нямаш пишкаGaMeRo_9301 написа:Кво ше каете да напраим Ку-Клукс-Клан само че за мангали.И вместо да носим смешни качулки да си сложим по една шапка като тази на Ейбрахам Линкълн и да си сложим по един чорап на лицето.Какво ще кажете?GaMeRo_9301 написа:Расист си бате!Мислим еднакво!Zero-Blade написа:Има 2 неща, които мразя прекалено много: цигани и турци.
Ромите-напаст...или?
- Истинният Муки
юл невър шът даун дъ риъл мукибой!
-
GaMeRo_9301
Абе ей муки ленд тъпо лапе такова недей да се отваряш на Геймъро е ей!Истинният Муки написа:нямаш пишкаGaMeRo_9301 написа:Кво ше каете да напраим Ку-Клукс-Клан само че за мангали.И вместо да носим смешни качулки да си сложим по една шапка като тази на Ейбрахам Линкълн и да си сложим по един чорап на лицето.Какво ще кажете?GaMeRo_9301 написа: Расист си бате!Мислим еднакво!
Кажи кат си толкова надъхан да му правиш свирки колко ти е къса пишката?
Извинявай обидих те.
Въпроса е-Колко сантиметра е навътре?
- Истинният Муки
геймъро из куулGaMeRo_9301 написа:Абе ей муки ленд тъпо лапе такова недей да се отваряш на Геймъро е ей!Истинният Муки написа:нямаш пишкаGaMeRo_9301 написа: Кво ше каете да напраим Ку-Клукс-Клан само че за мангали.И вместо да носим смешни качулки да си сложим по една шапка като тази на Ейбрахам Линкълн и да си сложим по един чорап на лицето.Какво ще кажете?
Извинявай обидих те.
ай ем дифийтед бай хиз върбал скилс
хейл ту геймъро!
юл невър шът даун дъ риъл мукибой!
-
GaMeRo_9301
ай ноу ай ем кулър ден ю,ю фъкин нууб!Истинният Муки написа:геймъро из куулGaMeRo_9301 написа:Абе ей муки ленд тъпо лапе такова недей да се отваряш на Геймъро е ей!Истинният Муки написа: нямаш пишка
Извинявай обидих те.
хейл ту геймъро!
-
Всевиждащото Око
Ти,май много си вярваш,а?GaMeRo_9301 написа:ай ноу ай ем кулър ден ю,ю фъкин нууб!Истинният Муки написа:геймъро из куулGaMeRo_9301 написа: Абе ей муки ленд тъпо лапе такова недей да се отваряш на Геймъро е ей!
Извинявай обидих те.
хейл ту геймъро!
Аз виждам!!!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
Re: Ромите-напаст...или?
Аз се включвам кво трябва да праваYgethmor написа:Предлагам да започнем всеобщ WAAAGH !!! , срещу циганите. Кой се включва ?
WAAAGH !!!
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Re: Ромите-напаст...или?
Бъди горд последовател на движението WAAAGH !!! Другото не съм го измислил|MaN1A| написа:Аз се включвам кво трябва да праваYgethmor написа:Предлагам да започнем всеобщ WAAAGH !!! , срещу циганите. Кой се включва ?
WAAAGH !!!
Вероятно ще включва операция "респект" във шекер маала
Това е като се съберат повече последователи на WAAAGH !!! ,че иначе може на нас да ни го направят
Циганите за какво са ви виновни?
Вземете си боксови круши като ви се бие нещо.
Едно ми е много чудно, защо хората си избиват агресията на обекти, които нямат нищо общо с нея!?

Едно ми е много чудно, защо хората си избиват агресията на обекти, които нямат нищо общо с нея!?
Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow..
It's watever when you don't know yourself!
MyDeviantArt
MyDeviantArt
Защото ни е в кръвтаНефертити написа:Циганите за какво са ви виновни?
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Не се обиждай,ама тъп отговор.The Dead King написа:Защото ни е в кръвтаНефертити написа:Циганите за какво са ви виновни?
MyDeviantArt
MyDeviantArt
- Canis Lupus
Нали не си мислиш, че повечето които са писали в темата ще направят нещо по-различно от това да стоят пред монитора и да пишат глупости от сорта на "оооо аз ще ги избия" и т.н.Нефертити написа:Циганите за какво са ви виновни?
That's the raw truthbirdie написа:Нали не си мислиш, че повечето които са писали в темата ще направят нещо по-различно от това да стоят пред монитора и да пишат глупости от сорта на "оооо аз ще ги избия" и т.н.Нефертити написа:Циганите за какво са ви виновни?
