Най-добрия метал от 80те
Re: Най-добрия метал от 80те
Гласувах за Iron Maiden, ама се чудя - къде за бога сте оставили Judas Priest?!?
"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
@Nocturno: Ами честно да ти кажа малко наистина се просълзих, а особенно като си спомних какви запивания съм имал на Seek and Destroy - и тази Нова Година направих малък Live на жената (да и покажа к'ви съм ги слушал преди) и едни приятели (че ме и записаха на камерата мръсниците)
и се раздрах на гореспоменатата песен - в главата ми нахлуха едни спомени едни чудесии, ако беше там и кума дуетът нямаше да се размине
Иначе семейния живот върви добре (засега), научих я да готви правилно
, и да не мрънка като изпия малко повече (не се уточнява колко е минималното количество) ракийка в добра и ползотворна компания
А след раздирането последва и малко пого с единия авер на един кавър на I've got the Power изпълнен от германците H-Blockx feat. Turbo B. (от Snap)... И после едни пишлемета от първия етаж се заиграха с предпазителите и ни оставиха на свещи за малко - колко "мили" думи изприказвах по техен адрес направо се олях
Общо взето много хубави години са минали под звуците на яките метъл парчета от 80те
Иначе семейния живот върви добре (засега), научих я да готви правилно
А след раздирането последва и малко пого с единия авер на един кавър на I've got the Power изпълнен от германците H-Blockx feat. Turbo B. (от Snap)... И после едни пишлемета от първия етаж се заиграха с предпазителите и ни оставиха на свещи за малко - колко "мили" думи изприказвах по техен адрес направо се олях
Общо взето много хубави години са минали под звуците на яките метъл парчета от 80те
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
- Wanted
- Обратна връзка:
Само искам да отбележа че "Motley Crow(двете точки над о-то малко липсват)" - тук няма никакви две точки на "О"-то а има една буква която се казва "умлауд" немска и е като "u" и над нея са точките! Та...групата се казва "Motley Crue" не Crow (това да не ти е някакъв гарван)
...след това искам да отбележа че е групата Judas Priest е изпусната, а е една от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ метъл групи въобще, А HelloWeen ???? ... след това...Van Halen НЕ Е метъл група и никога няма и да бъде?! Все едно да беше сложил в класацията Def Leppard или Guns N'Roses.
...като правите анкета и опит за не лоша тема, поне бъдете по-внимателни и подробни!
...след това искам да отбележа че е групата Judas Priest е изпусната, а е една от НАЙ-ВЕЛИКИТЕ метъл групи въобще, А HelloWeen ???? ... след това...Van Halen НЕ Е метъл група и никога няма и да бъде?! Все едно да беше сложил в класацията Def Leppard или Guns N'Roses.
...като правите анкета и опит за не лоша тема, поне бъдете по-внимателни и подробни!
Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Slayer. Motley Crue.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Judas Priest. Metallica. Iron Maiden. Motorhead. Е
И аз от дни Бест-ове, когато CD-тата бяха ебаси лукса, та мойте беха на касетки
И аз от дни Бест-ове, когато CD-тата бяха ебаси лукса, та мойте беха на касетки
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
" ...като правите анкета и опит за не лоша тема, поне бъдете по-внимателни и подробни! "
И ти, и ти :Д
Темата е от '03.
И ти, и ти :Д
Темата е от '03.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Брей, кви работи съм писал и кви музики съм слушал/знаел преди... 4-5 години. Не си познах писаниците направо 
Иначе, метълът не е много интересен за тренираното ухо.
(бележка: умлаут не е буква а препинателен знак)
Иначе, метълът не е много интересен за тренираното ухо.
(бележка: умлаут не е буква а препинателен знак)
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Кахахахахаха, по нагоре се насрах на едно мнение от 2003-та, дето пича разправя че Metallica издали само Килл ем Ол през 80те
Ахахахахахахаххахаха ... Пълен катил.
Без съмнение от изброените избирам Металика. Останалите не ми харесват толкова, освен може би Мотли Крю, обаче не ходя достатъчно често на стриптийзбар че да са ми по-любими от Металика
Относно Металика - 80те са най-добрия им период ... Дебюта с Кил ем ол е велик, но по натам си ебава майката ... Райд дъ Лайтинг, Мастър ъф Пъпетс, енд Джъстис фор ол (само последния го нямам оригинален) - велики албуми, определено недокоснати от комерсиалното им звучене по-късно. С такива парчета като Seek&Destroy, Whiplash, Fade to Black, Ride the lighting, Master of Puppets, Orion, Battery, Welcome Home, One, ...and justice for all, и т.н. съм израстнал и нивга не ще ги забравя
Без съмнение от изброените избирам Металика. Останалите не ми харесват толкова, освен може би Мотли Крю, обаче не ходя достатъчно често на стриптийзбар че да са ми по-любими от Металика
Относно Металика - 80те са най-добрия им период ... Дебюта с Кил ем ол е велик, но по натам си ебава майката ... Райд дъ Лайтинг, Мастър ъф Пъпетс, енд Джъстис фор ол (само последния го нямам оригинален) - велики албуми, определено недокоснати от комерсиалното им звучене по-късно. С такива парчета като Seek&Destroy, Whiplash, Fade to Black, Ride the lighting, Master of Puppets, Orion, Battery, Welcome Home, One, ...and justice for all, и т.н. съм израстнал и нивга не ще ги забравя
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Pennуwise написа:Metallica/Maiden>ALL!!!
E КАК!
Pennуwise написа:Metallica/Maiden>ALL!!!
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Megadeth (!)
Judas Priest
Mot?rhead
Iron Maiden
Metallica
Helloween
И пак не е достатъчно...
Judas Priest
Mot?rhead
Iron Maiden
Metallica
Helloween
И пак не е достатъчно...
Kuutamo hasta vittu perkele.
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Hellhammer, Venom, Deathstrike, Napalm Death и разни други там.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Твърдо давам гласа си за Manowar! Това, че имиджа им е лееко гей, не пречи тяхната музика да е гениална, а вокала толкова размазващ 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Имиджа им е тъпо гей, не просто гей. Те ако бяха просто гей група, аз щях да им се кефя супер много, обаче те не са. Затова и ги считам за пълни бездарници. Виж, Placebo...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Stalker-sama