JazzJack написа:Добавям Спаз,но и на мен смисъла на темата ми убягва
Неее Джаз, Спаз е лудия заек, а Лори беше момичето в играта
Не спориш с правилният човек Лори се появява единствено в експанжънът TSF...
Знам че не трябва да споря с теб, но Спаз не е жена. Единствената жена от играта е Лори, макар да я има само в експанжъна. Ето го Спаз
Е добре де, може и да греша, до скоро си мислех че е Фрас а не Спаз Но айде няма да споря със спеца в тая област
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Иначе:
Jill Valentine - Res. Evil
Claire Redfield - пак от там
Cate Archer - No one lives forever
За мацките от Final Fantasy няма да ми стигне мястото
Kitana - MK
Nina Williams - Tekken
Мацките от DOA
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Облак написа:Знам че не трябва да споря с теб, но Спаз не е жена. Единствената жена от играта е Лори, макар да я има само в експанжъна. Ето го Спаз Image:http://www.jazz2online.com/J2Ov2/media/ ... zmoveb.gif
Е добре де, може и да греша, до скоро си мислех че е Фрас а не Спаз Но айде няма да споря със спеца в тая област
От тук добавям че като малък СПАЗ е бил объркан с момиченце и е носил женски дрехи! Нали? Така помня
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.