ЕВРОПА Е ФУТБОЛ
Re: ЕВРОПА Е ФУТБОЛ
малко прибързано обявяваш финала 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
да ве гледам ся някви балъци на статуса ми викат португалия италия финала АВЕ ЕЙ Я ИЗЛЕЗТЕ БЕ
като гледам оставащите 4 отбора, германия ще спечели първенството
Испания вс Португалия това ще е мача на/за педерастите, които ще излъчат най-големия педераст. Якото е, че на полу-финала ще реве или Фабрегас или Роналдо, а на финала ще реве другия. И двамата го заслужават
Другия мач... Германия вс Италия.... мех то от тва по-ясно няма
Испания вс Португалия това ще е мача на/за педерастите, които ще излъчат най-големия педераст. Якото е, че на полу-финала ще реве или Фабрегас или Роналдо, а на финала ще реве другия. И двамата го заслужават
Другия мач... Германия вс Италия.... мех то от тва по-ясно няма
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Поредния слаб мач на Англия... абсолютно заслужено отпадат... Германия Италия очаквам да е най-дoбрия мач на първенството 

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Гледал е как ги вкарваше Тоти едно време http://www.youtube.com/watch?v=x2bBN6D9nBY ... ето кво става ако вратаря има по-големи топки http://www.youtube.com/watch?v=J6LqnUlYgmw 
а.к.а Penenka penalty

а.к.а Penenka penalty

-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

- reborn_izrod
Има само ЕДИН Роналдо!И това е тоя дебел циганин

БТВ щех да се кефа испанските цигани да отпаднат.Са много ше им стане ако заради единия ден почивка повече бият и на финала.

БТВ щех да се кефа испанските цигани да отпаднат.Са много ше им стане ако заради единия ден почивка повече бият и на финала.
ОТНОВО!!!
Очаквам тази вечер немците да порнат жабарите, след това да минат и надутите испански педалЕ.
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ТАЗИ ВЕЧЕР СЪМ СИ ПОРЪЧАЛ ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА ИФ Ю НОУ УОТ АЙ МИЙН

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ТАЯ ВЕЧЕ ЩИ ЕБА МАЙКАТА, СЕШ' ЛИ СЕ!Баш Гад написа:ТАЗИ ВЕЧЕР СЪМ СИ ПОРЪЧАЛ ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА ИФ Ю НОУ УОТ АЙ МИЙН![]()
![]()
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Аз ще снимам.Bagerist0 написа:ТАЯ ВЕЧЕ ЩИ ЕБА МАЙКАТА, СЕШ' ЛИ СЕ!Баш Гад написа:ТАЗИ ВЕЧЕР СЪМ СИ ПОРЪЧАЛ ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА ИФ Ю НОУ УОТ АЙ МИЙН![]()
![]()
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Bagerist0 написа:ТАЯ ВЕЧЕ ЩИ ЕБА МАЙКАТА, СЕШ' ЛИ СЕ!Баш Гад написа:ТАЗИ ВЕЧЕР СЪМ СИ ПОРЪЧАЛ ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА ИФ Ю НОУ УОТ АЙ МИЙН![]()
![]()
Ю ЕНД УОТ ДИК
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Фльорца Италия
Сериозно искам Италия да бие Германия, ей така за ташак, а после Меркел да полудее от яд![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Сериозно искам Италия да бие Германия, ей така за ташак, а после Меркел да полудее от яд
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- reborn_izrod
Бе който ще да бие.Важното за мен е испания да падне на финала,ама ше стане трудно.Не са слаби,късмета е с тях,а и ше имат един ден почивка повече.
ОТНОВО!!!
Германия щяла да спечели първенството, а? Къде са тия 17 заблудени мушуци, гласували за швабите? 
Да няма масов miss-click?
Да няма масов miss-click?
- reborn_izrod
За кво толко ги мразите германците не мога да разбера.Те са един от отборите,които се представят най-стабилно на първенствата и се раздават най-много без да има при тях некви спешълбалерини да се открояват.
Аз принципно ги аресвам жабарите,ма тоа балотели не го чувствам нещо.Сигурно заради европеидните му черти.Типичен италианец.По-добре Бушон да беше вкарал.
Аз принципно ги аресвам жабарите,ма тоа балотели не го чувствам нещо.Сигурно заради европеидните му черти.Типичен италианец.По-добре Бушон да беше вкарал.
ОТНОВО!!!