Новия брой, който излиза вдругиден :Р

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

Morgul написа:
Левски написа:
Morgul написа:Не, сериозно ... къде е тоя код за GW ?
някъде из страниците намерих книжка с инфо за играта и кода за активирането на профила :)
А аз защо нямам такава книжка ?
защото тя върви със списанието с двд-то!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Как бе?Не е ли без значение?Ако си прав, то тогава моя милост +1 към преебаните.
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Левски написа:
Morgul написа:
Левски написа: някъде из страниците намерих книжка с инфо за играта и кода за активирането на профила :)
А аз защо нямам такава книжка ?
С него съм бе.
ass*

Мнение от ass* »

6o nqma ni6o za gothic 3 ????????????????
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Morgul написа:
Левски написа:
Morgul написа: А аз защо нямам такава книжка ?
С него съм бе.
Като си взе списанието в найлонова опаковка ти ги до дадоха или разопаковано? (щото по дифолт го опаковат, тей че няма къде да ти отиде кода.. освен ако не е изпадал като си го разопаковал)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

броя още не е излязал в Пловдив :?
Кирилица goes Jason
Изображение
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

denik написа:
Morgul написа:
Левски написа: защото тя върви със списанието с двд-то!
С него съм бе.
Като си взе списанието в найлонова опаковка ти ги до дадоха или разопаковано? (щото по дифолт го опаковат, тей че няма къде да ти отиде кода.. освен ако не е изпадал като си го разопаковал)
Опаковано , къ си треа. Не е изпадало нищо... Как ще да е, не ми е толкова зор :)
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

ОК, това, че правите "Плюсове и минуси" за всяка статия ще го изтърпя.Това, че вече пишете го скрийншотовете - 'убаво, търпим.Обаче моля ви се, недейта да пишете сравнениет от типа "По - добро от/ По-лошо от".Първо е долно изкопорано от друго списание (я да видим дали има цензура - Gamers Workshop) и освен това е изключително тъпо :roll:
Още не съм зачел броя сериозно, но тре'а ви похвалим за 14 дни GW дет' идват с DVD-то.Подъл номер под кръста за конкуренцията, lol :P
А, и да кажа (напиша) - тая рубрика "Преди 3 години" чий го дири там?Тая рубрика няма нищо общо със заглавието си.Само дето има снимка на корицата
на броя от преди три години и тъй то. :roll:
И последно - евалата за написаното съдържание на DVD-то, тоз месец печелите с 1лв повече от мен ;)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

защо няма списанието в Пловдив??
Кирилица goes Jason
Изображение
Гост

Мнение от Гост »

Dadi написа:ОК, това, че правите "Плюсове и минуси" за всяка статия ще го изтърпя.
Трудно е, да, но ти си мъжко момиче - търпи
Dadi написа:Това, че вече пишете го скрийншотовете - 'убаво, търпим.
И на бой, и на боза, и на секс носиш а? Ма нали ти казах бе - мъжка пичка си:D
Dadi написа:Обаче моля ви се, недейта да пишете сравнениет от типа "По - добро от/ По-лошо от".
Пич, глей са, не се моли така - ако ша са молиш - една дамаджанка ракия в редакцията, две печени прасенца в багажника и на всичките да лъснеш обувчетата от цункване, аха - да.
Dadi написа:Първо е долно изкопорано от друго списание (я да видим дали има цензура - Gamers *) и освен това е изключително тъпо

Първо на първо, второто е трето на осмото ако ... бе те ГВ топлата вода са открили... хмм, те пичовете цяла рубрика си "краднаха" със спомени кво е било преди три гудини, ти за идно карйенци си са фанал, брееей, добро момче, мъжко такова, пък с глупости седнало да се занимава, ми бива ли така бе олум?! Бе момшииии (като комши) ти нешто си са натопорчил бре, кат си такъв защитник на правото на първооткривателя (на топлата вода) ми купувай си само легални игри. Както и да - тва е все едно щото в 24 Часа има рубрика Новини в никой друг вестник да няма да не копират, зуе, много зуе - не смуиаташ ли миу мишуенце?;)

Не е тъпо усфин тува, ша ма исфиниш - къдрафко си е, на фльонги, тва че си скаран с тригунометрията (и тулумбичкометрията) си е баш твой прублем, аха, така си е.
Цунки и да го надървиш и да те боли цяла вечер!
Публикувай отговор