- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Съмнявам се да е същата Вайолет от преди време. Доста сме си писали за да мога да оприлича това поведение като нормално за нея. Нещо на general fault error ми намирисва. А ако си е тя... хм... доста голяма промяна се забелязва и то цялата негативна.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
- Albert Einstein
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Само дето забрави, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е с някой як пич (като от рекламите за фитнес уреди) и НЕПРЕМЕННО с дълга черна коса...Head_HunteR написа:хахахаха, а какво стана с бурния секс във банята на фона на хеви метъл
Иначе 101% т'ва тука не е обичната ни Майонет (Е), а жалка пародия. Зъл, учудваш ме, че въобще се хващаш на тоя номер, ако наистина е така де...
ЕДИТ: Оле Зъл, знайш ли, че т'ва май наистина е Вайолет! Оле, ако е така, взимам си думите обратно...
Never save anything for the swim back!
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Пепел ти на устата дяволско изчадие!!!Вайолет написа: Аз си падам малко антихристка, обръщам всички кръстве наоколо, нося дрехи с числото 666 на тях
ПС Туй не е наща мома бе, 100% е мъж(то лафовете на мъже и жени се различават ако не сте забелязали от жизнен опит...), в случая съм очуден само че Ивълчо не използва метода на "Избирателното слушане", омекваш машино!
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!