Heroes V might and magic ---Официална Тема---

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Браво играта е много добра :D приятна изненада за мен графика звук абе много е добра за мен тя е най добрата от поредицата :bowdown:
.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Gamero написа:Браво играта е много добра :D приятна изненада за мен графика звук абе много е добра за мен тя е най добрата от поредицата :bowdown:

Напълно съгласен! Кажете вие от вас ,които вече я играхте кое ви направи най-голямо впечатление и кой замък ви харесва най-много като цяло :wink:
Аватар
Icewarrior
Обратна връзка:

Мнение от Icewarrior »

http://store3.data.bg/icewarrior/HeroesV/

Ще бутна още, като не ме мързи;)
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

The Heart of Hearts написа:
Gamero написа:Браво играта е много добра :D приятна изненада за мен графика звук абе много е добра за мен тя е най добрата от поредицата :bowdown:

Напълно съгласен! Кажете вие от вас ,които вече я играхте кое ви направи най-голямо впечатление и кой замък ви харесва най-много като цяло :wink:

За сега само кампаниите съм играл-Haven май беше. Впечатления ли? Ами повече от добри. Хироус 3 не съм цъкал от около 3-4 год. и в момента много се забавлявам.
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Според мен никой не може да оспори че иглата е най-дората от поредицата :D
.
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

Аз за сега играя главно с инферно имам чувството че като време е по дълга от 3-та имам предвид като играеш с/у комп.
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Маи е като време е по дълга наистина аз играх само малко затова незнам точно
.
Devil™
Обратна връзка:

Мнение от Devil™ »

Еми мен ми харесва играта,но не е нищо особенно.Иначе бойната система най много ми хареса до момента.Обаче първите няколко мисии са малко скучни.
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

На мен ще ми тръгне уш но се питам дали видео картата няма да напрай проблем ??? ще ми тръгне ли на :?: -> GF Force FX 5600XT :?
Пука ми, че ми дреме
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Абе хора играя на картата Dragon Pass(вероятно я знаете отпреди) срещу 1 компютър. развивам се залостени сме от дракони и всичко е спокойно в един момент оня се телепортира в мойта част и то с армия която не е възможно да се унищожи и това на трудност Normal. Доста са се постарали със AI-то :wink:
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

да и аз го забелязах доста е трудна няколко пъти го счупвам и пак вади баси армията
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
Аватар
Druid

Мнение от Druid »

Аз си пускам custom,campain или multi ама тъкмо да се зареди и ме изхвърля. :shock:
The summoning is about to begun......
Nasko_90

Мнение от Nasko_90 »

Играта на RELOAD няма никакви проблеми исталваш я с последния DAEMON TOOLS и после
слагаш крака на всички мои приятели става не знам как при вас не става,но играта според меню
е ЛУДНИЦААА минах вече 3 мисии и за мен е по яка даже и от 3ката...има всичко което и в тройката и много отгоре
а графиката е много готина много новъведения БРАВО!!!!След като се бяха усрали с 4'ката сега надминаха себе си според мен.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

hk_vlady* написа:Играта на RELOAD няма никакви проблеми исталваш я с последния DAEMON TOOLS и после
слагаш крака на всички мои приятели става не знам как при вас не става,но играта според меню
е ЛУДНИЦААА минах вече 3 мисии и за мен е по яка даже и от 3ката...има всичко което и в тройката и много отгоре
а графиката е много готина много новъведения БРАВО!!!!След като се бяха усрали с 4'ката сега надминаха себе си според мен.

Естествено щом я правят Руснаци :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Druid написа:Аз си пускам custom,campain или multi ама тъкмо да се зареди и ме изхвърля. :shock:

Мдам, и при мен е така.Не за друго, ами заради видео картите ни.Вече са ни слаби за по-новите игри! :cry:

Шарки : Хъхъхъхъх.
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

лелей, мноо сече бе ? Може ли от някъде другаде да се намалят тия изисквания, щот това ми съсипа здравето ... :lol:
Аватар
DeadElf
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387

Мнение от DeadElf »

Хора има ли някакав начин да подкарам тая игра с видео карта GForce 4 MX 128mb
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

АААААААААААААААА ужас тая игра ми скъса нервите няколко пъти счупвам героите на тъпия комп.
и изведнъж ми идвас баси армията и ме изнася :evil: :evil: :evil:
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

а пък при мен нещо се прецака :cry: тръгвам да инсталирам играта и стига до 98% стой 5 мин не мърда и ми изписва няква грешка :cry:
и сега ще търся от друго място да я тегля... :cry:
Пука ми, че ми дреме
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

аз я дръпнах първо от http://www.torrents.linkos.bg сега я пуснах да се тегли от http://www.arenabg.com дано от арената да стане...
Пука ми, че ми дреме
Публикувай отговор