писна ми от вас. мрънкате че иначе ви било много късно, а сега сте щели да закъснявате. ако от мен зависеше турнира щеше да почне в 20:00 и да продължи ако трябва до 4-5. иначе ако беше чел постовете назад щеше да знаеш че срещата е насрочена за събота ;][LP]Rado написа:emi i az 6te zakusneq malko za tura-6te doida kum 16 :10 4e sum na 6iban urok po matematika
a koga nai-nakraq na6iq 6a igrae s showtime ?
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
S golqmo sujalenie 6te vi kaja 4e nqma da u4astvam prosto 6toto imam po4ti 39 temperatura.....Sry na vsi4ki koito
iskaha da me biat.....sled ponedelnik vtornik koqto ve4er kajete 6te igraq s koito iska ot vas...samo kajete posle...
Save replayte ot tura da moga da gi gledam....
Taka 4e GL&HF na vsi4ki gipo zaemai se s organizaciata bate 4e bez moe o4astie samo ti moje6(ako suda kakvo be6e poslednia put)
Aaaa i btw v San Francisko 6e e WCG-to....
iskaha da me biat.....sled ponedelnik vtornik koqto ve4er kajete 6te igraq s koito iska ot vas...samo kajete posle...
Save replayte ot tura da moga da gi gledam....
Taka 4e GL&HF na vsi4ki gipo zaemai se s organizaciata bate 4e bez moe o4astie samo ti moje6(ako suda kakvo be6e poslednia put)
Aaaa i btw v San Francisko 6e e WCG-to....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
stfu,предлагам победителят от финала да играе с теб.Все пак спечели предишния турнир и трябва да видим дали днешния победител е бил достоен или не ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
- Rainbow_Warcraft
-
kaskaskak
-
Mon4o
Така... Първи новини от турнира... Организацията отново не бе на ниво... Отново влизаха външни лица, които само и единствено пречеха и така турнира започна към 19:00... Естествено Радо отново философстваше и разваляше всичко... Показа се и неефикасната система за подбор на срещите... Броя лица беше по-голям от предвидения и отново имаше бараж... Този път Гипо отказа да играе на него и традиция се развали ... Донякъде
Донякъде, защото другия участник ( АЗ
) взех участие в този бараж... Mon4o vs Infection. Играта беше доста стойностна и интересна , въпреки малката продължителност... И така Mon4o [random- Orc] vs Infection [UD] - 1:0... Поради големият брой участници обаче преди се беше решило да се играе по 1 среща... С тази игра баражите (баражът
) свършиха... Отново имаше проблеми с организацията и през това време няколко отегчени участници играха showmatch-ове
eeasss[Orc] победи south- park [Elf], a в интересна игра на The two Rivers продължила 26 минути south-park ме победи
В 1-вия кръг аз играх с eeasss, но нищо в играта не ми се получаваше ( до голяма степен заради расата и лага... ) И така Mon4o[random- Elf
] vs eeasss [Orc] завърши 0:1 , а аз станах 1-вия официално отпаднал играч ...
Noob-и къде се покри ве
Кога ще ми дадеш официален реванш 
Noob-и къде се покри ве
-
Гост
турнира завърши, нивото на организацията беше много по ниска от миналия път, от една страна заради повечето хора, от друга заради отсъствието на повечето организатори. stfu-noob! - шампиона от миналия път не взе участие - беше болен. бяхме ~ 10 човека, като постоянно влизаха и външни лица. трябваше да се играят 2 баража, едини беше Mon4o_4 - infection, завършил 1:0, другия eeasss - south-park, който завърши 1:0. беше взето решение да се играе по една среща на бараж, защото и без това турнира се бавеше. ckd беше напуснал турнира още преди началото на баражите. след изиграването на баражите останахме 8, но gipo излезна (може би нет-а му спря), което наложи отново включването на south-park в турнира (беше изгубил баража). теглихме жребий, който изправи :
eeasss - Mon4o_4 - 2:0
unruly (Cobra_4) - ForTheHorde(rado) - 2:0
Asterixbg - incognito - 1:2
rebelli0n - south-park - 2:0
вицешампиона от миналия турнир - Mon4o_4 отпадна още в първия кръг.
