А-а-а-а така ли?Значи искам да разруша труда на всички,нали?Да-а-а-а.Сигурно четеш друг пост.Искам да докажа,че
ти ми каза да напиша някаква супер изродска история за проекта Трабант и аз то направих.Ти беше доволен и цвилеше от кеф фрази като "брилянтен си и др."Сега в един хубав момент почваш да
тръбиш наляво и надясно,че съм уволнен и ,че съм писал глупости.Казваш да прочетат разказа ми,колко бил безсмислен-трабанти на друга планета.Нали ти така каза,уе маргъзино?Нали ти така ми нареди бе,зубъре незнайни.Кажи,кажи направо пей като животно.(Шегувам се уе,вие да не мислите,че говоря сериозно).
Пак те родканвам да ми се извиниш и да кажеш
защо го направи?Защо се подигра с мен?Общо работата ми ми отне няколко часа,а ти разруши целия ми труд.
Да приемем,че аз съм креативен човек,който не познава мръсните номера на някои хора от екипа.
Искам до помогна.Правя нещо полезно.Човек,като ТТ2 седи отстрани,нагъвайки Вурст и вика от време на време
"добре,супер" и накрая "уволнен си,искам те за мияч на гъзове,за чистач на тоалетни.....".На въпроса на Angel или на RIP - страничен наблюдател,който съвсем логично пита"Какъв е смисълът от всичко това?",ТТ2 отговаря :
Целта беше постигане на душевно удоволствие и спокойствие, радост и задоволство в хумористична обстановка и ГОЛЯМ КЕФ от уволнението на Жилета. Тоест - исках да се посмея и да го уволня.
Ще има момент,в който може да закъсате и да дойде накой по-умен от мен човек с възможности,който да иска да ви помогне.Тогава пак ли ще му кажеш ТТ2,че,всичко,което той прави е супер,че е включен в екипа и накрая ,когато той те попита "как върви проектът,може ли малко инфи за него",ти да му дадеш един музикален файл с безобразено качество,като за подигравка и да му кажеш,че тази музика,или по-точно-тези нечленоразделни звуци са Музикалният Фон - както направи това на мен.И в един хубав момент твърдо да заявиш "уволних те,а Целта беше постигане на душевно удоволствие и спокойствие, радост и задоволство в хумористична обстановка и ГОЛЯМ КЕФ от уволнението на Жилета. Тоест - исках да се посмея и да те уволня."
Yess!Така се прави.
Не съм оттеглил жалбата си и в ПЕТЪК (27 Юни) ще изложа мнението си. [/b]