На колко години си
-
- Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
- Обратна връзка:
-
- Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
- Обратна връзка:
Ужас ужас... ето ви още една страшно флуудърска тема... ноо няма да коментирам, не няма...
Интересна е, заради анкетата... наистина ми е интересно каква е средната възраст във форума... защото се опасявам, че не е много висока...
Обаче моля ви се без флууд - каквото ви интересува - кой кога е роден - има си ЛСта... няма смисъл да искате и да споделяте лична информация във темите...
По темата - на 17 съм... който иска да види коя дата да провери Форумния Календар на Джаз
Интересна е, заради анкетата... наистина ми е интересно каква е средната възраст във форума... защото се опасявам, че не е много висока...
Обаче моля ви се без флууд - каквото ви интересува - кой кога е роден - има си ЛСта... няма смисъл да искате и да споделяте лична информация във темите...
По темата - на 17 съм... който иска да види коя дата да провери Форумния Календар на Джаз
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
- Gandalf The Grey
- Обратна връзка:
-
- Radev
- Обратна връзка:
на 16 юли ставам на 18.. но за сега си оставам на 17
има още 3 месеца ще ... пък и не умирам от търпение да стана защото какво ще се промени ? И сега си имам книжка карам кола ходя си по дискотеки.. така че за ко ми е 18-ка

"Волята е онова нещо, което те кара да продължаваш, дори когато всичко останало ти казва, че си победен. Волята те прави неуязвим..."
Em1l