Сериалите - общи дискусии
Re: Сериалите - общи дискусии
Монк свърши много разочароващо 

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
ПЕРЛА
САКЪЗ
ЗУЙ
САКЪЗ
ЗУЙ
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
Lavender
Ъъъ единствения турски сериал, който съм загеждал малко повече от 2 минути е "Карамурат"
Засякох го по турска сателитна програма и привлече внимавието ми с това, че ставаше дума за някаква отоманска версия на Зоро.
Действието се развива в османската империя и някакви лоши ябанджии (англичани, французи и испанци) се опитват да я капичнат със злосни копромати и дребни кражби...обаче в защита на честните, почтени и правоверни бейове застава Карамурат - някакъв тип, леко приличаш на образът на Зоро във френската продукция с Ален Делон, но за разлика от франсето, този тип не си е сложил сомбреро, а горям червен кожен колан на кръста
... обаче черните панталони и риза са в стил 1970-та.
Да си признава кой каквито турски сериали е захващал!
ПЕРЛА
САКЪЗ
ЗУЙ
Ъъъ единствения турски сериал, който съм загеждал малко повече от 2 минути е "Карамурат"
Засякох го по турска сателитна програма и привлече внимавието ми с това, че ставаше дума за някаква отоманска версия на Зоро.

Действието се развива в османската империя и някакви лоши ябанджии (англичани, французи и испанци) се опитват да я капичнат със злосни копромати и дребни кражби...обаче в защита на честните, почтени и правоверни бейове застава Карамурат - някакъв тип, леко приличаш на образът на Зоро във френската продукция с Ален Делон, но за разлика от франсето, този тип не си е сложил сомбреро, а горям червен кожен колан на кръста

Да си признава кой каквито турски сериали е захващал!
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Бях гледал няколко епизода на 1001 нощи или Шехерезада се водеше. Точно като обядвах след даскало го даваха, в кухнята няма кабелна, а по бтв и к1 даваха някакви големи шитове.
Иначе в момента гледам само Rome. После мисля да мина и Тюдорите.
От време на време понаглеждам и една продукция на Дисни - Wizards of waverly place. Сценаристите и почти всички актьори смучат яко, но главната героиня се справя неочаквано добре с ролята си и е забавно. Може да му хвърлите едно око, ако си търсите нещо неангажиращо, докато почивате от зубренето
Пък е и сладък jailbait

С нетърпение чакам Игра на тронове.
Иначе в момента гледам само Rome. После мисля да мина и Тюдорите.
От време на време понаглеждам и една продукция на Дисни - Wizards of waverly place. Сценаристите и почти всички актьори смучат яко, но главната героиня се справя неочаквано добре с ролята си и е забавно. Може да му хвърлите едно око, ако си търсите нещо неангажиращо, докато почивате от зубренето

С нетърпение чакам Игра на тронове.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
СМЕШНИСТЕ КОПЕЛЕНЦА с вашите тъпите ТИЙН сериали . САМО едно име за мен кара кръвта ми да кипи /// БОЙНА ЗВЕЗДА ГАЛАКТИКА /// Ще дойда със Старбък да ви вадя зъбите и чупя наркоманските ръчички //
АЗ СЪМ БОЛЕН - МОЙТО ЛЕКАРСТВО Е БОЛКАТА ЧУЖДА.....
fear4 написа:СМЕШНИСТЕ КОПЕЛЕНЦА с вашите тъпите ТИЙН сериали . САМО едно име за мен кара кръвта ми да кипи /// БОЙНА ЗВЕЗДА ГАЛАКТИКА /// Ще дойда със Старбък да ви вадя зъбите и чупя наркоманските ръчички //
Стига си парадирал
-
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Днес попаднах на Spartacus: Blood and Sand. Малко са прекалили с ефекти тип 300, но пък е интересен за сега.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
- prince of persia
Малкълм, Двама мъже и половина, Доктор Хаус, Монк, Тя и Той. Мразя сапунки.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
-
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
prince of persia написа:Мразя сапунки.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
- prince of persia
darkslayer написа:prince of persia написа:Мразя сапунки.

I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
prince of persia написа:
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Гледам South Park и Full Metal Alchemist.
SP RLZ!!!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Някой от адекватните (Ал, Tiny, Болния) може ли да ми каже защо бавят Хаус?
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Те всички сериали правят почивки по това време. Някои се завръщат от утре, други от по-следващата седмица (включително и Хаус), а трети имат почивки от по няколко месеца.
Тук намерих някакво обяснение http://newsgroups.derkeiler.com/Archive ... 02231.html
Тук намерих някакво обяснение http://newsgroups.derkeiler.com/Archive ... 02231.html
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
За мен проблемът е, че Lost започва чак след месец...да не говорим как се забавиха преводите на аниметата през почивните дни
.
(Искам си Конан бе копелета!!!)

(Искам си Конан бе копелета!!!)
-
- Обратна връзка:
AlShu написа:За мен проблемът е, че Lost започва чак след месец
Мда бе и аз нямам търпение направо. И жалко, че е последен сезон

Що да е жалко...то и до сега имаше доста излишно раздуване и теглене на локуми (особено арковете с Чарли, Кейт и Дезмънд).
Не казвам, че няма формули които може да се експлоатират до безкрайност, но точно тази история ще е хубаво да има край.
Принцино прикуел или рибуут с други герои би проработил, но хората чакат някакво логично приключване на текущите аркове и сюжетни линии.
Не казвам, че няма формули които може да се експлоатират до безкрайност, но точно тази история ще е хубаво да има край.
Принцино прикуел или рибуут с други герои би проработил, но хората чакат някакво логично приключване на текущите аркове и сюжетни линии.
-
- Обратна връзка:
Абе принципно е така, наистина доста теглене на локуми имаше последните сезони, но от друга страна не ми се иска да свършва. Това е като да прочетеш хубава книга и да те е яд, че свършва. Lost ми е един от любимите сериали, 5 години го гледам, след всяка серия ми трябват поне 1-2 часа, за да изляза от еуфорията, супер много съм се вживял в историята и едва ли не съм се привързал към героите даже. И изведнъж цялата тази емоция ще изчезне 

-
- Обратна връзка:
Излезе новият епизод на Хаус. Нечовешки добър е.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
You test his head, I'll go test the drugs.
Епик.
Епик.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Даже не бях видял, че има Хаус
How i met your mother ми хареса, нищо, че бях FFFFUUUU, когато почти видяхме майката.
2&1/2мъже беше нормално добър.
bbt ми хареса всичко с Шелдън, а останалото беше скучно.
Касъл също не ми хареса много
А какво мислите за The Cleveland show?

How i met your mother ми хареса, нищо, че бях FFFFUUUU, когато почти видяхме майката.
2&1/2мъже беше нормално добър.
bbt ми хареса всичко с Шелдън, а останалото беше скучно.
Касъл също не ми хареса много

А какво мислите за The Cleveland show?