Небесный написа:Marine написа:Само се замисли колко си тъп,щом не можеш да измислиш друга обида освен "Мамка ти и прасе" или нещо такова.
То защото се изисква свръх-интелект за да можеш да измислиш ругатня...
Да направо...

Небесный написа:Marine написа:Само се замисли колко си тъп,щом не можеш да измислиш друга обида освен "Мамка ти и прасе" или нещо такова.
То защото се изисква свръх-интелект за да можеш да измислиш ругатня...
vampire_blood_kiss написа:Единственото нещо,за което благодаря е ,че сте обърнали внимание на едно от първите ми стихчета...е нормално е да
има критики,но аз съм още в началото.Да се надяваме,че за в бъдеще всички грешки ще бъдат изгладени.
П.П.А мисля,че нямаше нужда от всички тези "псувни",но както и да е.И още веднъж благодаря:)
The Chameleon написа:Никсъне, разкарай си присъствието най-после от темата.
vampire_blood_kiss написа:Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повторинадявам се и вие да ме разберете
Firzen написа:vampire_blood_kiss написа:Ами...извинявам се първо за това вдигане,просто сам нова във форума,разглеждах темите,тази ми допадна и реших да напиша нещо.Извинявам се още веднъж и няма да се повторинадявам се и вие да ме разберете
Не обръщай внимание на тъпи нападки, някои човек убиват и за най-малкия форумен "грях", а не допринасят с нищо към колективната творческа и критическа дейност.
Тъй като Небесный вече подходи достатъчно описателно с добронамерената си критика, смятам да наблегна на чисто техническата част; а именно неравния ритъм, неравната рима, леко неконсистентния "сюжет" (и преекспонирана тема, но това не е точно лошо нещо) и някои неподходящи алитературни изрази.
Факта, че не се страхуваш да покажеш произведение - при това поезия със значителен обем и не смяташ "рима" за мръсна дума, е достатъчно обещаващ. Не се отказвай.
DarkMol написа:.Усетих като четях , че мислиш да напуснеш форума завинаги. Недей. Така и така момичетата и мненията са им кът и ако оцелееш тук ще оцелееш и в Ада.
Lonely ArchAngel написа:@vampire_blood_kiss
Наистина.
Имаше момичета тука,но не издържаха милите.....
Творческия форум засега е най-чистия(от флъд и спам). (:
Но не и от буклукоподобни творби.