***...отново посветено на Иван
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Мисля, че няма нищо лошо в това ВСЕКИ да поства свои неща във форума НЕЗАВИСИМО за кого са, и дали този човек влиза във форума. Все пак има свобода на словото нали? Но наистина може да ги постваш в една тема - просто за да не викат другите. А който не му харесва това, което пишеш, просто да не го чете.
П.П. : Това, което си написала много ми хареса. Продължавай да пишеш.
П.П. : Това, което си написала много ми хареса. Продължавай да пишеш.

"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
- Deminindja
Маико мила ... що за излагация е това ??? За Бога момиче включи си батерията защото скоро съвсем ще откачиш. Ти съвсем си откачила бе . Вземи се в ръце. А и защо просто не му се обесниш на тоя , та да мирясаш наи сетне защото от тия стихчета мен ме хвана диабет.
Просто иди при него и муи кажи " Иване , не мога без теб . Моля те обладаи ме по наи-дивашки и примитевен начин та да ми мине мерака наи-сетне" или нещо от сорта на "Не искам без теб,стига вече лъжи,не мога без теб и без твойте очи.Не искам без теб губя всички мечти,не мога без теб от това ме боли."Но моля те спри да ни тероризираш заштото това твоито се равнява на атаката на цяла орда ХУНИ И ГОТИ ваети заедно
Просто иди при него и муи кажи " Иване , не мога без теб . Моля те обладаи ме по наи-дивашки и примитевен начин та да ми мине мерака наи-сетне" или нещо от сорта на "Не искам без теб,стига вече лъжи,не мога без теб и без твойте очи.Не искам без теб губя всички мечти,не мога без теб от това ме боли."Но моля те спри да ни тероризираш заштото това твоито се равнява на атаката на цяла орда ХУНИ И ГОТИ ваети заедно
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
-
А на мен много ми хареса целия пост!Изказване на място от страна на Демининджа.MetalGearRex написа:Deminindja написа:"Не искам без теб,стига вече лъжи,не мога без теб и без твойте очи.Не искам без теб губя всички мечти,не мога без теб от това ме боли."
Това много ми хареса! Много добро беше!
И беше по-добро от всичко написано от Вайолета!
Let bygones be bygones.
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
UrbanSmoker написа:А на мен много ми хареса целия пост!Изказване на място от страна на Демининджа.MetalGearRex написа:Deminindja написа:"Не искам без теб,стига вече лъжи,не мога без теб и без твойте очи.Не искам без теб губя всички мечти,не мога без теб от това ме боли."
Това много ми хареса! Много добро беше!
И беше по-добро от всичко написано от Вайолета!
Да де, на мен също! Даже аз самия си мислех да и го предложа това, ма се ме мързи да пиша... Дано и влезе акъла в главата на Вайолета и да му се "обясни в кюбов" на Ванката! По-добре ще е за нея самата. И ако не го направи, т.е. да не се бори за своето Щастие, то наистина заслужава да я наричаме Майонет (Е)!!!
-
[quote="MetalGearRex По-добре ще е за нея самата.[/quote]
Не се и съмнявам ,че ще е по-добре за нея ,но помислете ,какво ще стане ако и откажи. Нека ви дам примери:
1.Тема-Иван загубена любов
2.Тема-Сълзи по Иван
3.Тема-Иване върни се!
.....................
102.Тема-Ванка де си ти?
и много др.
Тая ще нафлуди форума.
Не се и съмнявам ,че ще е по-добре за нея ,но помислете ,какво ще стане ако и откажи. Нека ви дам примери:
1.Тема-Иван загубена любов
2.Тема-Сълзи по Иван
3.Тема-Иване върни се!
.....................
102.Тема-Ванка де си ти?
и много др.
Тая ще нафлуди форума.
Violence is the last refuge of the incompetent.
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Найк написа:"Тая" май вече не го и посещава!
Също така "тая" май вече не го нафлуди! И освен това нали гледаме да е за нейно добро! Голяма работа, че ще нафлуди форума, след като за даден човек света ще стане по-хубав (щото и да и откаже, пак е по-добре отколкото сега)! Е, малко ще ни е кофти, ама нали уж админи и модератори има...
Така че,мила Вайолетке, вземи отиди при твоя любим Иван и му кажи, че го обичаш и т.н. там каквото сметнеш за добре! Успех!

- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Вайолет написа:Я! То имало и посетители на моята тема! Каква изненада! Относно Иван - любовта ми е несподелена, ако някои не са го разбрали все още. Но какво ли ми пука? Кога ли някои ме е разбирал? Май никога, но няма значение.
Ееее, тогава те поздравявам за смелоста ти да потърсиш Щастието си! Жалко, че не ти е излязъл късмета...
Пробвала ли си да му покажеш нещо от написаното тук?

- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- SneakyDude
- Обратна връзка:
- EviL
Ха появил се той веднъж на сто години че чак и акъл дава ( пък и критикува ). Браво бе SneakyDude браво. Ама поне да се беше образовал малко преди да ни метнеш тая доза акъл . Майонет не била флударка като някой други ?!?!? Дам знаех си ! Горкото момиче тя е просто невина жертва на нашата неубозданост и нетърпимост . Какви невежи сме ние ! Незнам колко неини мнения и теми си прочел но явно си се ограничл само да тези тук ( в тая тема ). Но какво да ти говоря ? То е ясно че сега ше почнеш с оборването на мойте думи ( пожелавам ти успех ( ще ти трябва ! )) !
Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- Левиатана
- Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
- Обратна връзка:
EviL написа:Ха появил се той веднъж на сто години че чак и акъл дава ( пък и критикува ). Браво бе SneakyDude браво. Ама поне да се беше образовал малко преди да ни метнеш тая доза акъл . Майонет не била флударка като някой други ?!?!? Дам знаех си ! Горкото момиче тя е просто невина жертва на нашата неубозданост и нетърпимост . Какви невежи сме ние ! Незнам] колко неини мнения и теми си прочел но явно си се ограничл само да тези тук ( в тая тема ). Но какво да ти говоря ? То е ясно че сега ше почнеш с оборването на мойте думи ( пожелавам ти успех ( ще ти трябва ! )) !
...
Ами май сме си невежи...

А за Майонет (Е) к'во да кажа - доооста са и изкривени представите за живота... Е, верно малко флуудеше по едно време, ма не беше чааак толкоз много...
А за стихотвоУението к'во да кажа - шит, не че не е добре написано, ма мене таквиз работи не ми допадат... Ма кой ли ме пита?

Този пост беше подготвен със специалното съдействие на "...flesh in my flesh, mine in my mine..."

...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
;]
Human_Paun4o написа:Ne sam rasist,obijdate me!Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
Темата вий бързо изчезнете
и завинаги я забравете
Вайолет отдавна веч не флууди
ама като гледам още ваште спорове тя буди
Нека темата потъне във архива
и повеч никой да не я скива.
П.П.
Че става флууд май вий сте си виновни
щото като гледам постовете й са много скромни.
Във темите й спрете с тези постове огромни
за да потънат те в архива и никой да не си ги спомни.
и завинаги я забравете
Вайолет отдавна веч не флууди
ама като гледам още ваште спорове тя буди
Нека темата потъне във архива
и повеч никой да не я скива.
П.П.
Че става флууд май вий сте си виновни
щото като гледам постовете й са много скромни.
Във темите й спрете с тези постове огромни
за да потънат те в архива и никой да не си ги спомни.
такаааа
на вайолет ще кажа, че след като иска да изрази любовта си към тоя Иван (леле как го мразя това име) то нека поне се напуне и да се опита да изрази чувствата си както трябва а не да звучи като микс от няколко горещи фолк хита.надзърни в душата си мила и там ще намериш правилните думи.няма нужда да ги ръсиш като в треторазрядна мелодрама.и най-вече хвани си някой с името димитър те се по верни и обичливи.
на вайолет ще кажа, че след като иска да изрази любовта си към тоя Иван (леле как го мразя това име) то нека поне се напуне и да се опита да изрази чувствата си както трябва а не да звучи като микс от няколко горещи фолк хита.надзърни в душата си мила и там ще намериш правилните думи.няма нужда да ги ръсиш като в треторазрядна мелодрама.и най-вече хвани си някой с името димитър те се по верни и обичливи.