Разказ РПГ

Вашите разкази и истории
Аватар
nem13

Мнение от nem13 »

Скууби, аз в Сивостен се научих да пиша:) Освен това съм мод на една друга ролева игра във форум, имам опит.

Иначе трябва наистина да има някаква насока
Master of the Saber
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

scoobydoo, никой няма да участва само ей така, напиши половин страница предистория на света сбито и тогава може някой да се навие. Виж старите РПГта, които са писани във форума. Най-много са просъществували тези, които имат някаква начална история и които са най-нестандартни.
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Схванахме идеята вече, не мислите ли? Трийте си шитовете като видите че са написани два пъти.
Също така - това, че не ви е заредило страницата на "Успешно изпратихте вашето съобщение" не означава, че не сте го изпратили. ТАКА ЧЕ НЕ ЦЪКАЙТЕ ПО 100000 ПЪТИ "Изпращане"!!!

Скуби, а достатъчно сериозен ли си за това РПГ? За този масов разказ? За това смело начинание? Не не си. Иди си учи уроците, ще те научи на постоянство ако не друго...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Existence, въпроса е, че това чудо въобще не ми даде да видя, че е изпратено нещо, даже когато проверявах темата дали е променена, явно е имало някакво заталачване в базата данни по това време.
Аватар
nem13

Мнение от nem13 »

Извинявайте, просто бях на IE, а той е много бавен и неволно кликам пак
Master of the Saber
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Existence написа:Схванахме идеята вече, не мислите ли? Трийте си шитовете като видите че са написани два пъти.
Също така - това, че не ви е заредило страницата на "Успешно изпратихте вашето съобщение" не означава, че не сте го изпратили. ТАКА ЧЕ НЕ ЦЪКАЙТЕ ПО 100000 ПЪТИ "Изпращане"!!!

Скуби, а достатъчно сериозен ли си за това РПГ? За този масов разказ? За това смело начинание? Не не си. Иди си учи уроците, ще те научи на постоянство ако не друго...

Ако смяташ че не учча жестока се бъркаш,просто се опитвам да попълня свободното време пък и игра малко такива рпг-та и ми хареса и реших да пробвам тук...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Па Скуби, ако ти са играе такова РПГ ела тука
http://www.mybgbb.com/index.php?mforum=mybgbbcommforum
8)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

dadi написа:Па Скуби, ако ти са играе такова РПГ ела тука
8)

Абе пич, спир да го рекламираш тоя форум бе, писна ми на кура вече!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Disturbеd написа:
dadi написа:Па Скуби, ако ти са играе такова РПГ ела тука
8)

Абе пич, спир да го рекламираш тоя форум бе, писна ми на кура вече!

Знам :twisted:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
JohnDoe

Мнение от JohnDoe »

Абе,хора,защо му се ебавате на човека бе?Кажете просто че не става,няма смисал да го изкрвате идиот!!!
П.С.тоя форум май наистина пропада!
IDontForgive

Мнение от IDontForgive »

Check mate Fool!!
GG!!
Rest in pieces for fuck sake!!!
Freakin' PC Mania forum!!!
Holy sweet mother of fuck!!
Chicks with fucking dicks!!
Just fucking, freakin she-male shits with small cheesy fucksticks are creepin around!!
O M G!! Just UN fucking believable!!
.....
(така е.... форума.... си е форум.... или вече е "a Shit Hole".... 'беш ли маа'му?!)
Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
JohnDoe

Мнение от JohnDoe »

IDontForgive написа:Check mate Fool!!
GG!!
Rest in pieces for fuck sake!!!
Freakin' PC Mania forum!!!
Holy sweet mother of fuck!!
Chicks with fucking dicks!!
Just fucking, freakin she-male shits with small cheesy fucksticks are creepin around!!
O M G!! Just UN fucking believable!!
.....
(така е.... форума.... си е форум.... или вече е "a Shit Hole".... 'беш ли маа'му?!)

Тоя човек е прав-ТОЯ ФОРУМ SUX ОТ ЛАМЕРИ
Публикувай отговор