Една яка игра!!!
Понито отвори вратата очевидно разгорещено от сексапила на жабата.
-Здравейте господин...ъ..ъ.ъъ.ъ Пони имахме сигнал че пречите на обществения ред.
-какво съм направил-в този момент заека се изчерви нахлузи един човал на главата на понито напъха го вътре и каза нямръщено: "пречиш ми Набута го в колата си и го засили по баира.След това избяга преди да го види жабата.....
-Здравейте господин...ъ..ъ.ъъ.ъ Пони имахме сигнал че пречите на обществения ред.
-какво съм направил-в този момент заека се изчерви нахлузи един човал на главата на понито напъха го вътре и каза нямръщено: "пречиш ми Набута го в колата си и го засили по баира.След това избяга преди да го види жабата.....
- кво си ревнала, ма? - заека не разбра как изстреля тая глупост.
искаше да прегърне жабата, но нали беше истински заек, не некой гей се въздържа. а жабата продължаваше безутешно да рони сълзи и на заека сърцето му не издържа и смутено каза:
-ъъъ.. искаш ли да си пийнеш малко ликьор, да не плачеш. а?
и извади стъкленицата от вътрешния си джоб.
искаше да прегърне жабата, но нали беше истински заек, не некой гей се въздържа. а жабата продължаваше безутешно да рони сълзи и на заека сърцето му не издържа и смутено каза:
-ъъъ.. искаш ли да си пийнеш малко ликьор, да не плачеш. а?
и извади стъкленицата от вътрешния си джоб.
...... и тогава ги видя големия консервативен слон и като разбра кви ги вършат ки размаза за назидание...
едит:опа май втората страница съм я пропуснал ама карай то и така се връзва
. Бтв Уиспър аз много се колебаех дали да не си сменя ника от Фантом на Уиспър щот много ме кефи ама ти напълно ме разубеди-вече има друг. 10х спести ми бая работа

едит:опа май втората страница съм я пропуснал ама карай то и така се връзва

"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
В този момет заваля като изведро и големия консерватирен слон си спомни 4е е направен от тенекия и бавно осъзна 4е края му е дошъл- бавно но сигурно тои беше по4нал да ръждясва.Малко след като от слона остана само една ръждива склуптора понито пристигна с 5 коли пълни с въоражени до зъби мафиоти.
В това време жабата бавно се надигна от храстите в които се беше скрила.
Понити се приближи до нея и делово каза:
-Имам предложение ,на което няма да можеш да откажеш.
В това време жабата бавно се надигна от храстите в които се беше скрила.
Понити се приближи до нея и делово каза:
-Имам предложение ,на което няма да можеш да откажеш.
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
В този момент заека се беше засилил от баира със своя велосипед тип "Балкан",но вместо във понито се блъсна в жабата.Понито се устреми към падналата си стра любов, но Морков4о беше по-бърз, качи дебелата Жабурана на велосипедо и хукна уж към поликлиниката, нопо петите му бяха вълчо и неговите негри.
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Но зайо не беше много вещ в карането на велосипеда, за това постепено вълчо и негрите му започнаха да го настигат. Все по ядосан вълчо подвикна на морковчо :
"Ей морков, а спри и не ми бягай с тоз балканец, че като те хвана ке те тепя. Чу ли ма гад! Слушай ма внимателно! Няма да повтарям!"
"Ей морков, а спри и не ми бягай с тоз балканец, че като те хвана ке те тепя. Чу ли ма гад! Слушай ма внимателно! Няма да повтарям!"
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
А жабата гризеше дългите си червени маникюри и си мислеше: "О! Това е толкова вълнуващо! Заекът е толкова смотан в старанието си да ми се хареса, а пък Понито... едно нещо му е хубаво само. Но започна да ми писва да ме подмятат насам-натам!". И жабата издебна момента в който заекът смело се биеше с вълка и неговите негри и скок-подскок се скри в близката горичка.
-
- Обратна връзка:
Там тя видя понито.Ти замалко изкрещя.Понио беше налегнало друга жаба а пък жабата под него правеше едни движениа.
-Как можааааааааа-изкрещя жабата и си врътна главата.
-Ват ар ю талкинггг ъбаут май наме из Варнолд Пони Шварценега енд ай донт кноу ю-отговори понито във роботски глас.Жабата се уплаши и подскокна във другия храст където видя същото пони със негрите да рита зайо.Наявно се бяха разбрали със негрите на вълчо.Тя скокна и прегърна понито пък то и намигна.
****В същото време в отсрещния храст***
-И вилл бе бак май лове-каза пони терминатора дигна се на два крака и със узи във ръка тръгна към истинското пони.
*****След малко във отсрещната полянка***
Заека лежеше безжизнен на земята а жабата се натискаше на понито докато мафиотските цигани играеха сантасе по двойки. Чу се шум. Единия циганин се обърна и видя Арнолд Пони Шварценега и извика:
-Батеее Пони клекниииииииии....
-Как можааааааааа-изкрещя жабата и си врътна главата.
-Ват ар ю талкинггг ъбаут май наме из Варнолд Пони Шварценега енд ай донт кноу ю-отговори понито във роботски глас.Жабата се уплаши и подскокна във другия храст където видя същото пони със негрите да рита зайо.Наявно се бяха разбрали със негрите на вълчо.Тя скокна и прегърна понито пък то и намигна.
****В същото време в отсрещния храст***
-И вилл бе бак май лове-каза пони терминатора дигна се на два крака и със узи във ръка тръгна към истинското пони.
*****След малко във отсрещната полянка***
Заека лежеше безжизнен на земята а жабата се натискаше на понито докато мафиотските цигани играеха сантасе по двойки. Чу се шум. Единия циганин се обърна и видя Арнолд Пони Шварценега и извика:
-Батеее Пони клекниииииииии....
- Името вече е заето
-
- Обратна връзка: