Какво ще кажете за тази кутия?

Проблеми, съвети, ъпгрейд

Привлекателна ли е тази кутия?

Да
7
20%
Не
8
23%
Да, но ако беше в друг цвят.
7
20%
Това е най-грозното нещо, което съм виждал!
6
17%
Жестока е, кърти мивки!
7
20%

Общо гласове: 35

Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Abdominal Pain написа:
Алминатора написа:Аз съм с такава кутия,захранването го взех от старата кутия и й го сложих.
Сериозно? Довлен ли си от нея? Дай няколко снимки. :)
Не излъгах.Нямам такава кутия но работя по въпроса да си тунинговам сегашната.
Според мен такава кутия единствено приляга на някой геймклуб в хей-тек стил.За домашна употреба е безсмислено.
Изображение
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Алминатора написа:
Abdominal Pain написа:
Алминатора написа:Аз съм с такава кутия,захранването го взех от старата кутия и й го сложих.
Сериозно? Довлен ли си от нея? Дай няколко снимки. :)
Не излъгах.Нямам такава кутия...
Лош Алиминатор, лош! Не е хубаво да се лъже, ей. :)
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Аватар
Friendly Devil

Мнение от Friendly Devil »

Днеска минах през ПС магазин и видях кутията. Изглежда страхотно! Адски ме кефи. В този магазин беше малко по-скъпа от каталога в Ресет. Аз лично нямам възможност да дам толкова пари за кутия, но щом за теб не е проблем - КУПУВАЙ!!!!
It's me! :)

Изображение
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Abdominal Pain:
1. отвратително грозна е
2. прилича на прахосмукачка
3. лачена е Оо
ЕДИТ:
Алминатора написа:приляга на някой геймклуб
Поправка - гейклуб ;)
ЕДИТ2:
4. сега видях, че е и mid-tower... в кофата!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Кутията си е много яка,направо супер! :)
Abdominal Pain

Гипо написа:2. прилича на прахосмукачка
Точно на прахусмукачка как ти е заприличала не знам :lol:
Гипо написа:3. лачена е Оо
Не е "лачена", а просто си има истински Paint job, като на кола.
Гипо написа:4. сега видях, че е и mid-tower... в кофата!
И какво и е лошото, като е mid-tower? За какъв дявол ми е притрябвал Full-tower, като освен един DVD-RW и CD-RW друго няма да слагам в слотовете?
Koriol написа:И въобще не може да се сравнява с кутиите от серията ALX на Alienware, например.
Разбира се, че не може да се сравнява. Не само с ALX, но и нормалните кутии на Alienware. Но такива просто не се продават и мисля, че тази кутия се приближава най-много до кутиите на Alienware от всички останали.
Koriol написа:И наистина няма смисъл да се занимаваш с mid towers в този клас кутии, както споменаха по-горе...
Сигурно аз нещо не схващам, но пак ще попитам: какво му е лошото на mid-tower класа?

Благодаря ви за коментарите :)
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.

Изображение
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Истината е, че и аз съм хвърлил око на тази кутия, но единственното нещо, което ме спира са ярките цветове. Ако я намеря някой божи ден в черно, я купувам без да се колебая.

И на мен, като нa Abdominal Pain, са ми омръзнали скучните квадратните кутии. А от тези модове, които правят с прозорците от страни, пъстрите неони и шарените кабели направо ми се повръща. Кутията на Asus, въпреки че е малко едра, е стилна, аеродинамична и без излишен кич е привлекателна - неща, които не може да се кажат за прахосмукачка :wink: . Но вида и е специфичен, и изглежда или много се харесва, или се мрази - "Love it, or hate it design".

