RPG (за тези, които не успяха да се запишат в това на EviL)

Вашите разкази и истории
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ако си я направил на .bmp по-добре я направи на .jpeg или на .jpg. После ми я мейлни. Може и да не стане но си струва да се опита, а пък и съм любопитен какво ще стане.

П.П. Напиши си разказа за РПГ-то на Evil
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
The Dark One

Мнение от The Dark One »

Ако искаш прати ми картата (в профила ми пише мейла) и ще пробвам. Регистриран съм в hit.bg.
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ
Mors ultima linea rerum est
Vulnerant omnes, ultima necat

Изображение
Аватар
Demis

Мнение от Demis »

само ако може по бързо 6тото неман търпение а пък тва за простотиите 6те се постарая
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Ловецо на глави,направи я в jpg или jpeg формат,тогаа ми я прати на bl00dsucker@mailbg.com ,а аз ше я кача в bubu.to
Аватар
Demis

Мнение от Demis »

Ловецо може ли да си сменя расата
ако може искам да съм Вампир
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Хед_Хънтър,получих картата,ама не моа да я кача щот тва бубу.то пак нещо не бачка...При първа възможност ще кача картата.
Аватар
The Dark One

Мнение от The Dark One »

Guardian, ако при теб не става ("някак си") ми я прати на мен да пробвам :wink:
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ
Mors ultima linea rerum est
Vulnerant omnes, ultima necat

Изображение
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

искам и аз да участвам.Пиши ме гаден ангел thief.става ли?

head_hunter ако кажеш какви ше са оръжията и аз ше помагам за системата. не ме мисли за некъв льольо без никъв опит в РПГ-та...Имам идея за боя.

да кажем един нож е:
щета 2
обсег 1
боеспособност 5

щетата се нанася заедно с там некви бонуси от силата.
който има повече обсег удря по още веднъж за всяка точка повече от тези на врага му.
боеспособността пак с бонуси от умението и късмета се сравнявя с тези на противника.
след тва всеки пише едно число от едно до десет във форума,събираме ги и делим на общия им брой.на който боеспособността +бонусите е по-малка или по-голяма(той предварително си избира)той нанася щетите си.не е перфектна, но
с удоволствие ще я променим ако някой предложи нещо.

П.П.всеки може да пише по едно число на битка,а може и да не пише.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

TheGuardian написа:Хед_Хънтър,получих картата,ама не моа да я кача щот тва бубу.то пак нещо не бачка...При първа възможност ще кача картата.
пробва ли вече? щот ся бачка :wink:
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

Ся не мога да се занимавам с рпг-та. Трупам inteligence, за да мога да си взема изпита по математика накрая на годината и този по немски февруари месец.
П.П. 999 поста
скоро очаквайте юбилейна тема
HaSLeS™
В момента играе: Diablo II: LoD

Мнение от HaSLeS™ »

Хора и аз искам да участвам! 100% сигурен съм за участието си! Искам варварин демон. Ако мога да бъда полезен с нещо само кажете. Влизан всеки ден такаче мога да се занимавам. Аре и ако имате нужда от нещо свиркайте. (нз как ама..)
http://www.myspace.com/redound

MY LIFE IS FUCKING BEATDOWN!!!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Ако ще се играе аз съм вътре:
Блейд
Thief
Elf
Готово
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
J10

Мнение от J10 »

Аз ще учавствам само ако има статистики,защото според мен само разказчета е доста глупаво...Това да не е изпит по литература :)
Gameing's not a crime
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

J10, по твоята логика това да не е изпит по математика?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
J10

Мнение от J10 »

наистина,прав си...Все пак ако е само разкази няма да участвам,но ако е с разказвач и всички играя едновременно,а не днес един,утре друг ще учавствам...ако ме искате де :)
Gameing's not a crime
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Е, аз така или иначе нямам време сега да се занимавам с това, така че най-малкото нямам думата :)
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Gothic написа:
TheGuardian написа:Хед_Хънтър,получих картата,ама не моа да я кача щот тва бубу.то пак нещо не бачка...При първа възможност ще кача картата.
пробва ли вече? щот ся бачка :wink:
Добре, че темата не е направена преди повече от година, защото ти щеше да изглеждаш като идиот...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ловецо на глави, аз с удоволствие бих се включил;, особено като не се възроди РПГ-то на МГР :(
Проблема е, че ще съм активен от следващия месец, демек след към седмица... сега имам проблем с трафика :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор