Spoiler for :
Нов български сериал - "Под прикритие"
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Re: Нов български сериал - "Под прикритие"
Момчета, това е най-добрият ни сериал за последното десетилетие поне. Този сезон не пропускам епизод, нещо абсолютно нетипично за мен. Не са пестили пари за каскади и експлозии, развитието на героите е повече от задоволително (с тоя ментално нестабилен Мартин само хубави неща ни чакат), а фактът, че почти всеки епизод някой, който има повече от една реплика, го убиват, ме връща към Семейство Сопрано, в най-добрия възможен смисъл.
копипаста на коментара ми от фейсбук страницата на сериала:
Може би съм най-големия фен на тоя сериал, но честно казано очаквах окончателен финал където да се затворят всички сюжетни линии. Епизода беше много як сам по себе си, но не съм сигурен дали искам продължение. С този епизод трябваше всички сюжети да приключат както си беше рекламиран като последен сезон, но сега явно ще чакаме поне година и нещо за евентуален следващ сезон.
тежки нокаути
- newcomer
Много качествен последен епизод, но на този етап не се знае дали ще има нов сезон. Мисля, че по-скоро няма нужда.
Te още миналата година са си казали хората, че ще е последен сезон петия http://bnt.bg/news/shou-i-razvlechenie/ ... eden-sezon
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
- newcomer
Тоз пък... пускай си го, не се излагай.нелегален написа:кво стана накрая на тоз сериал, мочмета? Изпозастреляха ли се? Или само се стреляха?
И кой отбор бандити спечели? Тези в черно, или тези в синьо?