PS
Klik. Gedeeld gisteren rechtstreeks vanuit Volkskrant.nl door mezelf op Facebook.
За 1 ден няма как да се научи. Аз на времето го учих 10-12 клас, най лесния начин според мен поне е взимаш си книгата която е за около 20лв и почваш. Не е никак тънка. С уроци от нета не знам колко надеждни има не съм гледал, щото много неща могат да се направят по няколко начина които може да се на описани в точния урок но в книгата са. В началото ще ти е зор, после ти като си направиш едни базови "предмети" (ако ще я ползваш за чертежи на сгради) и после ти е лесно щото правиш стените и наслагваш нещата, за изчисленията програмата си има опция за разтояния и тн. Ама докато почнеш да правиш нещата гладко няма да минат 1 или 2 дни както го мислишчовек написа:http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=64778
Помощ!!!!!!!!!!!!!
Айкидо, пич. На пръв поглед не е, някакво насилствено и не раздаваш тупаници наляво-надясно, но е адски ефективно и всеки един ключ е супер болезнен ако се направи правилно. Просто ти става кеф като с 3 прости движения обездвижиш, някой който е 2пъти по-широк от теб !Till Lindemann написа:честито, кво тренираш ве
мене за синия пояс ми поизпиха сосовете доста доста
След години обяснявай на децата си как няма да им купиш нещо щото нямаш пари, щото парите са нещо лошо.High_voltage написа:Ми да. Здрасти.Brick Top написа:http://www.gibbsmagazine.com/Money%20be ... ything.htm
Пича доста е закъснял с осъзнаването, и много се обяснява, но пак добре че го има. Щото като гледам колко хора открито прегръщат тая религия без да се замислят... :[
p.s. inb4 андрей и грим да ни запсуват
не съм чел статията на горе-долу добих представа за нея от поста ти. общо взето парите са необходимото зло. определено пораждат злини, но и не може без тях. просто човечеството не е дорасло още за свят без кинти. някой ден - може би.Günther написа:Парите не са ненужен стимул за вършене на злини, парите са универсален стоков заместител. И то не само на ненужни неща, ами и осигуряващи по-добро здравеопазване, образование, даже и сигурност в обществото. Да не се стремиш към тях е болест. Само в бунтарското съзнание на пуберчета като вас парите са нещо ненужно и лошо, каращо хората да вършат обществено вредни действия. Всъщност парите са основен стимул за обществения прогрес.
Семантичното изнасилване на една тъпа теория, обличайки я в добър изказ, не я прави по-малко тъпа.High_voltage написа: Грим е реакционарен и единственото, което вижда в статията е твърдението "money is evil". А тя далеч не е толкова първична в изказването си.
по лайна и повръщано върви.creator написа:Кво стана бе, Калояне, всичко по мед и масло ли върви?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай