То от мислене човек ше земе да потъпее некой ден,никой не ми вярва,ама ше видите вие,така че давай,поствай.....лошо,не лошо,поне ще разбереш къде ти е грешкатаBrightblade написа:Каката ме разби... абе направо ме вдъхнови и зех че и аз изскицирах нещичко(няма общо с the nice lady), но ме вдъхнови. Утре зема го постна, но сега се чудя... не е много добро(са кат мисля май хич.... ма де да знам)
ART WORKz
+++
- Brightblade
- Обратна връзка:
като го писах миналия пост, изобщо не мислех. са поразмислих малко и разбрах че нема как да стане лесна тая! на последък немам никакво време(курсови работи, есета, контролни.... абе е*и му матера). а от друга страна така ме фана яд на тва каде го нарисувах, че са се чудя ко да правя с него, на нишо не мяза(дали да не си запаля печката някоя сутрин...). нема значение нема да се науча ако не опитвам така че ако се появви нещо по-интересно ще направя всичко възможно да го покажа...
Ънтил ден.. лека
Ънтил ден.. лека
А... Ко стана та не вечерахме?
Дигнаа' масата...
Не бе не утепаха коча с правата лопата!
Дигнаа' масата...
- White Emperor
- Обратна връзка:
Продължавай в същия духPr0m0 написа:На4ии преди време в един форум има6е контест за наи добра sk8 duska
поради липса на време неможах да дам проектите на време и неможах да у4астфам ;}
![]()
--------------------------------------------------------------
Тфа са правил съм ги правил само на Photo Shop 7;]
Ако ми се намери не6о друго из ко6ницата мога да го ка4а но поради липсата на скенер
немога да си ка4а пове4ето не6та ;[ си4ко е на лист с молив после през скенер и завър6фам
с PS7;]
- Brightblade
- Обратна връзка:
At last i have made it:
http://free.bol.bg/brightblade/kartinka.jpg
PLS keep in mind that im an amature and that i didn't had any time to draw it better... 10x
PLS keep in mind that im an amature and that i didn't had any time to draw it better... 10x
Дигнаа' масата...
Дигнаа' масата...
Yeah....Кефи ме как си направил наметалото,или по-точно гънките.Лицето обаче на нищо не прилича!No offensИ какво ще означава това над главата на война,криле ли?Иначе е добреBrightblade написа:At last i have made it:
+++
- Brightblade
- Обратна връзка:
онова над пичагата е ангел пазител(ама пичагата е е май от гадните копелета) и общо взето маллък парадокс... The light protecting the dark
Иначе главата... му тъй или иначе не справям с тех и затова ги слагам под качулки и такива простотии. Иначе пичагата в едната ръка държи правата лопата с която мисля да отепам коча от подписа ми
П.П. Не се тревожете, в момента почти нищо не е в състояние да ме очуди така че и да ме напсувате нема да е от много голямо значение, но благодаря предварително за съветите и мненията
Иначе главата... му тъй или иначе не справям с тех и затова ги слагам под качулки и такива простотии. Иначе пичагата в едната ръка държи правата лопата с която мисля да отепам коча от подписа ми
П.П. Не се тревожете, в момента почти нищо не е в състояние да ме очуди така че и да ме напсувате нема да е от много голямо значение, но благодаря предварително за съветите и мненията
Дигнаа' масата...
Дигнаа' масата...
Спокойно,никой не е тръгнал да те псува,поне за сегаBrightblade написа:онова над пичагата е ангел пазител(ама пичагата е е май от гадните копелета) и общо взето маллък парадокс... The light protecting the dark
+++
-
The.Rampage.Rado
Re: ART WORKz
Много готино, ама съм виждал почти същата (фейс, панталонки) в 1 манга клипче към 1 едишън на Мортал Комбат ОСТ... Иначе е много добра.... Трябва да ми пратиш на мейл FirmWare-а на ръката ти! :РPr0m0 написа:Емм нз дали тука е мястото но ето ;]
Тфа е една скица дето си я правих за кеф и после съм я оцветил с PS7
[img]http://store3.data.bg/deleter/art%20work/macata.jpg[/img
---------------------------------------------
Кажете как е мацата?
Ако искате да видите как се полу4ило цветно TUK
Тук е мястото да сложите и ва6те скици и арт роботи независимо в кфа свера са ;]
По късно 6е ка4а и некфи проекти за sk8 дъскиии ;] Даваите и вие не6о ;]
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други