пределно хуманоидни. Това не може да е извънземно, по-скоро е някакъв отвратителен дефект при раждането. Войни, газове, радиация, токсини, секс сос животнье, всичко може да стане.
Яд ме е че не знам как да потърся нещо повече във Wiki-то :\ Ако на някой му попадне някаква статия за добичето, нека сподели.
-
Мr.Anderson
отвратителна деформация. втория линк е фалшив.
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
-
dell this profile
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Аз искам , ама не става ...Double Agent написа:Нямам намерението да отворя клипчето.
Тея филмчета от google. нещо не ми се отварят никога ... я дайте някакви други линкове, да го видиме тоя звяр толкова ли е страшен.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Не е страшен, а грозен. Просто пробужда жал и погнуса, никакъв страх.NoName написа:Аз искам , ама не става ...Double Agent написа:Нямам намерението да отворя клипчето.
Тея филмчета от google. нещо не ми се отварят никога ... я дайте някакви други линкове, да го видиме тоя звяр толкова ли е страшен.
-
dell this profile
Аз от второто където праят аутопсията не ми е гадно ма на първото само заради очите ми е малко гнусно ама страх никакShady написа:Не е страшен, а грозен. Просто пробужда жал и погнуса, никакъв страх.NoName написа:Аз искам , ама не става ...Double Agent написа:Нямам намерението да отворя клипчето.