Трябва ми съчинение разсъждение на тема "Трагизмът и ге

Нещата от живота
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Andrey358 написа:Що бе аз не разбирам какво лошо има човека да помоли за помощ. Нали това е творческия форум, може да се намери някой който разбира повече. Ако бях видял темата по-рано щях да ти помогна.

Това е домашна работа, която всеки би могъл да свърши. Затова произведението и материята се преподава в средното училище, което също така е задължително. Може би за обща култура, може би без причина, но тези неща трябва човек да може и да си ги прави сам.
smilikin написа:"Трагизмът и геройзмът в прозата на Прометей"МОЛЯ ВИ СПЕШНО Е !!!!!

+ това за пръв път чувам Прометей да е писал проза, но хей - божествени същества (титанични, уотевър) - разполагат с много свободно време. Сигурно е и дялкал дървени фигурки.

Споменах ли, че главните букви и петте удивителни (много добра интерпретация на бройката в прозата на Пратчет :wink: ) са достатъчен признак за характера създателя на темата?

Ами ако беше помолил да му се помогне в размислите, да сподели своите разбирания и тук вече някой, който е навлязъл повече в нещата да го поправи, тогава щеше да бъде приет по-гостоприемно.
Селска работа...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Авторе, смени си и без това некадърния аватар на Леонардо ди Каприо в ранни години.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Steel написа:Както беше казал един пич: If you want something done right, you do it yourself.

Друг е въпроса, че едва ли ще разбереш какво искам да ти кажа.

ЕДИТ: Сега чакаме Кайзера да го каже и на развален арабски.

Itha turid aamla mafula mazbut, if'aala ilhalak.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Деба, що пишете тук? Спешно казва човека, а датата на пускане е отдавна отминала...
***ToXxXick***

Мнение от ***ToXxXick*** »

:icq27: :icq28: :icq20: :icq19: :icq9:
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Мнение от Alien »

smilikin написа:Много ви благодаря за учтивите думи.Написах вече съчинението и не ми трябва вече помоща ви, така че аре бре говеда ще се видим в ада!!!

ПС:Отново много благодаря.Много сте остроумни!Знаете ли че нивото ви на интелигентност е под 0.А май че вече сте наясно.ДО НОВИ СРЕЩИ...а и между другото Казим е "Если Вы хотите кого-то сделанно правда, Вы делаете это непосредственно. :D :D :D :D :D :D :D

ЪЪЪЪЪЪ ще направиш голяма услуга ако се разкараш МЪРЗЕЛ умрел дърт прост попикан :finger: :finger: :die: :die: :nooo: :nooo: :smash: :smash: :mgun: :mgun: :cnsrd: :cnsrd: :mfngr: :mfngr: :argue: :argue: :banli: :banli: :banli:
Use Google Sucker
Изображение
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Браво на келеметоооооо... :doh:
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Е тая тема трябва да я имам, ама като се поразрожих видях че я нямам :?
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Аватар
EminemFan
Обратна връзка:

Мнение от EminemFan »

°•MEGADEATH•° написа:
smilikin написа:Много ви благодаря за учтивите думи.Написах вече съчинението и не ми трябва вече помоща ви, така че аре бре говеда ще се видим в ада!!!

ПС:Отново много благодаря.Много сте остроумни!Знаете ли че нивото ви на интелигентност е под 0.А май че вече сте наясно.ДО НОВИ СРЕЩИ...а и между другото Казим е "Если Вы хотите кого-то сделанно правда, Вы делаете это непосредственно. :D :D :D :D :D :D :D

ЪЪЪЪЪЪ ще направиш голяма услуга ако се разкараш МЪРЗЕЛ умрел дърт прост попикан :finger: :finger: :die: :die: :nooo: :nooo: :smash: :smash: :mgun: :mgun: :cnsrd: :cnsrd: :mfngr: :mfngr: :argue: :argue: :banli: :banli: :banli:

Направо го разкатахте човека...Еми прави сте
нищо не може да развесели или натъжи човек както музиката
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Вижте от кога е темата бе, д'еба майка му проста...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Disturbеd написа:Вижте от кога е темата бе, д'еба майка му проста...

Да бе и аз т'ва се чудя! :? :? :?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Вдигналият темата е малоумник ако не сте забелязали другите му мнения.Не се занимавайте.
Публикувай отговор