Тийн измислица с форумци 2 в 1,а?:)
- Левиатана
- Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
- Обратна връзка:
Аре включи ме и мене, пу, да мине от мене!
Аз ше съм кварталния рекетьор, скин хеед, " запален привърженик" (разбирай - точно обратното) на негрите, мангалите и другите таквиз отрепки!
Но с тез', които са ми верни приятели съм голем пич, но другите не ме интерват! А, и ще се казвам Мат, прякори - най-известен е като Левиатана, но други го знаят кат' Демона, Дявола, яростния, черния скин и др.
Това е, дано обуздаеш мързела си скоро, и се заловиш за перото (упс, клавиетурата)!

Аз ше съм кварталния рекетьор, скин хеед, " запален привърженик" (разбирай - точно обратното) на негрите, мангалите и другите таквиз отрепки!

Това е, дано обуздаеш мързела си скоро, и се заловиш за перото (упс, клавиетурата)!
...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
;]
Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me!Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
Такааммм май ще се наложи да внеса и чужди съвсем измислени герои , защото без момиче разказ и изобщо нищо не става.
Па аз като твореццц не мога да влизам с роля на герой в самия разказ , нали?
И сега вече чакаме Музата да дойдеИмам няколко идеи , ноо..

И сега вече чакаме Музата да дойдеИмам няколко идеи , ноо..

Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
-
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Емил е името,14 годишен, много харесва компютри.
По цяла нощ се рови във нелегални сайтове със цел да свали още нещо безплатно защото мисли че е много неправилно да плащаш по 60-70 лева за един смотан диск.
През деня той живее във света на простосмъртните, има приятели,приятелки,добър е във спортовете, има добро тяло. Живее във Люлин и е във банда наречена ГОРРИЛаз. Любимата му музика е транс дансе електроник техно и хип-хоп. Баща му е полицай и точно това е нещото което държи Емил от правенето на нещо супер лудо той не че не прави луди неща. Феноменално оценките му са слаби въпреки че майка му е учителка във неговото училище.Това също го спира от правенето на луди неаща във училище.Името на приятелкат му е Ани.
Това достатачно ли е ???????
По цяла нощ се рови във нелегални сайтове със цел да свали още нещо безплатно защото мисли че е много неправилно да плащаш по 60-70 лева за един смотан диск.
През деня той живее във света на простосмъртните, има приятели,приятелки,добър е във спортовете, има добро тяло. Живее във Люлин и е във банда наречена ГОРРИЛаз. Любимата му музика е транс дансе електроник техно и хип-хоп. Баща му е полицай и точно това е нещото което държи Емил от правенето на нещо супер лудо той не че не прави луди неща. Феноменално оценките му са слаби въпреки че майка му е учителка във неговото училище.Това също го спира от правенето на луди неаща във училище.Името на приятелкат му е Ани.
Това достатачно ли е ???????
Respect big pimpin'''
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Хитра идея е. Ако искаш ме включи само дете възрастта ми е малко големичка(след месец 20-так). Не че мозъка ми е пораснал ама....
Иначе ако участвам ме пиши както си ме видяла. Интересно ми е как ме виждат хората. После мога да доуточня нещо.

"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
-
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Lord of Darkness написа:Айде бе, Фреш! Героите станаха толкова много, че няма да можеш да ги напъхаш в сюжета!
Абе остави го момичето намира бе! Да не мислиш, че и е до нас в момента? Явно щом не пише, явно си има други занимания или пък в момента се труди. Ако си толкоз корназ за разказа, земи ти го напиши де!
п.п. Не целя да обидя никого с този пост!
Never save anything for the swim back!
Уф, ъъъ... съжалявам.MetalGearRex написа:Lord of Darkness написа:Айде бе, Фреш! Героите станаха толкова много, че няма да можеш да ги напъхаш в сюжета!
Абе остави го момичето намира бе! Да не мислиш, че и е до нас в момента? Явно щом не пише, явно си има други занимания или пък в момента се труди. Ако си толкоз корназ за разказа, земи ти го напиши де!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Lord of Darkness написа:Уф, ъъъ... съжалявам.MetalGearRex написа:Lord of Darkness написа:Айде бе, Фреш! Героите станаха толкова много, че няма да можеш да ги напъхаш в сюжета!
Aре тоя път от мен да мине. Ама занапред да знаеш!

Never save anything for the swim back!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Аз искам да съм един седмокласник на края на годината, мечтателен, с добри приятели и много натъжен(демек аз, какъвто съм без да го показвам).по цел ден на компа.Името ше ми е Гецата, Гецко - Мацко или нещо такова (все пак така ми викат).Геймърче, мързел.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!