на полуфиналите се срещнаха :
unruly - rebelli0n - 2:1
incognito - eeass - 0:2 (служебно - incognito беше изчезнал някъде)
финала :
unruly - eeasss - 1:2
шампион стана eeasss, вицешампион - unruly. трети се класира служебно rebelli0n.
както казах организацията беше на много ниско ниво - дори gipo, когато все още беше online "говореше по телефона" ;] турнира продължи ~ 9 часа. айде и другата седмица - нов турнир ;] btw този път достъпа на външни лица ще бъде силно ограничаван. някой да ми даде mail-а си да му пратя replay-ите, че нямам достъп до data.bg и не мога да ги кача.
eeasss - Mon4o_4 - 2:0
unruly (Cobra_4) - ForTheHorde(rado) - 2:0
Asterixbg - incognito - 1:2
rebelli0n - south-park - 2:0
вицешампиона от миналия турнир - Mon4o_4 отпадна още в първия кръг.
на полуфиналите се срещнаха :
unruly - rebelli0n - 2:1
incognito - eeass - 0:2 (служебно - incognito беше изчезнал някъде)
финала :
unruly - eeasss - 1:2
шампион стана eeasss, вицешампион - unruly. трети се класира служебно rebelli0n.
както казах организацията беше на много ниско ниво - дори gipo, когато все още беше online "говореше по телефона" ;] турнира продължи ~ 9 часа. айде и другата седмица - нов турнир ;] btw този път достъпа на външни лица ще бъде силно ограничаван. някой да ми даде mail-а си да му пратя replay-ите, че нямам достъп до data.bg и не мога да ги кача.
-
Гост
btw забравих да кажа че този път специално похвали заслужава - mclaren - той не игра, което не му попречеи да помогне в организирането на турнира - да хоства игри и дори да изчака самия му край. всъщност без него нямаше да се намери host, който да host-ва финала. може би единственото похвално нещо този път е че 1-2 пъти се играха паралелни срещи. айде, лека от мен, аз отивам да уча за олимпиада ;]
vijte tozi replay mnogo e lud http://rack5.free.evro.net/free1/eeasss/mdaaaa.w3g
na men vs mun4o e
na men vs mun4o e
- stfu-n00b!
Mail-a mi e hoff_evenstar@abv.bg 6te se radvam da vida nqkoi i drug ma4 osobeno finala....
A za turnira gg na vsi4ki...
S risk da prozvu4i nadmenno moga da kaja 4e taka i o4akvah da se slu4i kato se po4ne ot
organizaciata,otkaza na mnogo 4lenove na foruma i se stigne do pobeditelq...
Vajnia vupros koito triabva da re6im sega e :
TRIABVA LI DA SE DOPUSKAT VUN6NI HORA DO TEZI TURNIRI (eeasss,Infection,South_park i mnogoto drugi koito ospqh da razbera 4e sa iskali da igraqt drugia put ....NOidea simosixkiller,crazy_elf......)
Az mislq 4e vie triabva da re6ite tova ima edin golqm + i tri -.. :
+ : 6te se vdigne nivoto na turnira,6te se povi6i mnogo silno konkurenciata,6te se suberem nqkoi put(moje bi o6e drugia) zavetnite 16+++ du6i..Puk i eto dne6nia pobeditel ima stabilen Northrend acc.....
- : razvalq se prvona4alnia zamisul na turnira
- : tva e i po-vajnia az sum tvurdo protiv vun6nite lica ako tova 6te dovede do napuskane
na vutre6ni hora (vse pak pravim tova na purvo mqsto za nas i 4ak togava ako re6im za hora izvun foruma)..
- : 6te se zatrudni o6e pove4e provejdaneto poradi golemia broi u4astnici
Vidqhte dnes hora kato CKD.... ne sa igrali moje bi zaradi tova moje bi i zaradi organizacionnite trudnosti...Taka 4e do next tourney ima vreme da re6im dali iskame da igraem s vun6ni lica....
