още герои в разказа :
Шигимото Сигибара
Цун Кай Хуй
I suddenly became strangely inebriated. The external world became changed as in a dream. Objects appeared to gain inrelief; they assumed unusual dimensions; and colors became more glowing.
ААА сетих се ама няма да едитвам поста си щот не е последен:
Гъзоцапа Забарсаки
Чума Вото
Таебат Калинки (сори ама ми хрумна)
болния ми сънлив мозък не можа да роди друго
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Вие знаете ли за султана (мисля 4е беше нс бахрейн ама не съм сигурен) на име Пут Камилази
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight? Why am I trying to give, when no one gives me a try? Why am I dying to live, if I'm just living to die?
Определено има яки неща! Давайте още... (сега не ми се мисли, ама ще видим по нататък)
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Беше пладне, а Членобара Широкодюза не бе хапвал от два-три дена и стомахът му вече беше започнал да издава странни звуци. В главата му се бе развихрило цунами от мисли как да запълни празнината в ръмжащия му мях. След няколко минути вървене до носната му кухина достигна сладката миризма на прегорен ориз, гарниран с черавца от тлъст мъжки плъх.
- Ооо, ше се плюска неска!! - изрева радостно Членобара и хукна по посока на миризмата.
....
Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...