Demon-7 написа:ZIPO написа:ДАМИ И ГОСПОДА НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРЕДСТАВЯМ ФЛУДАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 2006-та...нова реколта...
добре го каза
и теб включих в това число...
*Dexter' написа:Черный Ворон написа:Ахахах, не е истина на какво прилича тази тема. За известно време не бях поглеждал тази част от форума... ххахаххаха... Някаква изродщина, идиоти, идиотии... хахаххахаха...
Пост Скриптум: Зипо ме насра с новата реколта! :)
млъквай бе руснак тъп грозен
Demon-7 написа:*Dexter' написа:Черный Ворон написа:Ахахах, не е истина на какво прилича тази тема. За известно време не бях поглеждал тази част от форума... ххахаххаха... Някаква изродщина, идиоти, идиотии... хахаххахаха...
е тук съм съгласен
Demon-7 написа:*Dexter' написа:Черный Ворон написа:Ахахах, не е истина на какво прилича тази тема. За известно време не бях поглеждал тази част от форума... ххахаххаха... Някаква изродщина, идиоти, идиотии... хахаххахаха...
е тук съм съгласен
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
е тук съм съгласен
*Dexter' написа:Дюба написа:Приебахте "хубавата" тема !!!!
"Nocturno" тук е прав!!!
Вие що си затворихте устите
какво искате бе?
аз като всеки нормален човек който не е гей исках да видя българските прелести в плейбой,но някой веднага трябва да започне да се заяжда