But I don't find any sense of writing that
MyDeviantArt
MyDeviantArt
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
GaMeRo_9301
Според мен проблема е доста по-сложен от въпроса да мрат или не. Да речем, че 60% живеят на гърба на българите - един доста голям процент. За това сме си виновни ние и само ние. Ако не бяхме съгласни с положението и наистина не можехме да го търпим все щяхме да направим нещо. Останлите 40% работят я в строителството, я в транспортното строителство, я в Чистота. Ако ги нямаше улиците щяха да са мръсни като преди 10 години, дупките по улиците щяха да са "маалко" повечко(защото не те решават да сложат кофти асфалт, а шефовете им по мое мнение). Но нали на нас българите ни е под достойнството да метем улиците и да караме валяците ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
-
GaMeRo_9301
Ми тогава да отрепем само тея дето не бачкат останалите да ги оставим ?Phantom написа:Според мен проблема е доста по-сложен от въпроса да мрат или не. Да речем, че 60% живеят на гърба на българите - един доста голям процент. За това сме си виновни ние и само ние. Ако не бяхме съгласни с положението и наистина не можехме да го търпим все щяхме да направим нещо. Останлите 40% работят я в строителството, я в транспортното строителство, я в Чистота. Ако ги нямаше улиците щяха да са мръсни като преди 10 години, дупките по улиците щяха да са "маалко" повечко(защото не те решават да сложат кофти асфалт, а шефовете им по мое мнение). Но нали на нас българите ни е под достойнството да метем улиците и да караме валяците
Ахахахахаха (((: И сега ще повикаш батко си да убие лошите цигани, дето сигурно вече милион имат? Ще измъкнеш изпод възглвницата пистолет и ще тръгнеш да гърмиш цигани по улиците? И ще ги питаш:"Абе вие случайно да работите някъде?" и ако кажат не напълваш главите им с олово? И колко мангали смяташ че можеш да нараниш така? 1? 2? Щото още преди да си натиснал спусъка ше дойдат лошите куки и ше лежиш на топло. А понеже и вас имаш само воден пистолет, най-вероятно мангалите да хванат някоя настинка.GaMeRo_9301 написа:Ми тогава да отрепем само тея дето не бачкат останалите да ги оставим ?Phantom написа:Според мен проблема е доста по-сложен от въпроса да мрат или не. Да речем, че 60% живеят на гърба на българите - един доста голям процент. За това сме си виновни ние и само ние. Ако не бяхме съгласни с положението и наистина не можехме да го търпим все щяхме да направим нещо. Останлите 40% работят я в строителството, я в транспортното строителство, я в Чистота. Ако ги нямаше улиците щяха да са мръсни като преди 10 години, дупките по улиците щяха да са "маалко" повечко(защото не те решават да сложат кофти асфалт, а шефовете им по мое мнение). Но нали на нас българите ни е под достойнството да метем улиците и да караме валяците
А смяташ ли, че ако събереш всички онези лапета, които зад екраните се заканват, че ще изтрепят циганите(но всъщност са на 11 години и имат толкова мускули, колкото има месо в кренвирш), ще постигнеш нещо? Въобще знаеш ли какво стои зад думата "убийство"? Гледане със злобен поглед? Айде първо мисли преди да пишеш, щото нищо не омжеш да направиш.
-
GaMeRo_9301
Ми виж не е толкова трудно колкото го описваш.Куките предполагам че ще се включат от нас и ще ги гърмим заедно.Аз ще взема един Калашник и ше ги изтрепа сичките.Даже първия пълнител ше им го изпразня от упор,А те ще ме гледат с техните си мотики и брадви и ше ми посягат ама аз ше ги напрая на леш.Lady Winterfell написа:Ахахахахаха (((: И сега ще повикаш батко си да убие лошите цигани, дето сигурно вече милион имат? Ще измъкнеш изпод възглвницата пистолет и ще тръгнеш да гърмиш цигани по улиците? И ще ги питаш:"Абе вие случайно да работите някъде?" и ако кажат не напълваш главите им с олово? И колко мангали смяташ че можеш да нараниш така? 1? 2? Щото още преди да си натиснал спусъка ше дойдат лошите куки и ше лежиш на топло. А понеже и вас имаш само воден пистолет, най-вероятно мангалите да хванат някоя настинка.GaMeRo_9301 написа:Ми тогава да отрепем само тея дето не бачкат останалите да ги оставим ?Phantom написа:Според мен проблема е доста по-сложен от въпроса да мрат или не. Да речем, че 60% живеят на гърба на българите - един доста голям процент. За това сме си виновни ние и само ние. Ако не бяхме съгласни с положението и наистина не можехме да го търпим все щяхме да направим нещо. Останлите 40% работят я в строителството, я в транспортното строителство, я в Чистота. Ако ги нямаше улиците щяха да са мръсни като преди 10 години, дупките по улиците щяха да са "маалко" повечко(защото не те решават да сложат кофти асфалт, а шефовете им по мое мнение). Но нали на нас българите ни е под достойнството да метем улиците и да караме валяците
А смяташ ли, че ако събереш всички онези лапета, които зад екраните се заканват, че ще изтрепят циганите(но всъщност са на 11 години и имат толкова мускули, колкото има месо в кренвирш), ще постигнеш нещо? Въобще знаеш ли какво стои зад думата "убийство"? Гледане със злобен поглед? Айде първо мисли преди да пишеш, щото нищо не омжеш да направиш.