Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
Eee вие па сте ебаси хората, за 2 часа сте напълнили местата
Мерси на Криссан, че ме е записал и то с отбора, с който ще играя, само дето тва с английските отбори ми изглежда малко кофти измислено, щото тия дето играят с Лийдс, Мидълсбро, Тотнъм и т.н. са яко ощетени спрямо тия, които са се доредили до добрите
Айде, като решите теглете групите, аз отсега казвам че към понеделник ще почвам с мачовете
Мерси на Криссан, че ме е записал и то с отбора, с който ще играя, само дето тва с английските отбори ми изглежда малко кофти измислено, щото тия дето играят с Лийдс, Мидълсбро, Тотнъм и т.н. са яко ощетени спрямо тия, които са се доредили до добрите
Айде, като решите теглете групите, аз отсега казвам че към понеделник ще почвам с мачовете
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
Особено ако вратаря ти e Поул Робинсън е много тегаво.Всички удари ги избива във врататаtanasi написа:Eee вие па сте ебаси хората, за 2 часа сте напълнили местата![]()
Мерси на Криссан, че ме е записал и то с отбора, с който ще играя, само дето тва с английските отбори ми изглежда малко кофти измислено, щото тия дето играят с Лийдс, Мидълсбро, Тотнъм и т.н. са яко ощетени спрямо тия, които са се доредили до добрите![]()
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
10х на крис че ме записал, много бързо запълнихте бройката , радвам се че интереса към турнира нараства
Дано нашия клан покаже че не случайно сме толкова постоянни , и се откроиха наистина сериозни хора,даже бяхме удостоени с честа може би най-дбория играч в България да участва в нашия турнир, който се превърна в традиция 
- † iMMortality †
оф пичага има си абсолютно нормално записване и играят тези,които са успяли да се наредат.Твой проблем, е че не си успял да се доредиш !Искаш да участваш в турнира,а ДОРИ не си прочел инфото,което е дал крисан за турнира,а именно могат максимум 2ма участници да играят с 1 и същ отбор,което означава,че дори и да те запишат няма да играеш нито с арсенал,нито с челсиBG-GeorGi написа:абе мама му стара аре стига със записването на други участници, а и 20 човека не са достатачни... е ако има място бих се записал с Арсенал/Челси...
Скайп : kgeorgi_1
Nick : BG-GeorGi
PS. то така на всяко първенство едни и същи хора играят, за какво изобщо пускате темата със "записване"?
† Harbinger of Death †