The official PCM футболен топик
Re: The official PCM футболен топик
със Спас Делев, А.Попов, Боби Галчев и Бандата ще бием всичко. Кур за говедата в националния отбор, само по контроли с корсика да ги викат гаджев маджев там който..
Не бе недей тъй бе
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
100!!!!!!
Ясно е, че Евро нема да видим, само не знам как ще видим Световно...
Ясно е, че Евро нема да видим, само не знам как ще видим Световно...
WeAreGettingClose
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
100!!! да стигне 1000 дано ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Защо бе, пуси?DJ Cat написа:...
Схвана идеята, перефразирай го, ако трябва - да не чуваш бруталната истина.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Извадка от интервю на Дембеле
- Може би сега е моментът да кажеш нещо на българските момичета, които искаха да бъдат с теб, и на тези, които твърдят, че са били. Нямам представа дали е истина, но поне в медиите имаш доста любовници...
- Всъщност има само една, с която съм бил ина която искам да кажа нещо. Това момиче започна да си прави реклама още когато бях в България. Нейното име е Дамяна Матева. Никога нямаше да кажа нищо за нея, но тя започна да се появява навсякъде и да обяснява какъв съм бил и да наранява семейството и близките ми. А истината е, че тя дойде и каза, че ще прави секс с мен срещу една фланелка с моето име още първия път, когато се видяхме.
- И какво? Правихте ли секс?
- Да, правих секс с това момиче веднъж. Но не го направих никога повече, защото това момиче миришеше много лошо.
- Говориш сериозно?
- Да, истина е. Все едно не си вземаше душ. Когато приключа да играя 90 минути, в които съм тичал колкото мога, тогава аз мириша много по-добре от това момиче, и то след като си вземе душ.
- Till.Lindemann
да ве, нали някъде пишеш, че от всички негри с които била на него му бил най малък
Убеждавам се, че за някои жени върха на ценностната система е да спят с негър. А иначе имах приятел, който един път като беше прекалил с алкохола, изпадна в откровение, че приятелката му смърди и го е срам да й каже. Така че донякъде съм склонен да повярвам на Гарата за зловонието на въпросната дама.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Хахах тва ме подсеща за Дерамая в "Джим Бийм"

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Нищо чудноDuke написа:...А иначе имах приятел, който един път като беше прекалил с алкохола, изпадна в откровение, че приятелката му смърди и го е срам да й каже. Така че донякъде съм склонен да повярвам на Гарата за зловонието на въпросната дама.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
В университета често се разминавам с момичета, които откровено могат да те задушат с количествата парфюм, изсипали си по тях. Представям си какво прикрива ароматната завеса при някои от тях
, но някак си не е много честолюбиво да коментираш бивш сексуален партньор, още повече публично по медиите, но това разглезения негър едва ли има откъде да го знае.
На мен обаче ми прави доста интересно впечатление разпределение на отборите по урни. Как така Франция и Швеция са във втора урна за сметка на Хърватия и Норвегия в първа, а Австрия и Полша са в по-долна урна от нас?
На мен обаче ми прави доста интересно впечатление разпределение на отборите по урни. Как така Франция и Швеция са във втора урна за сметка на Хърватия и Норвегия в първа, а Австрия и Полша са в по-долна урна от нас?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
http://football.sportal.bg/news.php?news=309146
Whaaaaaaaaaaaaaat?
Перуката изкукурига тотално 
ps: http://football.sportal.bg/news.php?news=309157
Whaaaaaaaaaaaaaat?
ps: http://football.sportal.bg/news.php?news=309157

Леле ужас, сега на диемите как ще им спадне...
Пълна комедия! И гавра! Добре поне, че живеем в достатъчно развити времена да си гледаме стрийма!
И все пак, то не е сигурно че някой ще купи правата за излъчване на А група за новия сезон
От новината се разбира, че БТВ екшън (което ще рече и Ринг) не е изпратила оферта. БНТ няма да може да си го позволи, Диемите не ми се вярва да се принизят до БГ първенство. Телевизията на Булсатком ако ги купи (да предположим че имат ресурсите), още по-малко хора ще го гледат това първенство....
Освен някой да купи правата за 10-тина дербита през сезона и това е..![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Пълна комедия! И гавра! Добре поне, че живеем в достатъчно развити времена да си гледаме стрийма!
И все пак, то не е сигурно че някой ще купи правата за излъчване на А група за новия сезон
Освен някой да купи правата за 10-тина дербита през сезона и това е..
-
Dexter
- Футболен разбирач
Да му еба майката на тва тъпо БФС, скапани, малоумни, безсилни, некадърни клоуни

WeAreGettingClose
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

- Till.Lindemann
^
не мога да разбера как БФС се меси в работата на телевизиите? ако искат да си слагат мачовете по английско време и да се засичат барса-реал с видима и криводол, ама откъде на къде ще определят телевизиите кои мачове да предават?
добре поне, че си хващам евроспорт 2 за немското, по ринг даваха руското, ако си поиграя мога да си докарам ал скайспорт и рай...да си ебе перуката бобката, по ал джазира има мачове, тука няма, щот сме европа, пък те там в ориента са изостанали...
не мога да разбера как БФС се меси в работата на телевизиите? ако искат да си слагат мачовете по английско време и да се засичат барса-реал с видима и криводол, ама откъде на къде ще определят телевизиите кои мачове да предават?
добре поне, че си хващам евроспорт 2 за немското, по ринг даваха руското, ако си поиграя мога да си докарам ал скайспорт и рай...да си ебе перуката бобката, по ал джазира има мачове, тука няма, щот сме европа, пък те там в ориента са изостанали...
Европейското до 21 - утре от 21:45 ще дават Испания - Англия
По Нова спорт.
По Нова спорт.
.
Значи, така е очевидно.... ама спортал+7 дни спорт е една очаквано лоша комбинация...-Stormrаge- написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=309371
УЕФА никъде нищо не е казала
А това ще е адски интересно! Утре, надявам се до тогава да съм си свършил курсовата, и да го гледам!Европейското до 21 - утре от 21:45 ще дават Испания - Англия
По Нова спорт.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Че са смешни - смешни са. Ама да ги наречеш "медии"....

WeAreGettingClose
Ми медии са поне теоретично... практически много малко от българските журноля могат да се похвалят че работят в истински медииDexter написа:Че са смешни - смешни са. Ама да ги наречеш "медии"....![]()
![]()
![]()
![]()