бТВ нов'ните

Вашите разкази и истории
Аватар
Gergi

Мнение от Gergi »

Darth Vader написа:
Manny_Calavera написа:
phr34k написа: Целта на автора е не да се изгаври с нещастията и трагедийте, сполетели нашата страна, а да отрече абсурдността на медийте и откровенният им песимизъм, който наслагват у всички нас.
искаш да кажеш, че авторът е имал някаква цел? според мен просто е почивал между чикийте....

цензурата да го духа (с извинение хахахах)
EI BEZ DA SE GAVrish S 4OVEKA

MEDICITE SA VINOVNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С 2 думи:
:stooped: :stooped: :stooped: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

Хахахах голем смех , тоя с 2-та поста не видя ли откога е темамта, хахаха и само кво тъпо мнение пък даде .
Ама най-голямия смях беше като четох собствения си пост( кариеристки :lol: :lol: :lol: ).
Хахахах смешна тема в която доста хора написаха последните си постове които май не бяха 1002-рите им.
СМЕХ
И все пак въпреки ,че лично на мене ми беше много забавно ,архива на форума и отдавна забравените страници ,и тая тема много си подхождат.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Darth Vader написа:
Manny_Calavera написа:
phr34k написа: Целта на автора е не да се изгаври с нещастията и трагедийте, сполетели нашата страна, а да отрече абсурдността на медийте и откровенният им песимизъм, който наслагват у всички нас.
искаш да кажеш, че авторът е имал някаква цел? според мен просто е почивал между чикийте....

цензурата да го духа (с извинение хахахах)
EI BEZ DA SE GAVrish S 4OVEKA

MEDICITE SA VINOVNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ти ме уби. не знам дали да ти се смея :lol: , или да плача :cry:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Публикувай отговор