Ми голямо старо дървено бюро-от социалистическите ако мога така да се изразя. Под плота има втори ред, дето държа дискове, дискети, отверки...
Отляво има двуредово шкафче, дето държя всякакви учебници и често не знам кое къде е. Отдясно имам 4 чекмеджета(всъщност са 3 - едното е на баба ми

). Две от тях нямат дръжки(както и вратичката). Долните две чекмеджета малко заяждат и много трудно се отварят. Не че ги отварям ама.... В първото имам една червена кутия с листове със задачи по математика и плакати. Там имам и моделчета от гума на разни SW корабчета, един развален ръчен часовник от МкДоналдс, дето уж записваше глас ама вече не го може, една кръстата отверка, една отверка с 5 приставки, един поизветрял маркер, малко гаранции от РС фирми, Paradise Cracked - баси нашивката беше играта!. Има и разни други работи дето не ги знам.
Отгоре има една мишка logitech някакава обикновена черна за 29лв от технополис, стара клавиатура от тия с турбото. Млако е много омазана и не и личи, че беше бяла преди 5-6 години. Монитора е 17 СТХ дето бутонитите за навигация и влизане в менюто не бачкат. Има и един WebSTAR кабелен модем, един телефон със секретар, празна кутийка макси-микс, сополива носна кърпа и салфетка, в която поне от седмица си бърша ръцете след като съм ял нещо мазно. Има и една камара (как се пише купчина? с П или Б

) учебници, сборници и тетрадки. Имам и няколко непишещи химикала и едно лъвче от Чокапик ли, Нескуик ли не помня къде ги даваха.
Това ми е скромното бюро