Game of Thrones

Какво да гледаме
Публикувай отговор
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Game of Thrones

Мнение от VALEN7INVS »

Или пък най-вече в "огъня" на Регар Таргариен и "леда" на Лиана Старк.. и Джон Сняг някъде по средата.

:wink:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Може! Обаче има нещо много интересно - всеки Таргариен по мъжка линия е белокос - правило. И това много ми бърка в очите, колкото и смешен довод да е. Ще видим дали тази интерпретация на заглавието е вярна, аз лично имам сериозни съмнения.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

VALENTINVS написа:Или пък най-вече в "огъня" на Регар Таргариен и "леда" на Лиана Старк.. и Джон Сняг някъде по средата.

:wink:

eeeeee .........
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

DJ Cat
Аз съм изпозарибил половин Варна, така беше и със Спартак. Просто като говоря с хората, умея да ги убеждавам и ги карам да си изтеглят 1-2 епизода, нататък те си се зарибяват сами. Спартака съм зарибил едно 20 човека, а Троновете 10-15.
Wow, това Варна трябва да е много голямо...цели 40 души живеят в него....

Дъъъ....шарен популярен продукт, за който всички говорят и за който има налепени постери навсякъде (или поне в София беше така)...Сигурно е много трудно да зарибиш хората по него...
Ти си направо апологет, бе :lol: :lol: :lol: .

ПП
Това го пиша с комедиен тон, а не за заяждане...
Дори и аз зарибих без да искам една позната (описвайки и какво не харесвам в Game of Thrones)...за благодарност сега всеки път като и ходя на гости ми дръпва лекция колко съм тъп, че не го следя :lol: :lol: :lol: .

ПППП
Същата позната я "зарибих" и за The Event...пак описвайки защо ме дразни...Тя няколко пъти ми дръпна и лекции колко скучно и е било Trigun...пак след опити да и обясня, че не го понасям. :lol: :lol: :lol:
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Моридин написа:Може! Обаче има нещо много интересно - всеки Таргариен по мъжка линия е белокос - правило. И това много ми бърка в очите, колкото и смешен довод да е.
А, съвсем състоятелен си е доводът ти, но пропускаш, че те винаги се женят помежду си - правило. Оттам и устойчивите им фенотипни характеристики. Регар Таргариен, от своя страна, е абсолютен прецендт в това отношение, което пък комбинирано с факта, че в почти всички случаи северняшкият ген е доминантен, до голяма степен изяснява казуса.

ПП
Това за доминантността на гена се отнася само за Мартиновия свят, впрочем. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Таман се наканих да ги тегля и те взели, че изтрили епизодите...
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

и те взели, че изтрили епизодите...
Еееех...а да сте чували за външни тракери?
Да кажем isohunt.com?

Или пък това беше ирония?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

А ти да си чувал за на Крали Марко ташаците ?
:icq22:
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

AlShu пич, съжелявам ако си си помислил, че израза ''половин Варна'' съм го използвал буквално, наистина безрасъдно от моя страна. Наистина все още нямам 100к познати, но се надявам да не съм те обидил с нещо, като използвах образно казано цитирания по-горе израз.
Radiance
Обратна връзка:

Мнение от Radiance »

Последната серия е много силна, доста допълнителна информация даде за света на книгата... в тоя ред на мисли - не беше ли Ходор младо момче, конярче ? Иначе сега в неделя очаквам още по-мощен епизод, надявам се да спазят възходящата градация.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Интересно тогава твоят за какво служи и с какво допринася за "дискусията".. :lol:

Също така интересно ми е и за какви спойлери точно говорим, предвид че написаното от мен не е нищо повече от хипотеза (била тя и твърде вероятна :D), базирана на до голяма степен неписаната предистория на поредицата и най-вече - на нищо от Игра на тронове.

Що се отнася до повърхностната ми запознатост с "размера на документацията и доказателствения материал относно теорията" - прощавай, че не си направих труда да я поместя в няколко редчета.. :roll:

А пък ако си толкова убеден, че нещо ми убягва - би ли бил така добър да ми споделиш какво точно (разбира се след като нееднократно и недвусмислено си предупредил и си маркирал за спойлери)? :wink:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Сега ако ми и поясниш как точно заключи, че не съм запознат с тези аргументи, предвид че очевидно напълно умишлено спестих всичко по-конкретно.. :roll:

Може би написаното от мен по начало е било адресирано към хората чели книгите (внимателно) и всъщност знаещи за какво говоря, което пък си е още една причина всяко конкретизиране да е напълно излишно. :?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
darkslayer
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3

Мнение от darkslayer »

Изображение

Иначе, за сега е супер сериалът. Изненадващо добра екранизация са направили по поредицата, което е особено радващо след онова недоразумение - сериалът по "Мечът на Истината".
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Изображение

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Сериалът спечели и мен като фен. :) Евала, адски добър каст и режисура!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

- Jory!
- Milord!
:lol:

Oчаквам да има масови оплаквания от хуя на Теон и сцената с Ренли (много нужна btw, въпреки че не толкова гейска) :o И Церсей и Робърт имаха много силна сцена.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

The Erie. They say it's impregnable.
Give me 10 good men and some climbing spikes, I'll impregnate the bitch.
I like you.
:lol:
Отново много добър епизод :P
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Най-после епизод с екшън.

И не, никак неми допаднаха мандахерцащите се курове и гейщината в звуците на лапане на пишка. Можеха да приключат сцената с клякането на русия гей и разкопчаването на колана. Тъпо.

Иначе много яка серия. Нямам търпение да дойде следващата седмица мамицата му, гледа ми се. :cry:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Не съм го гледал новия, ама кво ся заменили са циците с хуйове ли? :?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

denik написа:Не съм го гледал новия, ама кво ся заменили са циците с хуйове ли? :?
Да :?

Има три чифта цици ама са гадни. Само едните бяха яки.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

/Spoiler

Абе това, че Ренли и Лорас са педалчетоа или не съм го хванал, докато съм чел или съм го забравил, но си беше шок за мен и много добра сцена (:/

/Spoiler
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Публикувай отговор