The Witcher 2:Assasins of Kings
Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
как бихте lethe? Много е гаден. Постоянно му е качен щита и се защитава от всичко....И само търкаляне не помага...
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Щом като си с впечатление, че ги намира, значи нищо не съм ти спойлналwiedzmin написа:еми примерно че някво дждже ги намира. Толкова сви тъп, че даже и това не разбра. Забранявам ти да пишеш във форумаJedi Knight написа: И какво точно ти спойлнах?
Опа, това беше спойл
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Няколко тона динамит сигурно му метнах, ама аз нали си имам в излишъкA.C.A.B написа:как бихте lethe? Много е гаден. Постоянно му е качен щита и се защитава от всичко....И само търкаляне не помага...
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
@Draksis
Първо, ако добре си спомняш никът на разработчика на Bioware беше друг, второ, тъй като и на мен ми стана интересно цъкнах именно на профилът на име bioware и забелязах, че това е единствената оценка давана от него, което ме навежда на мисълта, че това е по-скоро bioware фенбой, а не някой от компанията, още повече, че не биха си позволили да го направят толкова открито.
Не знам, обаче защо не ви правят впечатление високите оценки и всичките възхвалителни коментари са от юзъри с, така да се изразя, полска принадлежност. Аз не съм играл играта и не мога да коментирам нейното качество, но за пореден път ми прави силно впечатление полското гейм комюнити, което е доста сплотено. Пресен спомен е гласуването на ESL за CS player of the decade, ако не греша, което спечели небезизвестния "Neo", като най-голям процент гласували в анкетата бяха от неговата родина Полша.
Що се отнася до самата игра, първата част за мен беше пълно разочарование, крайно неоптимизирана и "бъгава", а и Гералт лично на мен ми е безличен и антипатичен. От това, което виждам AoK наистина изглежда като стъпка напред, но просто не е моята игра.
Първо, ако добре си спомняш никът на разработчика на Bioware беше друг, второ, тъй като и на мен ми стана интересно цъкнах именно на профилът на име bioware и забелязах, че това е единствената оценка давана от него, което ме навежда на мисълта, че това е по-скоро bioware фенбой, а не някой от компанията, още повече, че не биха си позволили да го направят толкова открито.
Не знам, обаче защо не ви правят впечатление високите оценки и всичките възхвалителни коментари са от юзъри с, така да се изразя, полска принадлежност. Аз не съм играл играта и не мога да коментирам нейното качество, но за пореден път ми прави силно впечатление полското гейм комюнити, което е доста сплотено. Пресен спомен е гласуването на ESL за CS player of the decade, ако не греша, което спечели небезизвестния "Neo", като най-голям процент гласували в анкетата бяха от неговата родина Полша.
Що се отнася до самата игра, първата част за мен беше пълно разочарование, крайно неоптимизирана и "бъгава", а и Гералт лично на мен ми е безличен и антипатичен. От това, което виждам AoK наистина изглежда като стъпка напред, но просто не е моята игра.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Double post fail ;s
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Никой в brothel-a не ми пуска. Оная елфка дето я спасих и тя пък ме предаде.
Абе ко стана с Вещера бе тука секс нема ли бе?
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Абе ко стана с Вещера бе тука секс нема ли бе?
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
ае играй стига си писал тука ве тъп загорял пубер.. ще стигнеш и до секса има време
LA COKA
мисля че е плъх
Заклето градско чедо таковаStylized Corpse написа:[
Ама като каза Predator, и всеки път като обикалям в гората чувам онзи sinister звук, който Predator-а издаваше и се сещам за него
бЕ тва си е точно predator-а. http://www.youtube.com/watch?v=E8tZVlPi0lACapo написа:Заклето градско чедо таковаStylized Corpse написа:[
Ама като каза Predator, и всеки път като обикалям в гората чувам онзи sinister звук, който Predator-а издаваше и се сещам за негоТи кълвач не си ли чувал в гората?
мисля че е плъх
http://www.metacritic.com/user/M_StannardAlaster написа:...
