{{RAZBIVACHA}} написа:Ave Devil mnogo shte sam ti blagodaren ako mi kajesh ot de da drapna Arcanum:Of SteamWorks and Magick Obscura.Tolkova otdava ia tarsq i nemoga ia nameria puk mnogo mi haresva
Тая игра колко части е защото аз намирам само една !
и тя е само Аrcanum
{{RAZBIVACHA}} написа:Ave Devil mnogo shte sam ti blagodaren ako mi kajesh ot de da drapna Arcanum:Of SteamWorks and Magick Obscura.Tolkova otdava ia tarsq i nemoga ia nameria puk mnogo mi haresva
Хммм...Незнам,Виж сега намирам само една Игра и тя се казва само Arcanum.. ? тя трябва ли ти или това което търси6 е Expansion ?!
Ok znachi tia niama expansion ave tui deto namirash mi dai linka za nego triabva da e goliama 1.2 GB mislia che
Хммм...Незнам,Виж сега намирам само една Игра и тя се казва само Arcanum.. ? тя трябва ли ти или това което търси6 е Expansion ?!
Ok znachi tia niama expansion ave tui deto namirash mi dai linka za nego triabva da e goliama 1.2 GB mislia che
Добре се справяш с намирането, ако намериш и Devil May Cry(1 или 2 няма значение) с емулатор(играта е само за Playstation) ще си върха.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Не знам как ти е дошло на ма, че там има всичко, което може човек да търси, че аз знам повече игри с D, отколкото има там(да не броим, че има 3 пъти Дуум 3 през различните му стадии на развитие, а само 2 от експенжаните на Disciples 2), а пък и такива определения за жанрове никъде не бях виждал"Стратегия, RPG, RTS" на Disciples 2, където едва ли могат да се открият елементи на стратегия в реално време, даже и с лупа да ги търсиш. Също ме разби и надписа"стратегия" пред DarkStone, което си е чисто РПГ.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Като не ти харесва ходи тегли от дата.бг Мисла че каталога на ФЕН е най-добрия от каталозите на другите фриита то май само еврото и арена имат,ама да не говорим за каталога на арена.бг чиста излагация.....А това за различните версий на Doom аз съм ги добавил и са си точно ня място това са игри както всички други човек някой ден може нещо да му потрябва и да го намери.....
Избинете Но Тези линкоже които давате ако ци цвалиа игра от тиах не ми зиамт МБта от интернет гранизата ми нали? тоест безплатни ли са за свалиане или ти зимат и-нет пространство тези игри от фрии.евро? молиа казете 4е имам малко мбта пак искам да си свалиа Диабло 2 Лорд оф Деструктион...кажете молиа