Игра : Познай играта!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
ДарК, ще те послушам и ще давам и фрагменти от картинки.Но моля, засега само spider-man ми е пратил ЛС да поства картинки, поне ме уведомете, но никой да не поства картинка щом е постнал преди това, и не му е даден отговор. Значе 2 точки за Resident 1 за Spifer Man ( позна че е GTA 1 ) и ако DoomGuard каже колко точки се дават за картинката на Gothic 2 няма да е сле.Въпрос за 3 точки

"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Макс Пейн написа:ДарК, ще те послушам и ще давам и фрагменти от картинки.Но моля, засега само spider-man ми е пратил ЛС да поства картинки, поне ме уведомете, но никой да не поства картинка щом е постнал преди това, и не му е даден отговор. Значе 2 точки за Resident 1 за Spifer Man ( позна че е GTA 1 ) и ако DoomGuard каже колко точки се дават за картинката на Gothic 2 няма да е сле.Въпрос за 3 точки
Е ти ме уби вече - Играта се казва Намери изхода от тунелчето !!!
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
@Spider-Man@ написа:Макс Пейн написа:ДарК, ще те послушам и ще давам и фрагменти от картинки.Но моля, засега само spider-man ми е пратил ЛС да поства картинки, поне ме уведомете, но никой да не поства картинка щом е постнал преди това, и не му е даден отговор. Значе 2 точки за Resident 1 за Spifer Man ( позна че е GTA 1 ) и ако DoomGuard каже колко точки се дават за картинката на Gothic 2 няма да е сле.Въпрос за 3 точки
Давам жокер - игра е!
П.С. разбрах новата загадка на Spider-Man ама няма да я кажа ( вижте, за 5 лева... )
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Макс Пейн написа:@Spider-Man@ написа:Макс Пейн написа:ДарК, ще те послушам и ще давам и фрагменти от картинки.Но моля, засега само spider-man ми е пратил ЛС да поства картинки, поне ме уведомете, но никой да не поства картинка щом е постнал преди това, и не му е даден отговор. Значе 2 точки за Resident 1 за Spifer Man ( позна че е GTA 1 ) и ако DoomGuard каже колко точки се дават за картинката на Gothic 2 няма да е сле.Въпрос за 3 точки
Давам жокер - игра е!Аре бе това е толко лесно!
П.С. разбрах новата загадка на Spider-Man ама няма да я кажа ( вижте, за 5 лева... )
Разбрал си я защото ти я казах !!!
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
@Spider-Man@ написа:Макс Пейн написа:@Spider-Man@ написа:Макс Пейн написа:ДарК, ще те послушам и ще давам и фрагменти от картинки.Но моля, засега само spider-man ми е пратил ЛС да поства картинки, поне ме уведомете, но никой да не поства картинка щом е постнал преди това, и не му е даден отговор. Значе 2 точки за Resident 1 за Spifer Man ( позна че е GTA 1 ) и ако DoomGuard каже колко точки се дават за картинката на Gothic 2 няма да е сле.Въпрос за 3 точки
Давам жокер - игра е!Аре бе това е толко лесно!
Разбрал си я защото ти я казах !!!А иначе това твойто верно ли е игра - Уааааааауууууууууу
игричката е GRAND THEFT AUTO VICE CITY
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
@Spider-Man@ написа:Коя е играта - ИГРАЕ СЕ ЗА 5 ТОЧКИ !!!![]()
Мисля, че играта е 4Х4 Evolution!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Макс Пейн написа:Spider-Man вече има 3 точки ( те са повече, ама не знаем на въпроса за Готик колко се дават.
3 точки
Max Payne 1?
"History is written by the victors."Макс Пейн написа:Spider-Man вече има 3 точки ( те са повече, ама не знаем на въпроса за Готик колко се дават.
3 точки
Стига си давал тъпи въпроси !!! Давай цели картинки - аз само да ми отговорят ще ти дам окото на някой си , а !!!
Иначе играта предполагам че е някоя от тези :
Max Payne 1
Max Payne 2
The Suffering
Там са така зловещи вратите !!!
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
@Spider-Man@ написа:Макс Пейн написа:Spider-Man вече има 3 точки ( те са повече, ама не знаем на въпроса за Готик колко се дават.
3 точки
Стига си давал тъпи въпроси !!! Давай цели картинки - аз само да ми отговорят ще ти дам окото на някой си , а !!!
Иначе играта предполагам че е някоя от тези :
Max Payne 1
Max Payne 2
The Suffering
Там са така зловещи вратите !!!
Ако давам цели снимки ще е много лесно!А помислете де!Коя от тия игри мислиш че е?Може и да не е от изброените от теб.Дай жокер за твойта с колите ченикой няма скоро да се сети!И поне намалявай пикселите ако даваш цели нимки, но според мен е по-интересно с фрагменти!
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Като каза, че била по-нова, това ще рече, че е излязла тая година ли? Аре дай некво инфо, че само една врата си сложил и нищо друго! То така до Коледа можем да си гадаем коя е играта! 
"History is written by the victors."