Все пак, да се върнем на Вещера. В момента пиратствам играта. Днес се обадих на GAME и оттам любезно ми съобщиха, че поръчката ми може и да се е забавила "по пощите". И че може да минат 15 работни дни (не дни като цяло - РАБОТНИ дни), преди да я получа. Което си е кажи-речи месец. Като прибавим и неработещите сървъри, проблеми с регистрацията и активирането на играта и прочие...
Лош старт за продължението.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Играта не е нищо особенно до сега я играх. Аркадно екшън рпг, тази игра трудно може да бъде наречена рпг дори. Колям разни рицари наляво надясно като помпак мато луд двете копчета на мишката и се въргалям като ненормален с спейса. Графиката, не е чак толкоз особенна че да бави толкоз дх9 рендер липса на новите мапове ефекти теселации, иначе е шарения бесна. Играта споредмен е предназначена за пубертетската аудитория, нашия белокос дулгокос пичага чука червенокоса пичка с големи цици, говори бавно тихо и спокоино и коля които му се отвори ебаси пича идола на всеки пубертет. Тъпото е че не може да излезеш от тази роля и това прави играта аркаден хак енд слаш, които няма много общо с истинските рпгта. Ако на човек му се играе хак енд слаш по-добре да си пусне девил мей краи 4.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Играта ми крашва преди да започна ритуала за вдигането на проклятието в act 2 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
idqd брат влязъл си в темата за Вещера, а си писал за фейбъл. Там е шарения, там се говори бавно, там е детищината. Това е дарк фентъзи, с много избори и много обхватна бойна система, но може би още си в началото. По натам бойната система е супер брутална.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не искам да говоря на сляпо, ама съм почти сигурен, че съм прекарал много повече време сред природата от тебеCapo написа:Заклето градско чедо таковаStylized Corpse написа:[
Ама като каза Predator, и всеки път като обикалям в гората чувам онзи sinister звук, който Predator-а издаваше и се сещам за негоТи кълвач не си ли чувал в гората?
джумерки
акт 1 ли е много кратък или аз нещо не съм изровил всички сайд куестове 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Него шо не го псуваш бе пенис?DJ Cat написа:idqd брат влязъл си в темата за Вещера, а си писал за фейбъл. Там е шарения, там се говори бавно, там е детищината. Това е дарк фентъзи, с много избори и много обхватна бойна система, но може би още си в началото. По натам бойната система е супер брутална.
мисля че е плъх
Щото е пичага и има подобен на моя вкус. Ти от друга страна си кръгла нула и хейтваш без причина играта. И без да ми държиш сметка кого храня, ясно ли ти е вулва недоебана.
Имам следния проблем. Изключвам всички товарещи работи от конфигуратора и го пускам на 1600 на 900, обаче ми върви насечено. Ок - очевидно процесора не ми достига, но когато намаля резолюцията, играта започва да върви съвсем прилично. Проблема обаче е, че който и вариант да избера, винаги е сплескано! Явно са за монитори с различно aspect ratio, ама мен не ме кефи тая работа. Някакви идеи как да го оправя?
All summers long the drill to build the machine
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach
Днеска я поиграх още малко и мога да кажа, че е много яка, ама имам малко въпроси.
1. Къде да намеря Малена? На всякъде я търсих и я няма никъде!
2. Където са руините на елфската бяна има една дупка отдолу. Как да влезна там?
3. Имаше една заключена къща в гората, но не намерих ключ. От къде трябва да го взема ?
Тва е засега. Дано в witcher wiki пуснат по- бързо малко инфо, че е много помага, когато забиеш някъде!
1. Къде да намеря Малена? На всякъде я търсих и я няма никъде!
2. Където са руините на елфската бяна има една дупка отдолу. Как да влезна там?
3. Имаше една заключена къща в гората, но не намерих ключ. От къде трябва да го взема ?
Тва е засега. Дано в witcher wiki пуснат по- бързо малко инфо, че е много помага, когато забиеш някъде!