Общи политически приказки

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Re: Pokémon – General thread

Мнение от Kirilicata »

Яжен поток би бил по-изгоден за България, но това с шистовия газ е типична Американска външна политика, в която обещават някакви смешни пари и ти серат на държавата. Хубаво, че бавно изтичат и те в канала. Няма да е дълго преди ЕС да разберат, че им е по-изгодно с Русия. Американските мечти за монополи вече не струват. 8 години лява политика не им дойдоха добре.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Абе, Южен поток бил изгоден :lol: Защо тогава турците отрязаха Путин за "Турски поток"? Сигурно пак американците са виновни :lol:

Анкара блокира преговорите с "Газпром" за "Турски поток"
http://www.faktor.bg/novini/svjat/48038 ... zprom.html
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

TheChosen1 написа:даджайците
Аватар
Kirilicata

Мнение от Kirilicata »

Liberty написа:Абе, Южен поток бил изгоден :lol: Защо тогава турците отрязаха Путин за "Турски поток"? Сигурно пак американците са виновни :lol:

Анкара блокира преговорите с "Газпром" за "Турски поток"
http://www.faktor.bg/novini/svjat/48038 ... zprom.html
Сравняваш ябълки с портокали.
нелегален написа:
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Това което следва да споделя с вас, не е точно по темата, но смятам че в по-широк контекст е.

Става дума за този youtube канал, носещ името China Uncensored.

Пичът, който води канала, общо взето по доста забавен, но същевременно фактологически акуратен начин вади на бял свят кирливите ризи на китайският комунистически режим, нещо което трудно може да се види от някоя мейн-стрийм медия.

Сега, не ме разбирайте погрешно. Отдавна се познаваме и ЗНАМ, че този канал не представлява интерес за никой друг в този форум. Все пак не става дума оплюване на Америка. Всеки си има вкусовете и разбиранията и аз изобщо нямам намерението да се опитвам да налагам своите, знаете че съм безкрайно толерантен човек и ценящ чуждото мнение.

Просто се обръщам към вас с една молба. Интересното в този канал е, че е единственият в целия youtube на който клипчетата ми насичат по особен начин. И то точно на най-пикантните места. Просто клипът спира да се зарежда до определен момент и се оправя само след презареждане на страницата. Понякога за да изгледам някой клип ми се налага да презареждам по 4-5 пъти. Защо това се случва точно с този канал? СЛОЧАЕНОСТ? НЕ МИСЛА. Кажете ми дали и при вас е така?
Ghost reporting!
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Как ще представлява интерес като хумора му е бесно тъп, братче.
Канала съква явно почти толкова колкото провайдъра ти...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Пак ли сме първи април? Защото този канал може да бъде описан точно така. Каналът е за рекорд на Гинес, за най-забавен канал на сериозна тематика. Всичко в този канал е или конспирация, или пропаганда (все синоними на думата "глупост"). А видеото за това, че армията им била по-слаба, отколкото си мислим :D . Момче, това е съветски тип войска - качеството е компенсирано от количество.
А като знаеш, че никой от нас тука няма да вземе нещо такова насериозно, защо го постваш. Излиза, че в този цирк, ти си клоунът.
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

newcomer написа:Пак ли сме първи април? Защото този канал може да бъде описан точно така. Каналът е за рекорд на Гинес, за най-забавен канал на сериозна тематика. Всичко в този канал е или конспирация, или пропаганда (все синоними на думата "глупост"). А видеото за това, че армията им била по-слаба, отколкото си мислим :D . Момче, това е съветски тип войска - качеството е компенсирано от количество.
А като знаеш, че никой от нас тука няма да вземе нещо такова насериозно, защо го постваш. Излиза, че в този цирк, ти си клоунът.
Ама разбира се, аз и не съм очаквал на някого в този форум да му хареса канала. Все пак тук на прицел е една ДЕЙСТВИТЕЛНА диктатура, каквато е китайската. Виж, ако се хвърляше кал по САЩ, Запада и свободния свят, тогава вече е друго нещо. Иначе написах причините да го постна.
Ghost reporting!
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

http://www.economic.bg/bg/news/5/zapoch ... potok.html

Започват инженерните дейности по Турски поток. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Стоях си кротко на терасата, четейки "История на Османската империя", когато изведнъж откъм Софията забелязах мощно изригване на сперма към небесата. Разтаршувах се из новинарските сайтове за това необяснимо събитие и какво ми се наби на очи:
http://www.vesti.bg/sasht-prashtat-tezh ... ia-6038247

После се сетих, че Андрей е от София и всичко си дойде на мястото. 8)
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Гледам все добри новини постваш :D Руските кораби отплават от бургаското пристанище, нашите съюзници пристигат.
Ghost reporting!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Из нета:
Евроатлантически парадокси

Американците подслушват всички европейски лидери, ноо Русия е най-голямата заплаха за ЕС.

