Разказ РПГ
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Схванахме идеята вече, не мислите ли? Трийте си шитовете като видите че са написани два пъти.
Също така - това, че не ви е заредило страницата на "Успешно изпратихте вашето съобщение" не означава, че не сте го изпратили. ТАКА ЧЕ НЕ ЦЪКАЙТЕ ПО 100000 ПЪТИ "Изпращане"!!!
Скуби, а достатъчно сериозен ли си за това РПГ? За този масов разказ? За това смело начинание? Не не си. Иди си учи уроците, ще те научи на постоянство ако не друго...
Също така - това, че не ви е заредило страницата на "Успешно изпратихте вашето съобщение" не означава, че не сте го изпратили. ТАКА ЧЕ НЕ ЦЪКАЙТЕ ПО 100000 ПЪТИ "Изпращане"!!!
Скуби, а достатъчно сериозен ли си за това РПГ? За този масов разказ? За това смело начинание? Не не си. Иди си учи уроците, ще те научи на постоянство ако не друго...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Existence, въпроса е, че това чудо въобще не ми даде да видя, че е изпратено нещо, даже когато проверявах темата дали е променена, явно е имало някакво заталачване в базата данни по това време.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Existence написа:Схванахме идеята вече, не мислите ли? Трийте си шитовете като видите че са написани два пъти.
Ако смяташ че не учча жестока се бъркаш,просто се опитвам да попълня свободното време пък и игра малко такива рпг-та и ми хареса и реших да пробвам тук...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Па Скуби, ако ти са играе такова РПГ ела тука
http://www.mybgbb.com/index.php?mforum=mybgbbcommforum

"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
dadi написа:Па Скуби, ако ти са играе такова РПГ ела тука
Абе пич, спир да го рекламираш тоя форум бе, писна ми на кура вече!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Disturbеd написа:dadi написа:Па Скуби, ако ти са играе такова РПГ ела тука
Абе пич, спир да го рекламираш тоя форум бе, писна ми на кура вече!
Знам
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
IDontForgive
Check mate Fool!!
GG!!
Rest in pieces for fuck sake!!!
Freakin' PC Mania forum!!!
Holy sweet mother of fuck!!
Chicks with fucking dicks!!
Just fucking, freakin she-male shits with small cheesy fucksticks are creepin around!!
O M G!! Just UN fucking believable!!
.....
(така е.... форума.... си е форум.... или вече е "a Shit Hole".... 'беш ли маа'му?!)
GG!!
Just fucking, freakin she-male shits with small cheesy fucksticks are creepin around!!
.....
(така е.... форума.... си е форум.... или вече е "a Shit Hole".... 'беш ли маа'му?!)
Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
IDontForgive написа:Check mate Fool!!
GG!!
.....
Тоя човек е прав-ТОЯ ФОРУМ SUX ОТ ЛАМЕРИ