Истината е, че и аз съм хвърлил око на тази кутия, но единственното нещо, което ме спира са ярките цветове. Ако я намеря някой божи ден в черно, я купувам без да се колебая.
И на мен, като нa Abdominal Pain, са ми омръзнали скучните квадратните кутии. А от тези модове, които правят с прозорците от страни, пъстрите неони и шарените кабели направо ми се повръща. Кутията на Asus, въпреки че е малко едра, е стилна, аеродинамична и без излишен кич е привлекателна - неща, които не може да се кажат за прахосмукачка

. Но вида и е специфичен, и изглежда или много се харесва, или се мрази - "Love it, or hate it design".
Какво бих препоръчал на Abdominal Pain - щом на тебе ти харесва и имаш възможност - взимай я. Няма друга подобна кутия на подобна цена, която да ти препоръчам - всички са или квадратни кашони, или изцепки с неони, или измишльотини с лица на дракони отпред. Цената не е ниска, но в сравнение с някои много по-грозни кутии, които струват колкото цял лаптоп, си е приемлива, а получаваш нещо приятно за окото. Вярвай ми, който и да влезе в стаята ти и я види на живо в дейвствие, няма да даде отрицателен отзив. Но не това е най-важното. Най-важното си е, че ти ще и се кефиш.