Вампирска Сага

Вашите разкази и истории
Аватар
Sarge`
Обратна връзка:

Мнение от Sarge` »

Небесный написа:
Marine написа:Само се замисли колко си тъп,щом не можеш да измислиш друга обида освен "Мамка ти и прасе" или нещо такова.

То защото се изисква свръх-интелект за да можеш да измислиш ругатня...

Да направо... :roll:
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

Скапани ламета немате милост дори към старите теми ... ех как бих желал да ви отделя половин час за една добра хранитба .. но му мина времето . Озаптете напращялите хормони и правете глупости на пясачника а не тук - кк .
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
vampire_blood_kiss
Обратна връзка:

Мнение от vampire_blood_kiss »

Единственото нещо,за което благодаря е ,че сте обърнали внимание на едно от първите ми стихчета...е нормално е да
има критики,но аз съм още в началото.Да се надяваме,че за в бъдеще всички грешки ще бъдат изгладени.
П.П.А мисля,че нямаше нужда от всички тези "псувни",но както и да е.И още веднъж благодаря:)
I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!
Аватар
Sarge`
Обратна връзка:

Мнение от Sarge` »

vampire_blood_kiss написа:Единственото нещо,за което благодаря е ,че сте обърнали внимание на едно от първите ми стихчета...е нормално е да
има критики,но аз съм още в началото.Да се надяваме,че за в бъдеще всички грешки ще бъдат изгладени.
П.П.А мисля,че нямаше нужда от всички тези "псувни",но както и да е.И още веднъж благодаря:)

Моля,пак заповядай :yeeeeeah:
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

The Chameleon написа:Никсъне, разкарай си присъствието най-после от темата.

Добре де,спирам да пиша в тази тема.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Никсън никога повече не влизай в този форум!

Не ми хареса...
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Споко бре, Разбивач ! :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

vampire_blood_kiss, по принцип човек си прави тема, пуска си там нещата, които има да пуска и след това чака мнения, а не вдига стара тема от преди 5 години.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

The Chameleon написа:Споко бре, Разбивач ! :lol:

Мда,така бехме га бехме млади... :lol:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
vampire_blood_kiss
Обратна връзка:

Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повтори :) надявам се и вие да ме разберете :)
I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

vampire_blood_kiss написа:Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повтори :) надявам се и вие да ме разберете :)

Не обръщай внимание на тъпи нападки, някои човек убиват и за най-малкия форумен "грях", а не допринасят с нищо към колективната творческа и критическа дейност.
Тъй като Небесный вече подходи достатъчно описателно с добронамерената си критика, смятам да наблегна на чисто техническата част; а именно неравния ритъм, неравната рима, леко неконсистентния "сюжет" (и преекспонирана тема, но това не е точно лошо нещо) и някои неподходящи алитературни изрази.
Факта, че не се страхуваш да покажеш произведение - при това поезия със значителен обем и не смяташ "рима" за мръсна дума, е достатъчно обещаващ. Не се отказвай.
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Firzen, и все пак е хубаво да светнеш хората защо им отрязват главата, а не да ги оставиш да се чудят и маят.
Поздрав с Total Immortal!
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Ален написа:Firzen, и все пак е хубаво да светнеш хората защо им отрязват главата, а не да ги оставиш да се чудят и маят.
Поздрав с Total Immortal!

Тъй де.
offtopic: Благодаря за поздрава...! ^___________^
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
vampire_blood_kiss
Обратна връзка:

Firzen написа:
vampire_blood_kiss написа:Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повтори :) надявам се и вие да ме разберете :)

Не обръщай внимание на тъпи нападки, някои човек убиват и за най-малкия форумен "грях", а не допринасят с нищо към колективната творческа и критическа дейност.
Тъй като Небесный вече подходи достатъчно описателно с добронамерената си критика, смятам да наблегна на чисто техническата част; а именно неравния ритъм, неравната рима, леко неконсистентния "сюжет" (и преекспонирана тема, но това не е точно лошо нещо) и някои неподходящи алитературни изрази.
Факта, че не се страхуваш да покажеш произведение - при това поезия със значителен обем и не смяташ "рима" за мръсна дума, е достатъчно обещаващ. Не се отказвай.

A пак аз благодаря за мнението,просто това е едно от първите ми "работи" така да се каже,не че се оправдавам,но за всичко трябва време :) а относно неравния ритъм и неравната рима,опитвам се да си изкажа колкото се може по-добре и по-пълно чувствата :) за напред ще видим и още веднъж благодаря :)
Аватар
DarkMol
Обратна връзка:

Мнение от DarkMol »

Едно стихотворение на млад автор задължително трябва да има рима. Ако не обичаш и не държиш на нея поне може да я слагаш през няколко реда поне да има ритъм. Естествено Христо Ботев пише повечето си стихотворения без рима обаче той е тотален гений а и времето му го налага тъй като излива душата си. Като начало можеш да започнеш със злободневни теми за които ти е болно за да пробваш как ще се получи. И към всичко това сложи казаното от Фризи и се надяваме да сме ти дали някаква насока. Усетих като четях , че мислиш да напуснеш форума завинаги. Недей. Така и така момичетата и мненията са им кът и ако оцелееш тук ще оцелееш и в Ада.
Lans taka e
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Ад? Тук?
Хайде, хайде, не е ЧАК толкова лошо.

Така, днес съм на вълна за коментиране, затова към стихотворението.
Такам... не е работата, че няма ритъм или рима, има си ги почти навсякъде. Основния недостатък е, че се сменят прекалено бързо и се създава чувство за накъсаност, вместо за цялост. Сякаш чета отделни строфи от различни стихотворения вместо едно цяло. Поработи върху това и поезията ти ще се подобри.
Аватар
vampire_blood_kiss
Обратна връзка:

DarkMol написа:.Усетих като четях , че мислиш да напуснеш форума завинаги. Недей. Така и така момичетата и мненията са им кът и ако оцелееш тук ще оцелееш и в Ада.

Всъщност с грешно впечетеление сте останали,а и не съм пуснала стихотворението за да получава възхвали или т.н. просто исках мнение и съвет,който получих и благодаря :)
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

@vampire_blood_kiss
Наистина.
Имаше момичета тука,но не издържаха милите.....
Ще свикнеш рано или късно.
Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (:

Колкото до творбата ти:
Хареса ми,но на места доста често се губи ритъма.
Усъвършенствай си начина на писане и ще стане почти перфектно. :wink:

BTW Интересен сайт.
Аватар
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas

Мнение от Head_HunteR »

Lonely ArchAngel написа:@vampire_blood_kiss
Наистина.
Имаше момичета тука,но не издържаха милите.....

На простотията, която завладя този форум не издържаха много голяма част от момчетата, а за момичетата какво остава.
Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (:
Но не и от буклукоподобни творби.

Evil, да не те е налегнала носталгия по форума:)? Мислех, че вече не постваш тук.
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

То и аз си мислех същото за теб :)

П.П. Значи си си във Варна, а? Аз си мислех, че ще стоиш тук за сесията :)
Публикувай отговор