Никога не съм ходил в апартамент, в който да е имало олайнени хартии в кошчето или да са ме карали да хвърлям хартиите в кошче. Според мен в заведенията го правят, за да не изброяват какви неща може и какви не може да хвърляте в кенефа. Реално хартията като се напои с вода не просто не пречи, ами дори и помага с потъването.
Все още не ми се е случвало по-кошмарно сране от това преди ~5 години. Сякаш Шакил Онил си беше заврял юмрука в гъза ми и не искаше да го махне. По едно време и краката ми се схванаха да седя на кенефа...
Бако, ако отидем некъде на госке и видим у кенефо да си фърлят лайняната тоалетна хартия у КОШЧЕ, директно ше замерим домакина с него, брал съм му лайката.
Клечки за уши, разни косми от брада, коса, Цензура - може в кошче. Не и тоалетна хартия, какъв е тоя първобитен строй .....
В мъжката тоалетна на третия етаж в мола на Стамболийски(тази ляво от Синема Сити) има разпилени лайняни хартии навсякъде, само не и в тоалетната чиния. И всичките врати са разбити. Така и не мога да разбера как се допуска подобно нещо. В никой друг мол в София не съм ставал свидетел на подобна цигания, само там.
Момент - тоалетната в киното е много готина, аз говоря за тази извън киното, но на същия етаж. Допускам, че за премиерата на Междузвездни войни може да са оправили всички тоалетни на етажа, обаче две години те бяха под всякаква критика.
Тоалетните на Стамболийски мола не са ми правили някакво чак лошо впечатление. За мен най-зле е тая в Сердика, където бях днес. На предпоследното място по колко е зле ми е тая в Ринг мола, което е странно щото е сравнително нов. А според мен, най-добре поддържани са тия в Парадайза.
Зависи от лайната явно, защото при мен с чистак нов кенеф не се изчистват от пускането на казана. Т.е. явно всеки сере различни лайна, блазя ти, че сереш такива лайна.
Вдигам темата, за да се оплача от лявата си ръка. От 2 дена ми се налага да я ползвам нея за бърсане на гъза (с тоалетна хартия, не директно с ръката ), вместо дясната и е адска тегоба Колко да натисна, какво движение да направя... ужас.
Открих здравословен лайф-хак който просто няма как да не споделя. Значи в течение на години имах проблем с газове, нередовен и подут стомах. Което не знаех на какво се дължи. Понякога пробвах различни храни с надеждата, че нещо може да го причинява, но проблема се запазваше независимо от диетата. Така в началото на годината се разболях от някой от тези доста гадни грипове, които витаят в последно време и за първи път от години пих антибиотик. И понеже сме 2024г. заедно с антибиотика ми изписаха и про-биотик за да не си прецакам чревната флора. Така след около месец си дадох сметка че проблема със стомаха ми се е оправил, че вече от известно време на сам нямам газове и си сера нормално.
Така че ако имате проблеми с нередовен стомах и газове, вземете си един про-биотик, евтини са, не са някаква химия и нямат вредни ефекти.