RPG (за тези, които не успяха да се запишат в това на EviL)
Ако си я направил на .bmp по-добре я направи на .jpeg или на .jpg. После ми я мейлни. Може и да не стане но си струва да се опита, а пък и съм любопитен какво ще стане.
П.П. Напиши си разказа за РПГ-то на Evil
П.П. Напиши си разказа за РПГ-то на Evil
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- The Dark One
-
TheGuardian
Ловецо на глави,направи я в jpg или jpeg формат,тогаа ми я прати на bl00dsucker@mailbg.com ,а аз ше я кача в bubu.to
-
TheGuardian
- The Dark One
искам и аз да участвам.Пиши ме гаден ангел thief.става ли?
head_hunter ако кажеш какви ше са оръжията и аз ше помагам за системата. не ме мисли за некъв льольо без никъв опит в РПГ-та...Имам идея за боя.
да кажем един нож е:
щета 2
обсег 1
боеспособност 5
щетата се нанася заедно с там некви бонуси от силата.
който има повече обсег удря по още веднъж за всяка точка повече от тези на врага му.
боеспособността пак с бонуси от умението и късмета се сравнявя с тези на противника.
след тва всеки пише едно число от едно до десет във форума,събираме ги и делим на общия им брой.на който боеспособността +бонусите е по-малка или по-голяма(той предварително си избира)той нанася щетите си.не е перфектна, но
с удоволствие ще я променим ако някой предложи нещо.
П.П.всеки може да пише по едно число на битка,а може и да не пише.
head_hunter ако кажеш какви ше са оръжията и аз ше помагам за системата. не ме мисли за некъв льольо без никъв опит в РПГ-та...Имам идея за боя.
да кажем един нож е:
щета 2
обсег 1
боеспособност 5
щетата се нанася заедно с там некви бонуси от силата.
който има повече обсег удря по още веднъж за всяка точка повече от тези на врага му.
боеспособността пак с бонуси от умението и късмета се сравнявя с тези на противника.
след тва всеки пише едно число от едно до десет във форума,събираме ги и делим на общия им брой.на който боеспособността +бонусите е по-малка или по-голяма(той предварително си избира)той нанася щетите си.не е перфектна, но
с удоволствие ще я променим ако някой предложи нещо.
П.П.всеки може да пише по едно число на битка,а може и да не пише.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Head_HunteR
- В момента играе: Fallout: New Vegas
J10, по твоята логика това да не е изпит по математика?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Е, аз така или иначе нямам време сега да се занимавам с това, така че най-малкото нямам думата 
-
TheGuardian
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ловецо на глави, аз с удоволствие бих се включил;, особено като не се възроди РПГ-то на МГР
Проблема е, че ще съм активен от следващия месец, демек след към седмица... сега имам проблем с трафика
Проблема е, че ще съм активен от следващия месец, демек след към седмица... сега имам проблем с трафика
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq