ti kak si go predstavqshe da stane?Kirilicata написа:И сега, какво стана? Реформаторите се надупиха пред ДПС.
srs vypros
ti kak si go predstavqshe da stane?Kirilicata написа:И сега, какво стана? Реформаторите се надупиха пред ДПС.
Според демографските данни от 2011 г. всички етноси намаляват, включително циганският. Оказа се обаче, че това не е заради спаднали нива на раждаемост, а защото бяха тръгнали по чужбина, на тумби. Не знам дали помниш, но същата година имаше сума ти репортажи на наши мургави братя, които се излежават по най-големите европейски площади. Мисля, че най-много бяха отишли в Германия. Само българите и турците сме намалели заради фактор раждаемост (и емиграция). Да ни е честито, Фандъкова и без това ще разтегли София до Черно море и така държавата ще остане наша. Съединят ли се София и Перник, край, непобедими сме.нелегален написа:оптимистично звучи, но не съм сигурен, че албанците или циганите са тръгнали да изчезват...
Господин Алексиев! Дъщерята на убиеца на Вашия баща, един от най-свирепите комунистически изверги и убийци въобще в историята ни, се е устремила към най-високия и значими постове в световен мащаб! Иска й се да стане Генерален секретар на ООН! Комунистите от БКП, както и ГЕРбаджийските комунисти, я подкрепят! Естествено, че я подкрепят и агентите на ДС - Сава и Павел (Доган и Местан). Няма ли да протестирате, или ще й съдействате да се докопа и до ООН?!
E, споко, винаги може да си четеш страницата на "Спомени за НРБ" сигурен съм, че стила там ще ти приляга доста повече.Serious Sam написа:- Натискам линка
- Чета статията - типичните чешения на езика, на ниво "квартален лаик"
- Чета коментарите - типичните читатели, които се чудиш какво правят на свобода, а не са в 4-ти Километър.![]()
Господин Алексиев! Дъщерята на убиеца на Вашия баща, един от най-свирепите комунистически изверги и убийци въобще в историята ни, се е устремила към най-високия и значими постове в световен мащаб! Иска й се да стане Генерален секретар на ООН! Комунистите от БКП, както и ГЕРбаджийските комунисти, я подкрепят! Естествено, че я подкрепят и агентите на ДС - Сава и Павел (Доган и Местан). Няма ли да протестирате, или ще й съдействате да се докопа и до ООН?!
Че Ирина Бокова му е дъщеря? Или че същата се кандидатира за ген.сек. на ООН?От 1962 г. е член на ЦК на БКП, а в периода 1968-1976 г. е секретар на ЦК на БКП. Член е и на Националния съвет на Отечествения фронт. Избиран е три пъти за народен представител.
Според достоверни източници, Георги Боков е един от убийците на карикатуриста Райко Алексиев [2][3]
През 1976 г. е свален от всички постове и е изпратен в пенсия. Посмъртно е изключен от журналистическия съюз.
Изказва кардинално мнение по въпрос по който няма неоспорими факти. Това че е казано от някакъв "русо/комунисто фоб" в твоите очи прави всяка дума аксиом - твърдение, което няма нужда от доказване. То е така, както е казано и е неоспоримо.Liberty написа:Разбирам, че всячески се опитваш да се измъкнеш от фактите, но ще те попитам още веднъж. Кое точно в твърдението на човека, когото си позволи да цитираш и да обиждаш, намираш за не истина.