Какво бих препоръчал на Abdominal Pain - щом на тебе ти харесва и имаш възможност - взимай я. Няма друга подобна кутия на подобна цена, която да ти препоръчам - всички са или квадратни кашони, или изцепки с неони, или измишльотини с лица на дракони отпред. Цената не е ниска, но в сравнение с някои много по-грозни кутии, които струват колкото цял лаптоп, си е приемлива, а получаваш нещо приятно за окото. Вярвай ми, който и да влезе в стаята ти и я види на живо в дейвствие, няма да даде отрицателен отзив. Но не това е най-важното. Най-важното си е, че ти ще и се кефиш.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Xayzer написа:Истината е, че и аз съм хвърлил око на тази кутия, но единственното нещо, което ме спира са ярките цветове. Ако я намеря някой божи ден в черно, я купувам без да се колебая.

И на мен, като нa Abdominal Pain, са ми омръзнали скучните квадратните кутии. А от тези модове, които правят с прозорците от страни, пъстрите неони и шарените кабели направо ми се повръща. Кутията на Asus, въпреки че е малко едра, е стилна, аеродинамична и без излишен кич е привлекателна - неща, които не може да се кажат за прахосмукачка :wink: . Но вида и е специфичен, и изглежда или много се харесва, или се мрази - "Love it, or hate it design".

Какво бих препоръчал на Abdominal Pain - щом на тебе ти харесва и имаш възможност - взимай я. Няма друга подобна кутия на подобна цена, която да ти препоръчам - всички са или квадратни кашони, или изцепки с неони, или измишльотини с лица на дракони отпред. Цената не е ниска, но в сравнение с някои много по-грозни кутии, които струват колкото цял лаптоп, си е приемлива, а получаваш нещо приятно за окото. Вярвай ми, който и да влезе в стаята ти и я види на живо в дейвствие, няма да даде отрицателен отзив. Но не това е най-важното. Най-важното си е, че ти ще и се кефиш.
Ето това е истината.Браво,Xayzer!
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

RULZZZZZZ!!!!!!! :metal: :metal: :metal:
Аватар
Nike?
В момента играе: Carom3D

Мнение от Nike? »

Баш на прахосмукачка си прилича :lol:
Abdominal Pain

Да, благодаря ти Ксайзер за хубавия съвет. Ще подължа да търся още малко за някоя друга кутия, но за сега тази стои на челно място, дори и да не я намеря в черно. Дори и да прилича на прахосмукачка, пак е по-хубава от всички кутии, които съм виждал до сега на пазара на тази цена.
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.

Изображение
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Xayzer написа:Истината е, че и аз съм хвърлил око на тази кутия, но единственното нещо, което ме спира са ярките цветове. Ако я намеря някой божи ден в черно, я купувам без да се колебая.
http://www.xoxide.com/asus-vento-3600-p ... black.html
N'Joy!
Изображение
Abdominal Pain

Алминатора написа:
N'Joy!
Въпроса е да се намери в БГ. И аз в предишен пост споменах, че я има в черно:

Abdominal Pain написа:Едит: Излезе, че я имало в черно! Само че не в БГ:
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.

Изображение
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Алминатора написа:
N'Joy!
Да, мерси но го видях този линк вече в темата. Работата е, че този сайт не доставят извън Щатите, а в БГ до сега не съм виждал в черно. Може при едно посещение в Истанбул да се разтърся там.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Tmac

Мнение от Tmac »

Аз много искам да моделирам комп.кутии.Някой може ли да ми дае линк към най-простите инструкции как да си направим компютрите по привлекателни?
Go hard or go home.
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Извинявам се :oops:
Ще се поразтърся из магазините и ще ви кажа дали съм намерил нещо.
Изображение
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Алминатора написа:Извинявам се :oops:
Ще се поразтърся из магазините и ще ви кажа дали съм намерил нещо.
Няма за какво да се извиняваш, ти си се опитвал да помогнеш :)
Късмет в търсенето.

Dantе написа:Аз много искам да моделирам комп.кутии.Някой може ли да ми дае линк към най-простите инструкции как да си направим компютрите по привлекателни?
Точно за инструкции не зная къде да те упътя, но можеш да се вдъхновиш от проектите на останалите. Например тук:

http://www.hardforum.com/forumdisplay.php?f=76
Изображение

27B-6
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

Тия никаде няма да ги намериш,тва е изкувство. :lol:
Изображение
Публикувай отговор