[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Till.Lindemann
Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО
абе
как да разбера дали и маратона са затрили тия от хазарта, както направиха с бета и буин?
че не ми се отваря нито от мозилата нит от хрома, да пробвам с прокси и ако вляза, значи са го блокирали тъй ли![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
как да разбера дали и маратона са затрили тия от хазарта, както направиха с бета и буин?
че не ми се отваря нито от мозилата нит от хрома, да пробвам с прокси и ако вляза, значи са го блокирали тъй ли
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз изкарах цел месец на разкопки, 36 скелета извадихме... Днеска последно бях и вече почивка.Dante написа:Ебах тия размазващи и невероятни 2 седмици, които имах, напълно достатъчни за всяко лято. Ама искам още, мама му д'еба. Не ми се седи да спя до късно, бачкам през останалия ден и ходя през ден да бера домати до края на лятото ве
Не съм влизал отдавна тук и не знам какво става. Вие тук какво правите бе, момци, как прекарвате лятото?
¯\_(ツ)_/ ¯
- Till.Lindemann
тъй
затворили са маратона, тоя новия закон ебе наред.
както и да е, намерих си някъв прокси сървър, влизам си, стабилен е засега, обаче ми е проблем, че ми е пълноценен сайта, секциите, които се движеха свободно, сега не мърдат и тн. тво недостиг на сайта ли е, или е от прокси сървъра, как мога да го оправя, или от тва, дето обяснявам, нищо не се разбира и трябва да си викна някой у нас да го поправи на място
едит
дръпнах си Тор браузър и нещата се оправиха. някакви проблеми може ли да имам, като съм с него?
затворили са маратона, тоя новия закон ебе наред.
както и да е, намерих си някъв прокси сървър, влизам си, стабилен е засега, обаче ми е проблем, че ми е пълноценен сайта, секциите, които се движеха свободно, сега не мърдат и тн. тво недостиг на сайта ли е, или е от прокси сървъра, как мога да го оправя, или от тва, дето обяснявам, нищо не се разбира и трябва да си викна някой у нас да го поправи на място
едит
дръпнах си Тор браузър и нещата се оправиха. някакви проблеми може ли да имам, като съм с него?
Абе по кое време на деня успявате принципно да играете нещо ? Аз се опитвам вечер да поцъкам за 1-2 часа ама след работа ме домързява яко, а през уикенда се занимавам с гаджето и никакво време не ми остава и откачам
Най-лошото е че май лека полека се отказвам от игрите и това никак не ми харесва. Да не остарявам бе майка му стара ?!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Ела у Асеновградско и за колелото и фитнеса проблеми нямаш.Admiral General Till написа:еми кво се оказва - почти всичките ми авери някъде бачкат нещо, пък аз имам бахти гъвкавия работен ден. през деня много топло било, до мола едва можеш да ги извадиш, на плаж не се ходи, щот били дебели(тва ми го казват мъже), мацките ходят към 5 на тия малките плажчета към разните му барове, ама гримирани и направени, че после се навличат върху банските и висят на съответния бар цяла вечер. пак заради жегата, шанса да намеря някой за колело е никъв, на фитнес не се ходи(сигурно вече не е модерно) и те така.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
ми играй с гаджето бе, то само секс не ставаZlob написа:Абе по кое време на деня успявате принципно да играете нещо ? Аз се опитвам вечер да поцъкам за 1-2 часа ама след работа ме домързява яко, а през уикенда се занимавам с гаджето и никакво време не ми остава и откачамНай-лошото е че май лека полека се отказвам от игрите и това никак не ми харесва. Да не остарявам бе майка му стара ?!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Отказването на игрите е единствено и само за добро.
Ама нищо не ти пречи да цъкаш неангажираща игра, в която можеш да поцъкаш тая седмица общо 6 часа, другата 0. Няма лошо, кво
Ама нищо не ти пречи да цъкаш неангажираща игра, в която можеш да поцъкаш тая седмица общо 6 часа, другата 0. Няма лошо, кво
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Моридин, там е работата че не се кефи на игри и много трудно бих я навил да играе нещо.
Гипо, съгласен съм ама аз и история забравям и какво изобщо съм играл забравям. Прекалено много неща бих искал да пробвам, а за капак имам и конзола...общо взето се поражда излишно напрежение само и ми се цупят
Абе ебало си е мамата общо взето 
Гипо, съгласен съм ама аз и история забравям и какво изобщо съм играл забравям. Прекалено много неща бих искал да пробвам, а за капак имам и конзола...общо взето се поражда излишно напрежение само и ми се цупят
first world problem
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
ми смени си гаджето
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Изобщо споделяте ли с гаджетата си че цъкате на игри или предпочитате да си спестите тъпите погледи ? Според мен си е хоби като хоби - така се разтоварва човек и толкова. Това че човек разпуска по този начин не значи че е безделник или нещо подобно. А се кефех в началото как дори сама проявяваше желание, но сега разбирам че е било насила 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
what erik saidZlob написа:... или предпочитате да си спестите тъпите погледи ?
да не ми се впрегнеш ся, ма тва твойто гадже или си няма собствени занимания и интереси или си нема приятелки, с които да говори по цяла вечер за теб и останалите мъже около тях
кво й влиза на нея в работата като не сте заедно ти кво правиш деба
Моята се кефи да и показвам някакви работи от игрите - как убивам някого ефектно или някоя местност, филмче, история... а тя като се пробва да играе съм се свличал от стола от смях, защото е много некоординирана в игритеZlob написа:Изобщо споделяте ли с гаджетата си че цъкате на игри или предпочитате да си спестите тъпите погледи ? Според мен си е хоби като хоби - така се разтоварва човек и толкова. Това че човек разпуска по този начин не значи че е безделник или нещо подобно. А се кефех в началото как дори сама проявяваше желание, но сега разбирам че е било насила
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Няма какво да ти се впрягам...като си прави си прав!
Не си го слагам на сърце мнението й и ако не й изнася ще си ходи и така. Явно е от онзи obsessive тип жени и мен баш те ме дразнят 
П.П
Гипо, моята също не знае какво прави докато играе.
Иначе си прав че няма смисъл да се играе докато е наоколо, освен ако има да прави нещо което не изисква мъжка намеса - плетене, готвене, чистене и други женски работи 
П.П
Гипо, моята също не знае какво прави докато играе.
кат ти звъни по телефона ше викаш че сереш
а ако е наоколо и те пита "кво правиш ся?" ще речеш
СЕРА, НЕ ВИЖДАШ ЛИ
а ако е наоколо и те пита "кво правиш ся?" ще речеш
СЕРА, НЕ ВИЖДАШ ЛИ
ma kupete si bolonka kato iskate da obuchavate nqkoi be, drishliovci
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Пени написа:ma kupete si bolonka kato iskate da obuchavate nqkoi be, drishliovci
джумерки
пудели
ученически при тва
че и без домашна
И СЕ ОБЯСНЯВАТ
ученически при тва
че и без домашна
И СЕ ОБЯСНЯВАТ