Много ви благодаря ! Аз съм на 16 години отворковци !
You are wrong, fucked, and overrated
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
Ама и вие май не можете да четете.... Не съм казал,че е велико.Просто ми омръзна,писна ми да чета абсолютно изсмукани от пръстите разкази за дракони,депресии,разни засукани и омацани до такава степен боклуци,че нищо не може да се схване...Това поне е по-оригинално и забавно от общата тенденция за "тъжни" стихотворения...Като не ви харесва-браво,всеки си има вкус нали така?Но не е нужно да превръщате и тази тема в бойно поле...
Еми Demonic мен пък си ме изкефи на макс и всичките недорасли олигофрени дето се изредиха да философстват в тая тема пишат само за да се намират на работа...Гаранция!Оставям настрана темата на стихотворението и виждам че e издържано в съвсем приличен стив, особено за като 16-годишен.Та като видя някой от вас да направи нещо по-добро тогава ще се примиря с критиките ви.
Аве якоо раааап да има ... А за това произведение мога да кажа само едно... УХУ...побиват ме тръпки и съм отвратен... как ви ги ражда главата тея идиотщини незнам!?!?!?!?!?!??
Aide vsi4ki ...udri uino racete gore si4ki az sum ceko sifonq i ot sutrin do ve4er gajeta gonq posle gi ka4vam na bashta mi
na moskvi4a shoto Ceko Sifonq e ebati pi4a
Тия глупости са единствено за болни депресанти, по моето скромно... ъх, нескромно мнение. Слушайте ме и ми вервайте, повече НИКОГА НИКОЙ ДА НЕ ПИШЕ ТАКИВА НЕЩА ИЛИ ЩЕ МУ СВИЯ СЪРМИТЕ!
Абе това е творческия форум ако не си забравил, всеки има право да изразява себе си както намери за добре. Ти иди си избивай агресията другаде, например в общия форум(той за това е направен), в някоя тема за Атака.
До автора- наистина произведението ти е вълнуващо и най-важното написано добре. Не че споделям възгледите ти за живота, но всъщност не това е важното в случая. Продължавай в същия дух (стига да си остане само написано де)