Неискам да засенчвам моя ученик Толкин(незнам дали си го чувал кара ме да му пиша една книга Lord of the rings за да го въведа в занаята)защото не обичам славата.Но да знаеш кат пуснеш връзките ще те повозя в лимузината или самолета ми.
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
kiroman написа:Неискам да засенчвам моя ученик Толкин(незнам дали си го чувал кара ме да му пиша една книга Lord of the rings за да го въведа в занаята)защото не обичам славата.Но да знаеш кат пуснеш връзките ще те повозя в лимузината или самолета ми.
muahaha, ok !!!!!!!!!saglasen sam shte sa gavrutnem do havaite muahahaha tova me izkefi kak go izmisli!!!!!!!!!!!
kiroman написа:За какво говори6 бе ? Папарак такъв я се вземи в ръце и пи6и за разказа
i razkaza i taq tema 2 v edno samo che v 2 razlichni temi uverqvam i teb i vsichki tova za mucheniata shte e velik razkaz kakto i tvoqt koito zabravi da pishesh kakto moq i kakto kazah veche imam vrazki vav bard ta shte vzema da pusna 3 knigi 1-razkaz ot stila na vlastelina
2-edna bavna i muchitelna smurt, 3-tvoqta tema kvo shte kajesh a?????