USA стоварва танкове на наша територия и то дори без да ни пита, но Путин води хибридна война.

Ненчев праща платени анализатори из страната да му вардят политиката и лъжите, но руските тролове получавали рубли.

Психодесните са на власт, но петата колона на Русия определяла политическия курс.

Иво Инджев е по всяка телевизия, коeто няма да му попречи да напише статия, че медиите умишлено не го пускат и то по изрична заповед на Путин
¯\_(ツ)_/ ¯
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Meanwhile in the USSA:
Изображение
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Педеращината победи. Пореден светъл ден за либерално-демократичните ценности. Иначе много късно решиха да предприемат действия. Те южняците са най-големите хомофоби и расисти.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

На мен пък ми писна от педалщини, ма още повече ми писна от антипедалщини.

Тва хората, ако отделяха наполовина толкова енергия да четат новини, да следят коя политическа сила какво върши и какво се случва в съдебната система, колкото отделят да спорят за некви паметници и некви хомосексуализми, тая държава ЦЕНА НЯМАШЕ ДА ИМА, да ви еба всичките интелектуалци, да ви еба.

Седите тука и си чешете езика за комунизма и капитализма, ма никой не разбра какво стана с делото на Цветанов, примерно, нито ви е ясно какви са идеите за съдебна реформа, нито си давате сметка, че в момента е крайно наложително поне половината състав на ВСС да бъде дебнат по улиците и замерян с камъни при всяка удобна възможност, НАЛИ.

Щото е по-лесно да заредиш редит и да се логнеш в някаква "виртуална реалност", щото нищо от това, което се случва, не те засяга пряко. Почти като някаква сложна геополитическа компютърна игра, ма с малко повече тръпка.

Или пък гейовете, паметниците и новогодишните гафове на президента - там всеки е компетентен и може пространно да изсере мнението си във фейсбук под формата на неква полюция, дето ще има точно нулево отражение върху каквото и да било.

Няма нищо лошо в тая тема тук де, точно обратното, супер, че Волтажа се занимава да пише в нея, ма некво ми се насъбра да гледам колко фалшиво е всичко - как всеки разбира от всичко, което е незначително и как за важните неща за нас като българи, живеещи през 2015-та, не можеш да намериш ЕДИН човек, с който да си кажеш две приказки.

Впрочем, за всички агресивни антипедали, тия маймуни по-готини ли ви се струват:

Изображение

Изображение

:?:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

- Джон,каква е тази врява навън?- пита лорд Чарлз,

пиейки си чая..

- Гей парад, сър - отговаря слугата.

- А какво искат?

- Еднополова любов.

- А някой забранява ли им да я правят?

- Не, сър, никой не им забранява.

- Тогава защо протестират?

- Ами, педерасти, сър...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

-Stormrаge- написа:
- Джон,каква е тази врява навън?- пита лорд Чарлз,

пиейки си чая..

- Гей парад, сър - отговаря слугата.

- А какво искат?

- Еднополова любов.

- А някой забранява ли им да я правят?

- Не, сър, никой не им забранява.

- Тогава защо протестират?

- Ами, педерасти, сър...
Изображение
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Kirilicata

Мнение от Kirilicata »

Liberty написа:Гледам все добри новини постваш :D Руските кораби отплават от бургаското пристанище, нашите съюзници пристигат.
Аз не знам как застращаване на българската сигурност, като се превръща в евентуална тактическа област за война е добра новина, независимо на коя страна си привърженик.

Голям си дебил, баце. Съветвам те да спреш да пишеш, защото каквото е имало да пишеш вече си го изписал и никой не го интересува глупавото ти необективно мнение.
нелегален написа:
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Натовските войски са наши войски. Точка!
Ghost reporting!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Liberty написа:Натовските войски са наши войски. Точка!
Значи ако в България се разположат турски войски трябва да сме спокойни щото са "наши"?
¯\_(ツ)_/ ¯
Публикувай отговор