emi da ochakva se patch za kontrolite ama az zadovolih purvonachalnite si jelaniq za fifa 2004 i sega shte chakam krainata igra shtoto na klavieturata sa si kato defaulta na 2003 ama az kato igraq sus joypad i tam napravo me razbivat nqma edno da suvpadne s tiq deto az sum sviknal
I taka chakame cqlata FIFA 2004
ot 24 oktomwri do 2 noemvri trqbwa da izleze.
Hi zabeliazvam che v igrata niakaksi praviat falch na topkata i me interesuva kak se pravi?????????A za igrata bih kazal che nepravo SUPER.Mnogo i se kefia
mike написа:Game Spec's: Minimum: 600 MHz Intel Pentium III or equivalent 64 Megabytes of RAM (128 MB for Windows XP and Windows 2000) DirectX 8.1 Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 880 MB free hard disk space plus space for saved games and additional space required for DirectX 8.1 installation 8X Speed CD-ROM/DVD-ROM DirectX 8.1 Compatible Sound Card MS compatible mouse Keyboard
Required Operating Systems: ok.thanx Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000 Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.
Igrata e malko po xuava ot 2003 ama v otno6eniq s grafikata si e napravo brilqntna
az namerix patch za kolko polovremena da nastroiva6 rezoliuciqta i t.n
da ama se pak tva e DEMO cqlata versiq 6te ee e kade kade!!
da opredeleno tova e po dobrata fifa iskam da otbeleja che veche topkata se durji mnogo po realno na terena i e kato otdelen obekt samite igra`i se dwijat mnogo po estestveno i sushto veche sa mnogo po burzi v deistviqta si a ne kato na 2003 davash mu da podade i toi kato se sbuta sas nqkoi i ne moje ni shut nipas i tuchovete veche sam si nacelvash posokata a ne natiskash kopche i sam furlia.
btw tova za falciraneto po vreme na igra i az go zabelqzah tui kato cpu-to mi vkara mnogo krasiv gol no i az vse oshte ne znam kak tochno stava
mike написа:da opredeleno tova e po dobrata fifa iskam da otbeleja che veche topkata se durji mnogo po realno na terena i e kato otdelen obekt samite igra`i se dwijat mnogo po estestveno i sushto veche sa mnogo po burzi v deistviqta si a ne kato na 2003 davash mu da podade i toi kato se sbuta sas nqkoi i ne moje ni shut nipas i tuchovete veche sam si nacelvash posokata a ne natiskash kopche i sam furlia.
btw tova za falciraneto po vreme na igra i az go zabelqzah tui kato cpu-to mi vkara mnogo krasiv gol no i az vse oshte ne znam kak tochno stava
Training Patch
Fifa On Line Superpatch 4.0!!! (taka i ne razbrah tva za fifa2004 demo ili za fifa2003 6tot e na 6iban italianski ( )
New Boots
New Adidas Balls
Juventus - Real Madrid Demo Patch!!!
Manchester United - Arsenal Demo Patch
Galatasaray - Fenerbahce Demo Patch!!
Kit Raptor
Kit Revolution