A za turnira gg na vsi4ki...
S risk da prozvu4i nadmenno moga da kaja 4e taka i o4akvah da se slu4i kato se po4ne ot
organizaciata,otkaza na mnogo 4lenove na foruma i se stigne do pobeditelq...
Vajnia vupros koito triabva da re6im sega e :
TRIABVA LI DA SE DOPUSKAT VUN6NI HORA DO TEZI TURNIRI (eeasss,Infection,South_park i mnogoto drugi koito ospqh da razbera 4e sa iskali da igraqt drugia put ....NOidea simosixkiller,crazy_elf......)
Az mislq 4e vie triabva da re6ite tova ima edin golqm + i tri -.. :
+ : 6te se vdigne nivoto na turnira,6te se povi6i mnogo silno konkurenciata,6te se suberem nqkoi put(moje bi o6e drugia) zavetnite 16+++ du6i..Puk i eto dne6nia pobeditel ima stabilen Northrend acc.....
- : razvalq se prvona4alnia zamisul na turnira
- : tva e i po-vajnia az sum tvurdo protiv vun6nite lica ako tova 6te dovede do napuskane
na vutre6ni hora (vse pak pravim tova na purvo mqsto za nas i 4ak togava ako re6im za hora izvun foruma)..
- : 6te se zatrudni o6e pove4e provejdaneto poradi golemia broi u4astnici
Vidqhte dnes hora kato CKD.... ne sa igrali moje bi zaradi tova moje bi i zaradi organizacionnite trudnosti...Taka 4e do next tourney ima vreme da re6im dali iskame da igraem s vun6ni lica....
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
High_voltage написа:Ми не играх защото беше слаба организацията.Външните лица развалиха всичко.
Даже сега се изненадвам като чувам че е имало турнир даже...
Коментари по турнира:
Ами доста изненадващи резултати...
Хубаво е, че сега някои игри са завършили с резултат 2 на 1. Миналия път беше само 2 на 0.
Виждам, че някои от външните лица са се регистрирали днес. Това е нечестно. Те няма да бъдат допускани!
организацията беше слаба - да. това не те оправдава, че се отказа - нали и ти трябва да правиш организацията, а не всичко на готово. btw къде видя изненадващи резултати ? за мен те никъде не присъстват ;] за моите игри, които са завършили 2:1 вие сами ще видите - stfu-n00b! ще качи риплеите. съгласен съм с теб външни лица да не бъдат допускани, ако не се стигне бройка 16. достигне ли се те могат да играят. т.е. явяват се нещо като резерви. eeasss беше писал и преди във форума че ще участва - чети назад.
- stfu-n00b!
Predi predi predi nqkolko dena se e registriral taka 4e se6ta6 se......6te vidim kakvo 6te e mnenieto na drugite az moito s polojitelnite i otricatelni strani ve4e go izkazah....
Ili eeasss i vsi4ki ostanali ili nikoi...nqma da se pravim na cigani
Tova sa replay-te koito mi bqha izprateni ka4il sum gi za da gi gleda koito iska 6toto drugite imaha nqkakvi problemi s upload-a.. :
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/PCMFT2/
Neska sum spal cql den sega pak otivam da si lqgam ,4e imam 4uvstvoto 4e 6e se razpadna
si4ki muskuli me bolqt...
Otnovo gg na vsi4ki i do utre po nqkoe vreme...
Ili eeasss i vsi4ki ostanali ili nikoi...nqma da se pravim na cigani
Tova sa replay-te koito mi bqha izprateni ka4il sum gi za da gi gleda koito iska 6toto drugite imaha nqkakvi problemi s upload-a.. :
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/PCMFT2/
Neska sum spal cql den sega pak otivam da si lqgam ,4e imam 4uvstvoto 4e 6e se razpadna
Otnovo gg na vsi4ki i do utre po nqkoe vreme...
-
UB.Unruly
- Rainbow_Warcraft
-
rebelli0n
-
rebelli0n